- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Какво ви е мнението за блек метъла?
1. Хммм само не мога да разбера споменатите от теб групи какво общо имат с блека ама как и да е....Първоначално написано от penywise
![]()
2. Ми да дадения пич може и да си има и друга работа освен да се гримира, но не разбирам какво му пречи да го прави при положение, че на него му харесва и му доставя удоволствие?! Каква е връзката между двете неща не знам, но може би ти ще благоволиш да ми обясниш?!![]()
3. Аз също мога да кажа, че ако някой смотан розов чалгар се види на какво всъщност прилича трябва да се изповръща незабавно ама дреме ти!![]()
4. Т'ва с медала беше идиотско!!! Никой не иска медал, т'ва просто е вид начин на изразяване на самия себе си и показване по някакъв начин на това на което се кефиш, което ти е на сърце и което ти харесва, никой не проси медал за храброст по повод, че се е престашил евентуално да излезе така!!! Всичко е въпрос на вкус, мироглед и светоусещане!
Dr. Kazimbutt извинявай, че те питам, но ти какъв точно блек си слушал? Тъй като примерно за олд скуул блек метъла може да твърдиш, че няма кой знам каква мелодия, звучи супер сурово и т.н., но е крайно глупаво да твърдиш, че в блека като цяло няма никаква медлодия. Напротив точно в блека има например много яки синтезатори със супер задълбочени и невероятни мелодии, има страшно много яки и атмосферични парчета, явно не си попадал на такива така че избягвай да правиш такива кардинални заключения при положение, че си нямаш и на представа за какво точно говориш!
Иначе аз специално почти не слушам блек, но съм слушала достатъчно за да мога с ясното си съзнание да кажа, че повечето от вас говорят глупости колкото да не заспят!
EDIT: Между другото напоследък Enthroned много ми допадат! :P