- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Какво ви е мнението за блек метъла?
оф аре стига спорове...
koi pita6e za Pungeont Stench?az 6e hodq.propusnah Sinister zaradi Sick Of It All ama Bloodfest-a nqma da go izpusna![]()
Imam liybimi grupi koito slu6am ot vreme na vreme i nqmam ni6to protiv tozi stil muzika naprotiv kefi me![]()
He e Ba}|{Ho DaJlu Me MpA3u|_|_| iJli Obu4a6 -Ba}|{HoTo e 4e u B DBaTa CJlu4e9| Cu MuCJlu6 3a MeHe!{}:P
"Блек метъла е есенция на злото в човека" \../ \../
Не се правя на true блек метълистка но тове е един от силовете които обожавам по скоро мелодичния блек ае...блек да е Immortal и Burzum за мене са #1 слушам блекец от около 2 години преди слушах сякфи бози (death) но накрая се осъзнах и разбрах смисъла на музиката които правят ...ае повече блек да има хаха а за блекърите кфо да ми е мнението... дивеят тука от където съм аз сме супер малко хората които слушаме изтинска музика ноо...това е!Ае толкоз...![]()
".... so ... can we move on?!!!"
Click
ti si sme6en i se pogledni koi znae kv gnil mirizliv tryp si i si smeni nika i ne se ebavai taka s imeto na penilaiz ot to 6ot ti i za laino ne stava6 a drugite kadeto vikat 4e gi mrazqt 6ot sa nacisti sa mirizlivi mangasari dano satanata i hitler vi 6ibat zaednoПървоначално написано от penywise
vie osven da govorite typotii drugo ne vi se odavaako razbirahte pone malko ot blek 6ot temite tam sa mnogo no kakvo vi razpravqm na vas malki fal6ivi 4algarski du6i4ki
![]()
![]()
BLACK METAL IST KREIG!
Съкс(Нищо лично към никой!)!
Да как де не ги оби4аш тия![]()
И 3-те са обложки на Ноктурнал Мортум,1-та е Goat Horns,втората на Lunar Poetry,a третата e на Нехристъ.
In your dreams
The pain is so real
Before the dead
You'll have to kneel
Hear your future screams
See your epitaph
As you scream
The dead they laugh
Темнозор и Ноктурнал Мортуум са най-яките наци блек метъл банди!
BLEKA SI E ZA OPREDELENI HORA. AZ SM BLEK METAL I VIJDAM 4E HORATA ILI NI PSYVAT ILI TEZI KOITO SA POVE4ETO SA PSEVDO BLEKARI ,KOITO ISKAT DA SE NAPRAVQT NA INTERESNI ,KATO IZPOLZVAT SATANIZMA I ZLIA DANI FILTH S TYPATA I IZTURKANA PENTAGRAMI4KA,NO BLEKA IMA MNOGO TEMATIKI ZA PEENE. POVE4ETO ZNAQT SAMO SATANIK BLEKA MEN LI4NO VSQKAKV BLEK ME KEFI OT 7 GODINI GO SLU6AM I E SVURZANO S MENE KATO IDELOGIA ZA JIVOTA I SPODELQNETO NA QROST I OMRAZA ,NO SU6TO TAKA KOLKOTO I DA E NEVOROQTNO ZA DRUGITE TAM SE NAMIRA DORI PESNI V KOITO PO4ITAT PRIRODATA , PRIMERNO KATO BURZUM I OBI4TA MY KM GORATA ILI EMPEROR KOITO PAK SA ODADENI NA PRIRODATA I SAMOTATA TAKA I IMMORTAL.LI4NO AZ I COLD KING SME IZPITVALI MUZIKALNI ORGAZMI NA MNOGO PESNI BLEK (NE STAVA VYPROS TOVA,4E PO PRINCI GO OSEMENQVAM VSQKA NO6T![]()
A ZA DRUGO)BE SKORO O4AKVAITE NOVA BLEK GRYPA V KOITO SE SYBIRAT VSI4KI TEZI 4UVSTVA,KAZVA SE NAIGHT FOREST!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
луната седи като жесток портрет, и кошмарът ,който преска4а от сън на сън, в копаниата на смърт и малко насилие.
ISKAH DA KAJA NIGHT FOREST!Първоначално написано от misanthropia_human_suffer
![]()
![]()
![]()
![]()
\
/
![]()
![]()
![]()
луната седи като жесток портрет, и кошмарът ,който преска4а от сън на сън, в копаниата на смърт и малко насилие.
Не знам дали си истински метъл, но определено нямаш нито едно смислено мнение. Може да си бруталист, сатанист и куп други неща, но това не значи, че трябва да си тъп.
А, току-що прочетох едно. МОжел си да говориш не само за извращения.
мнеееем... има някой неща, които ми харесват, ма блек определено не слушам... слушах за кратък период от време, ама... бе нз, не слушам често... даже никак.
а блекърите... има някой от тях, дето така ме дразнят... ма яката. ма иначе има някой, дет са пичове (;
"група 13"
HandOfBlood (Worthless )
83.148.67.113
83.148.67.116
212.92.0.135
212.21.143.157
212.21.141.99
райди, млъквай! едно време слушах яката, така че си имам право на глас![]()
"група 13"
HandOfBlood (Worthless )
83.148.67.113
83.148.67.116
212.92.0.135
212.21.143.157
212.21.141.99
а, супер, ийст 17 слушаше ли?![]()
бду кфо има да разбирам на блека осфен тфа, че не ме кефи вече... м?![]()
"група 13"
HandOfBlood (Worthless )
83.148.67.113
83.148.67.116
212.92.0.135
212.21.143.157
212.21.141.99
Black Metal FOREVER!!!![]()
Последната промяна е направена от Korn_FOREVER в шестак Февруари 30, 3012 г. 25:67 pm; мнението е било променяно общо 2 241 531 пъти
a ti si 6iban heitar 6to ne qde6 laina kato drugite lainari kato tew!Първоначално написано от exploitedteen
Не ми харесват .
т. 2, 9
Първоначално написано от misanthropia_human_suffer
Наистна е така, освен това в тази музика специално аз намирам толкова красота, колкото в никоя друга, защото я разбирам. А също така знам че вие чувате просто джънгър и викане, защото просто не можете да вникнете и разберете музиката.
Има 1 велика мисъл: ''трудно брате се живее сред тез глупци неразбрани''
Скъпи тва за осеменяването трябваше ли да го казваш, че целия форум да разбира бе![]()
![]()
![]()
И групата ни се казва Night Forest.
П.П.
Простете му обещавам ви да го науча на правопис, че той е свикнал да пише само с моята ''писалка''![]()
![]()
![]()
Забравих да кажа , че са ми мега мега, мега, мега, мега, мега, мега ,мега, мега, мега, мега ,мега ,мега ,мега, мега, мега, мега ,мега мега,мега, мега, мега ,мега, МЕГА ,МЕГА НА ЕНТА отвратителни.![]()
т. 2, 9
DA SLU4VAT SE GRE6KI ZA TOVA PO TOVA KOETO SM NAPISAL SM SE PORAVIL NO AKO IMA6E O4I 6TE6E DA VIDI6Първоначално написано от Cold_King
ZA TOVA 6TETE NAKAJA S ZDRAV SEX S BOZDUGANI I BI4OVE
![]()
IR.BABYNIKAL
HAHAHAAH TVA ME RAZBI I MEJDU DRUGOTO SI E BAQ VQRNO!![]()
![]()
Първоначално написано от Sapphir
А така!
И най важното Левски форевър!!!
ето що повечето блекъри ме дразнят...
някой не е на мнението им и не се кефи на тва, на което и те и се стига до изказвания тип
иa ti si 6iban heitar 6to ne qde6 laina kato drugite lainari kato tew!
"група 13"
HandOfBlood (Worthless )
83.148.67.113
83.148.67.116
212.92.0.135
212.21.143.157
212.21.141.99