Цитирай Първоначално написано от Dr. Kazimbutt
Цитирай Първоначално написано от Cold_King
Още нещо се сетих, какво си мислите когато видите блекар на улицата какво ми е мнението за такива хора изобщо?
Според мене тия хора не са редовни. Противни са ми. Освен това много от тях са нацисти, а аз съм против всякакви такива простотии.

Музиката също не ми харесва. Нито има мелодия, нито нищо.
Виж какво всеки си има вкус.Наистина повечето от тези които познавам са нацисти.До колкото знам обаче бурзум не е нацист както ти го казваш никога не съм чул от никъде че варг е такъв, също така мога да те уверя че бурзум не е същество а човек колкото теб и мен, човек със страхотен талант за композиране рисуване и писане.Достатъчно съм запознат и със случая покрай убийството и мога да ти кажа че той не го е направил защото е напълно побъркан, а защото е имал реални причини. http://burzum.hit.bg/bio.htm ето биографията му, за заинтересованите. Тук не пише точно как е станало убииството, но не можах да намеря другата страница кадето е описано подробно. Прочетете го ако искате наистина е интересно.
Блека има мелодия това че ти не можеш да я усетиш не означава че трябва да се "изцепваш" по тоя начин, просто тя е много по различна, задълбочена и трудна за възприемане от останалите стилове.Аз например намирам супер много мелодия и красота в блека, колкото и нелепо да звучи това.Въпрос на вкус и разбиране