- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- The Orange County
Да,умира! И то в ръцете на Раян! Ужасно е!
denq mi se skapa![]()
о0о0о0о супер e сериалчето! върха e,много му се кефя![]()
f@nt@zi@
mnogo e gotino ama gledah nqkva seriq v internet v koqto Marisa ubivashe brta na Raqn i mnoo se skoftih![]()
Tia ne go ubiva samo go prostrelva i posle toi ojiviavaПървоначално написано от lpfenka
Posle dosta problmi no sichko se opravia..
Inache Trei e goliam sladur :P
"Веднъж загубиш ли себе си имаш две възможности:Да намериш човека който си бил преди или да загубиш този човек завинаги.”(OTH)
"People always leave"(OTH)
dam taka e,no kak moje marissa da umreПървоначално написано от ComiX
I az tova se ochudvam , no e vuzmojno.Imam epizoda na kompa ama ne sum go gledala.Първоначално написано от the_o.c_girl
A i tova dokazva che niama da ima 4 sezon
"Веднъж загубиш ли себе си имаш две възможности:Да намериш човека който си бил преди или да загубиш този човек завинаги.”(OTH)
4ти сезон ще има 100% -Самият Josh schwartz го казва в theocshow.com и ще се върти около Кейтлин. няма да е този O.C. , който гледахме промяната ще е много голяма- Което е абсолютна тъпня.Ще е мн по-тъпо според мен-особено без Мариса..
Season 4 Is A Go!
Fox has renewed teen drama series The O.C. for a fourth season, the network confirmed on Friday.
The news comes despite a downturn in ratings for its most recent season and a dispute between the network and the show's production company
O.C. creator Josh Schwartz previously promised a "major reinvention" if the show was recommissioned.
The show has been said to be re-invented around Marissa's little sister.
bez marissa filma e ni6toooooooooooooooooooooooooo![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Seriala e mn m ngotin,kefi adski mn a i lubimata mi aktrisa-reichal bilson u4astva tam mn e gotin seriala jalko 4e micha barton 6te umre nakraq :{
ina4e serial4eto e prosto varha \/
Mersi za infoto.
Ne mialisa che bez Marisa niama da e nishto i bez tova v poslednite epizodi tia ne uchastvashe mnogo puk i pokrai toia Volcheg/k mi stana dosta protivna , a i lichno na men ne mi e ot liubimkite.
Taka che za men e vajno da gi ima Samur i Set :P~
A sluchaino da znaesh koga shte pochnat da go izluchvat i v neta koga shte izleze ??Първоначално написано от FoReVeR_YoUnG
![]()
s драматичен обрат завършва третият сезон от популярния и у нас сериала "Кварталът на богатите" (OC), излъчван у нас от Би Ти Ви. Не четете следващите редове обаче, ако не искате да си развалите изненадата.
Актрисата Миша Бартън, която от няколко месеца заплашва, че ще напусне, най-сетне намери сгоден случай да прекъсне участието си в хитовата поредица.
Героинята й Мариса Купър ще загине при автомобилна катастрофа в ръцете на Райън, чиято роля се изпълнява от актьора Бен Макензи.
Иначе като цяло епизодът е весел заради дипломирането на героите от гимназията "Харбър" и подготовката им за колежа.
Няколко часа преди епизодът да бъде излъчен, Миша Бартън гостува в тв предаването "Аксес Холивуд", където разкри какъв ще бъде финалът.
Продуцентите на сериала са се опитали да запазят изненадващия обрат в тайна и дори за заснели няколко различни варианта за завършек, в които са умирали други герои от сериала.
la6vala 4e 6te napusne ili ne6to takoa
tova e ot icq
zn az to4no ot tam sam go copnala
ti na marisa li si fenka?
na serialaПървоначално написано от Анонимко
Я ми кажете, като свърши 2рия сезон по БТВ ще дават ли 3тия?
Ako go davat niama da e po rano ot edna godina.
Успях да прегледам 5 страници от тая тема. Заключения:
Авторката само флууди
Горе-долу всяко 3то мнение е на авторката
Би трябвало да се изказва мнение за сериала, а не за АйСиКю-та и т.н.
По темата: Намразих го, заради тази тема.
П.П. А тоя с къдравата коса, на Самър гаджето, слушал Нирвана. Е са повярвах
П.П.П. Мариса и Сам са типичните пънкарки, какво знаете. Сигурно са фенки на Гриин Дей, то те са ИСТИНСКИЯ пънк.
П.П.П.П. И сега, за да не почнете както винаги, НЕ СЪМ МЕТЪЛКА. Не е точното определение.
Приятен Флууд.
"It's not a matter of winning or losing. I would like to give back this pain. It doesn't have to be my burden anymore."
Erin Everly
tozi serial e velik
Ми доколкото знам ще почне септември или октомври- както миналия сезон,а в нета знаеш,че го има редовно-когато в Америка,тогава и в Арена.Първоначално написано от ComiX
![]()
MN MI E KOFTI,4E TRQBVA DA SVUR6I O.C
Niama da svurshva ima 4 sezon..
еми супер е филм4ето .. мен ли4но много ме радва![]()