.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Nazareth & Uriah Heep В Стара Загора

Абе в моето градче се носи слух ,че Nazareth И Uriah Heep щели да идват в Стара Загора на 24 май, и на всичко отгоре на свободен вход.
    Та исках да знам дали някой друг е чул нещо по този въпрос,щото ми изглежда доста съмнително
    Благодаря предварително!
    Който не ме харесва ,няма вкус!!!

Супер фен
    http://www.universumentertainment.co.../showdates.htm

http://www.chambersz.com/index.php/c...view/4704/112/

Мдам,така е ; )

Един от най-популярните хип-хоп изпълнители в света, американецът Баста Раймс ще изнесе концерт в Стара загора, съобщи съсобственикът на новата агенция Верея мюзик Румен Русев.
    Турнето на Раймс е организирано съвместно от Верея Мюзик и Universum Entertainment на живеещия в Германия българин Ники Крос. Раймс, чието истинско име е Тревър Смит е роден на 20 май 1972 година в Бруклин, а псевдонима си получава от Chuck D от Public Enemy, който го нарича така на името на бившия ръгбист George "Buster" Rhymes, след като за първи път вижда пърформанса на Тревър. От скоро Раймс е артист на Aftermath Entertainment на Dr. Dre и подготвя издаването на своя нов албум, озаглавен "The Big Bang". Концертът на 13 юни е само малка част от програмата на Верея мюзик за тази година, съобщи агенция КРОСС, цитирайки Румен Русев.
    Първата голяма проява ще бъде идването на Юрая Хийп (Uriah Heep) и Назарет (Nazareth) навръх 24 май, като входът за концерта им ще бъде безплатен за старозагорските абитуриенти. На официайлния сайт на Юрая Хиип обаче са обявени два концетра в България - на 23 и 24 май - съответно във Варна и София. На 11 май дългокосите мъже ще свирят и пеят в Ловеч. Официалният сайт на Назарет обаче потвърждава присъствието на рок групата в Стара Загора на 24 май.
    Идеята за безплатния вход е на кмета на Стара Загора д-р Евгений Желев, подчерта Румен Русев, рокзвездите ще останат да пренощуват в един от хотелите на курорта Старозагорски минерални бани, като са поставили условието във всяка от стаите им да има интернет-връзка. На 23 юни гости на Стара Загора ще бъдат Скорпионс (Scorpions) и Аксел Руди Пел, в ход са преговори с AC/DC за концерт през есента. Очаква се цената на билетите да бъде между 20 и 35 лв.Сред партньорите на Верея мюзик са Кока кола и Каменица.
    A на 23 юни и Scorpions..искам и аз !
    So never mind the darkness
    We still can find a way
    'Cause nothin' lasts forever
    Even cold November rain...

Ехаааа.. мерси много ^I don't give a fuck.^

Ех...,аРЕ поне ако някой ходи да пише .Или ако някой ги слуша..знам ли и аз.Поне темата да не става още по-безсмислена от сега

Мега фен Аватара на Boot
    Град
    occasion avenue
    Не знам, ама неска в тролея шОфера беше нагърмял Скорпиънс и AC/DC.
    Мноооого ме нарадва

Saatana vittu perkele hate crew!

Супер фен
    Град
    Baaaah! Vsi4ki sa pisali "In Hell"! E, kak ne sme se zasi4ali?!
    Xixix, qko ((:
    Az po koncerti nqma da hodq, 6ot jiveq v zatvor...
    No kato stana duma edin 6ofyor ot troley devetka redovno si slu6a Hard Rock ili Metul i az si sedq otpred
    Tva e mn po temata ((:

I'm not CRAZY! My reality is just different than yours...

Супер фен
    Град
    София/Казанлък
    тоя май се заформя много як вече имам билет за кинг даймънд а сега и безплатен концерт на юрая и назарет супер.ше се ходи.
    In your dreams
    The pain is so real
    Before the dead
    You'll have to kneel
    Hear your future screams
    See your epitaph
    As you scream
    The dead they laugh

Супер фен
    Град
    in gloom of night
    аз ще ходя на назарет
    "Целувка за лека нощ"

Guest
    Бее.. ми в онЗ сайт пише ,че Whitesnake ше са в Стара загора също...
    като вярна информация ли да го приемам или...?(знам че звучи глупаво въпроса ,ама в други сайтове четох ,че ще е в Каварна...)

Това бях аз...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си