- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Какво ви е мнението за блек метъла?
Виж какво всеки си има вкус.Наистина повечето от тези които познавам са нацисти.До колкото знам обаче бурзум не е нацист както ти го казваш никога не съм чул от никъде че варг е такъв, също така мога да те уверя че бурзум не е същество а човек колкото теб и мен, човек със страхотен талант за композиране рисуване и писане.Достатъчно съм запознат и със случая покрай убийството и мога да ти кажа че той не го е направил защото е напълно побъркан, а защото е имал реални причини. http://burzum.hit.bg/bio.htm ето биографията му, за заинтересованите. Тук не пише точно как е станало убииството, но не можах да намеря другата страница кадето е описано подробно. Прочетете го ако искате наистина е интересно.Първоначално написано от Dr. Kazimbutt
Блека има мелодия това че ти не можеш да я усетиш не означава че трябва да се "изцепваш" по тоя начин, просто тя е много по различна, задълбочена и трудна за възприемане от останалите стилове.Аз например намирам супер много мелодия и красота в блека, колкото и нелепо да звучи това.Въпрос на вкус и разбиране![]()