- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- The Orange County
ima li nqkoi koito e gledal 2 ri sezon az 3 ti sum gledala ama 2 ri ne
Поне 5-6 човека се похвалиха вече че са гледали 2-ри сезонПървоначално написано от the_o.c_girl
![]()
А дали ще има 4-ти... ами ако беше "Дързост и Красота" можеше и да направят![]()
Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...
az dnes gledah 1 epizod ot 2ria sezon![]()
edna seriq ili purva seriq![]()
ся почнах да го гледам от първи сезонкърти отвсякъде
до 3ти сезон сам ги гледала харесва ми ужасно много ама става малко депресиращо в 3я сезон
--------------------------------------------------------------------------------
mn vi molq sprete s tiq molbi spreteeeeee be6e napravena spec.tema otkide da si drupne6 muzika tuk toq forum na kakvo zaprili4a nikoi nepi6e za muzika a samo molbi(ni6to li4no)I poneje ti pisah v edna tema i ti ne mi otgovori shte pisha tuk..
Az dokolkoto znam foruma e za tova da si pomagame , ne vsichki mogat da se opraviat i da si nameriat dadena pesen.. zatova pomagame i az zatova sum tuk zashtoto iskam da pomagam!!A ne niakvi kat tebe da kazvat da se spira i tem podobni.Mislish li che niakoi shte poslusha??!!Kat ti ne iznasia ... prosto ne cheti teia temi vmesto da davash bezsmisleni otgovori ili ot tipa na "taia e mn tupaa" , "ciala tema za tozi/onzi li??" , "tuka da ne sme tursachka ta da ti pomagam" i t.n. ... Budi sigurna che na povecheto v toia forum temata ti za O.C. ne im haresva ma si traiat nali ? Emi zashto ne si traesh i ti podiavolite otkolkoto da se pravish na interesna tuka ... ??!
"Веднъж загубиш ли себе си имаш две възможности:Да намериш човека който си бил преди или да загубиш този човек завинаги.”(OTH)
"People always leave"(OTH)
mai oburka mnenieto siПървоначално написано от ComiX
И тва го гледаме ако си нямаме друга раута...
Ама много извратени връзки в тоз сериал :Р Бившата жената на бившето гадже на дъщерята е женена за бащата ала бала... Малко по лъскаво направено от латиноамерикански сериал, да ме прощават върлите фенове
Just a Kid
Някой разбра ли кой умира в последния епизод на сезона![]()
Кейлъб ili tam kat se pisheПървоначално написано от Novkov
![]()
"Веднъж загубиш ли себе си имаш две възможности:Да намериш човека който си бил преди или да загубиш този човек завинаги.”(OTH)
Mai oburka otgovora si..Първоначално написано от the_o.c_girl
kalebПървоначално написано от Novkov
Ми страшно много се кефя на сериалчето,но напоследък ме кефи много и One Tree Hill. Иначе Френдс си е класика, 90% от хората,които познавам му се кефят.А фенове на OTH да има?
temata e za o.c taka 4e molq te napravi si tema za toq serial a puk i ima tam 3 mai fenove(spored avatara)neznam tova e ne e temata v koqto da obsujdate toq serialПървоначално написано от FoReVeR_YoUnG
Първоначално написано от FoReVeR_YoUnG
Ima Ima !! \/
kak nislite,4e 6te se razviqt ne6tata
Дам, много е яко това сериалче. Обичам да го гледам.![]()
v treti sezon, posleden epizod, Marissa umira v katastrofa. S Rayan gi izbutvat ot putq... toi ocelqva i ni6o mu nqma. No tq se gur4i i umira...(((((((((((((((( V sledva6tiq sezon sestrata na Marissa e glavnata geroinq...i serialut nqa ni6to ob6to sus sebe si.
Бе защо каза всичко,бе? Има хора, които не са го гледали. някой да те е питал?Ууу,значи.Първоначално написано от Анонимко
![]()
![]()
da be da kak marissa 6te umreПървоначално написано от Анонимко
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
"O леле боже, тоя сериал се супер-мега як,
С упер пички има там, бацка, жик-так
С амо чакам като се прибера у дома,
м ного обичам на дивана аз да си легна,
ъ гълът затрупан от чипсове, бира и солети,
р еално погледнато като го гледам погледа ми свети,
д обро е сериалчето епа спор никакъв няма,
и стината е то, емоция голяма."
Bling' bling' излиза на улицата,
пазете си децата,
аз съм хип-хоп поет,
вкарвам тъпаците във кофите за смет,
никой не може да ме спре,
аз имам пари, коли, жени за теб не ме ебе.
Това мнение е най-лудото. Много яко е стихчето и по доста оригинален начин показва мисленето на човекаПървоначално написано от Bling Bling
![]()
Може да не съм напълно съгласна с това мнение, но най ме нарадва
nqkoi 6te mi kaje li dali e gledal 3 ti sezo i dali marissa nistina umira![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()