- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- The Orange County
A nqkoi znae li koga izliza 8mi epizod na 4ti sezon?
Аре де някой не знае ли кога излиза 8мия епизод?
Obojavam go tova serial4e!!!!!!!! gledam go o6te ot 1 sezon i ne propuskam nito edna seriq![]()
![]()
A BENJAMIN McKENZIE E THE BEST !!!!!!! MN E SLADUK!!!!!!!!!!!!1
SaMo VrEmEtO MoJe Da RaZbErE KoLkO VaJnA E LuBoVtA !!!
ау какъв коментар...Първоначално написано от mimkata_kaulitz
Кой е любимия Ви сезон...![]()
ми да гледам го ма кат го фана ... не го следя
Нема кво да говорим.С това сериалче може да се каже израснах.Имам си колекциика от всички сезони.Просто като си спомня как до преди 2 седмици първата ми работа в петък сутринта беше да проверя дали е качен поредния епизод в torrents ми се плачка.Имало е моменти в които се чудя какво толкова ми харесва в това филмче.BTW сега започнах да гледам One tree hill и които е фен на o.c. му го препоръчвам...
браво на тебПървоначално написано от HeadMasTeR
![]()
prosto e perfekten filma,s pomo6tta mu opoznavam kakto sebesi taka i priqtelite si.
FuCk Is GoOd,FuCk Is FuNny,A LoT Of PeOpLe FuCk FoR MoNeY.If YoU ThInK ThE FuCk Is FuNny,FuCk YoUrSeLf AnD KeEp YoUr MoNeY!!!______________________________________
Не,не си само ти.И на мен не ми харесваПървоначално написано от korn___
Всеки има право на мнение.Първоначално написано от Didi_tronka
Супер тъп сериал. Американска сапунка за тийнейджъри.
ами мен си ме кефи филмчето, макар че според мен малко прекалиха с тея лезбийски истории накрая ... ама като цяло ме кефят и героите и сичко![]()
и аз такаПървоначално написано от pipi`e`golqma
...макар че е тоя филм е една голяяяма тийнейджърска сапунка
...Its just one of those days
Feelin' like a freight train
First one to complain
Leaves with a blood stain
Damn right I'm a maniac
You better watch your back
Cuz I'm fuckin' up your program...
Кефи меГледам го
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
obojavam toq seriql makar ve4e da ne go davat po btv az si teglq ot torentite seriite ot 3 i 4-ti epizod i si gi gledam .a pyk za summer da ne govorq![]()
Не се прави на лесбийка.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Първо-Пише се лезбийкаПървоначално написано от `Death`Whore``
Второ-не трупай мненията си като флуудиш и рзваляш теми!
Хъхъ. Ами всъщност е леСбийка ;] Иначе филмът горе-долу го бива. Накрая малко се поразтегна, ама... Сет си беше готин![]()
Раян е по-сладъкПървоначално написано от Анонимко
![]()
ne se praq na lesbiika prosto tq mi e ideala za momi4e -mnogo si me kefi ina4e si padam po raqn daje sym go synuvala nqkolko pytiПървоначално написано от `Death`Whore``
\
/
![]()
olee samo 300Първоначално написано от the_o.c_girl
az imam cqla kolekciiq sys snimki na rei4yl * summer* -proletta bqh nabarala edin sait mai be6e rachel bilson online ne6to si i ot tam pone 1000 snimki neini imam
![]()
Хаха вече не са 300 ами 3000 хъха
Та какво мислите за 4Ти сезон?
мн обичам този сериал,останами да гледам само последния сезон
няма любов
от целия тъп сериал само оная лесбийката беше яка,даже не й помня името. голяма мръсница беше...![]()
Choose life. Choose a job. Choose a starter home. Choose dental insurance, leisure wear and matching luggage. Choose your future. But why would anyone want to do a thing like that?