- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- The Orange County
В началото ми беше много интересен,но сега много блудкав стана.
т. 2, 9
почва да прилича на сапунен сериал ама иначе става.как може да ви кефи мариса тя мяза на наркоманка,самър е къде къде по хубава.а пък райьн е егати заспалия пич
stiga be hora kak shte umira marissa![]()
![]()
![]()
i as q gledah tazi 25 seria ot 3ti sezon dnes tq e poslednata koqto sa pysnali v neta mai v movies.hu pone ama si misleh 4e 6te stane kato s brata na rayan nz 4e 6te ojivee
![]()
![]()
tq mi e nai-lybimata aktrisa i geroinqta i prosto e neveroqtna nai-gotinata v seriala super mn me radva ako se mahne napravo
![]()
![]()
bahti ujasa !!! a taq malkata keitlin kolko me nervi ne e istina prosto !!! i kato cqlo tozi tip geroinq e ujasen kak moje 4ti seZON da e za neq bahti tapoto nqma da go gledam yf
((((( 6te go gledam ama suuuper mnoogo 6te se draznq aaa ne skapa mi se se ve4erta
![]()
na men mi e kofti ve4e sedmicaПървоначално написано от Natasha{P}
az nqkade 4etoh 4e Mischa Barton mislela da prodalji karierata si v kinoto i za tva zarqzva seriala i ubivat geroinqta i![]()
На лъжата краката.... не са ръце !!!
kak vi se otrazi kraq na the o.c
az ve4e sum gledala i 3 ti sezon,no mi e kofti
Svurshil e po BTV li ?Първоначално написано от the_o.c_girl
"Веднъж загубиш ли себе си имаш две възможности:Да намериш човека който си бил преди или да загубиш този човек завинаги.”(OTH)
"People always leave"(OTH)
su6nos izob6to ne mi haresva tupi4uk e hi4 da ne e ..
neznam kolko sa gledali "prison brake" seriala ma ako mojete si go namerete i go gledaite mn po hubav e![]()
..impossible...
...is nothing...
Gledala sum 3 epizoda i naistina e mnogo hubav , no se ne mi ostava vreme za negoПървоначално написано от neMec`
Gore biah az
"Веднъж загубиш ли себе си имаш две възможности:Да намериш човека който си бил преди или да загубиш този човек завинаги.”(OTH)
em ako moje6 da si go istegli6 celiq gledai go zaslojava si gadnoto e 4e do koloto znam 2riq sezon 4ak septemvri 6i izleze![]()
..impossible...
...is nothing...
aide sprete se basi i horata ste napravete si va6a tema!!!!!!!!
вторият сезон съм го гледал от нета ама нещо много сапунено почна да става та третият сезон мисла въобще да го не гледам...
![]()
I ti ne spirash da puskash bezsmisleni mnenia , shto nie da spirame ?!Първоначално написано от the_o.c_girl
![]()
И аз съм гледала целия 3ти сезон и според мен е най-добрият,но МОЛЯ ВИ се не издавайте какво ще стане за тези които не са го гледали,за да им е интересно!!
П.П. Сериала е ВЕЛИК!
To Be Good Is Not Good Enough,When You Dream Of Being Great!
zao.c stava vupros naliПървоначално написано от summer_love
O.C e nai gotinoto i raztovarva6to serial4e koeto sam gledala kakto i Lost e mnogo gotino!
the_o.c_girlTi imash li niakvi plakati na seriala ili na otdelnite aktiori ??
Да ве,разбира се,защо?Първоначално написано от the_o.c_girl
To Be Good Is Not Good Enough,When You Dream Of Being Great!
Koito go interesuvashe pesenta ot kraia na filma Eto ia :P
obi4am te*1284874658e68947689476895768976 puti ama mnogo te obi4amПървоначално написано от ComiX
i na dveteПървоначално написано от ComiX
Znaete li che se podochuva che moje da ima i 5 sezon
Първоначално написано от ComiX
po btv vsu6tnost produljavat