- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- The Orange County
тъпо филмче. има един киселяк дето все е недоволен от нещо - не знам как му се казва героя , ама е супер антипатичен. сюжета не го коментирам. тъпотия до шия
Не ми харесва филма.
Преди бях много запалена и изгледах целия първи и втори сезон миналата пролетна ваканция на компютъра. Обаче после чак ми се повръщаше от тоя филм. Нямах желание да почна трети сезон и още го нямам. One Tree Hill ми харесва къде-къде повече.
...На колене той моли я,
не зная как да ти го обясня.
Става дума,че не искам нищо повече от това
да остарея заедно със теб,
да ме направиш по-добър човек!
Тръгваме боси,пътят не е лек,
но сега ще бъдеш мое слънце,
аз пък-слънчоглед!
Готини е филмчето, но не го гледам винаги
ako govori6 za tazi kak seth i summer se sabraha dam i na men mn mi haresa super be6eПървоначално написано от the_o.c_girl
Сценаристът се е изгаврил много яко със Самър и Мариса...слушали пънк...
Сериалът е жесток!Последната серия беше много добра!Малко кофти ми стана заради Раян,но много се радвам че Самър и сладура Сет се събраха най-накрая.
samo da pitam za6to sa mi delnati postovete v taq tema a ?!? horata ve4e ne moje da si iskazvat mnenieto i tuka li ??!?
Първоначално написано от `Death`Whore`
![]()
![]()
гледам го и ми харесва
Мдааам много ми харесва гледам го![]()
А кОгаТо се сТраХуваш,че щЕ ме ЗагУбиш
иЛи вЯрАтя ти В мен На крЪстОпъТ стои
знай,че сЪн е и щЕ се сЪбуДиш
и пАк Ще зНаеШ,че в моЯ свЯт си сАмО ти...{{P}}
Huhu Seriqlcheto e super a typite metyli kato KriSIto*-* .. i Metylkata ... mi da go duhat...teeaf typacite ..a i korn_ toq liolio ne e za foruma kelesh!
Moderated by Tiffany
по точка 2 от правилника.
auuuuuuuuuuuuuu serial4eto e super lubimi mi sa marissa i juli =D> =D>
juli i na men mi haresva kakto i marissa abe obi4kam si vsi4kite![]()
orange county e lubimiq mi serial mn me kefffqt sandi i kurstin te sa nai dobrata dvoika
eiiiiiii dove4era da ne zabravite da go gledate![]()
i az taka napomnqm na vsi4kite si priqteli da ne zabravqt
ina4e az sam pred tv o6te 7.50 i 4akam s netarpenie/ei golqma mania4ka sam/![]()
Не обичам сериали, независимо какви са. А и не намирам нещо прекрасно в О.С.
ei hora o6te kolko serii ima vuv oc 2 ri sezon
24 sa
a tozi posldniq koi be6e
16
Като свършат да ги дават по БТВ ще си дръпна 3-тия сезон.. защото кой знае след колко години ще го пуснат по телевизията...![]()
Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...