- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- The Orange County
Не ме кефи![]()
Последната промяна е направена от Korn_FOREVER в шестак Февруари 30, 3012 г. 25:67 pm; мнението е било променяно общо 2 241 531 пъти
To o6te 4-tiq ne e gotov , ti 5-ti iska6Първоначално написано от ComiX
![]()
Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...
Ako stava vupros az vuobshte ne iskam 5 !Първоначално написано от skate_warrior
Samo shte se razvali oshte poveche..
"Веднъж загубиш ли себе си имаш две възможности:Да намериш човека който си бил преди или да загубиш този човек завинаги.”(OTH)
"People always leave"(OTH)
eeeeee sega iskam i 11 sezon samo 4e i marissa da e tamПървоначално написано от ComiX
Абе.. като гледах един от епизодите на The O.C. , Кърстин спомена този сайт : http://ocnewmatch.com/ . Помислих , че не същестува обаче реших да проверя. Оказа се , че има. Дори това е сайта на новия им бизнес с Джули. Погледнете го аз лично много се изненадах![]()
Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...
Там има и един тест , с който ти избират половинка и място където евентуално може да се видите.
Ето моя резултат от теста![]()
6-10:A window table at the Yacht Club, but maybe the Bait Shop is more your scene.
Филма си е доста добър!
Винаги съм му бил фен и както виждам не съм само аз така ,че.... :P
Miami Beach Mansion Tour Cruise
Cogen Rapero Con Marijuana, Pistolas, y Cosas Raras
serial4eto si e mnogo qko![]()
mojeli nqkoi da dade link za pesenta ot 1 epizod na 3 sezon kogato trei se ka4va na avtobusa i se gledat s rayan [-o<
Трябва да е някоя от тези за две песни нямам линк![]()
"Beretta" by Manishevitz
"Hide Another Mistake" by The 88
"Song For No One" by Ian Broudie
"Way To Go" by Teen Wolf
"Blue Light" (Engineers "Anti-Gravity" Mix) by Bloc Party
"Веднъж загубиш ли себе си имаш две възможности:Да намериш човека който си бил преди или да загубиш този човек завинаги.”(OTH)
"People always leave"(OTH)
як сериал но аз не можаь да гледам последната сериа на 3 сезон бях изван града и се варнах когато сваршиПървоначално написано от Samo_za_teb
Не ме кефи - хич даже!
daa radva mee, gledam go zaradii sed nai-ve4ee![]()
be careful what you wish for 'cause you just might get it
искаш да кажеш 2 ри защото 3 го има само в нетаПървоначално написано от lori
gledala sym samo 4 serii.
да,харесва ми!![]()
любимият ми сериал!много са готини всички!![]()
Любоовта е вечно опасна,но може и да е опасно верна!!!
ne 4e iskam da vi razvalqm romanti4nite me4ti za bodgata ku6ta i golqma liubov, ama ne mislite li 4e po4va da stava ujasen toq serial ...
trqbva da po4at da go davat ot 17:00 ot ponedelnik do petuk
da moje babi4kite da se kefat ...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
EaT MoRe ChIkEnS
HeMa He Bb3Mo}|{Hu ThInGs
I UvAJaVaiTe MaHoL4o
а е сериала не е лош но е банален.във всички подобни сериали се говори за едно и също.поне за убиване на време става.
I got to stop so I don’t lose it
Remeber bout the stakes
But I am closing (that you on my side)
Sellin se selling me
To think that I could leave you (on my side)
Sellin se selling me
To think that I don’t need you
да имате някаква информациая за 4 ти сезон?да е заснето нещо???
az 4uh 4e tva e posledniq sezon demek 3-ti 6tot nz nqkoi shtql da napusva ili i az nz ko be6eПървоначално написано от the_o.c_girl
ina4e men mn`me kefeshe v na4aloto gledah i 3 sezon no .... razvaliha qkiq serial4ec ...
ще има 100% питам дали има серии в нета
впрочем като нети харесва защо си с такъв аватар ...то аз почнах и абе карай да върви
Единственното сигурно нещо което се знае че ще се случи през 4 сезон е, че Мариса умира поради простата причина, че тя сама е пожелала да напусне сериала за да участва в некав трилар от който кариерата да и тръгне нагоре.
тя умира в последната серия на 3-ти сезонПървоначално написано от pa4o_89
![]()
Malko e bludkav,no biva
Не може вечно да вали , все някога изгрява слънце... а без дъждовните капки не бихме оценили слънчевите лъчи ...
ou stra6en serial obujavam go ne sum izpusnala nito 1 seriq daje v kompa imam ot purvi do treti sezon![]()
2 т. системно.