.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Град
    nqkade v pustinqta ot laji

Moderated: Как да си върна предишния живот?

Moqta tema moje i da prozvuchi na nqkoi glupava mejdu vsichki vajni temi, no az naistia se nujdaq ot pomosht. Do skoro imah vsichko, koeto mojeh da poiskam, a sega sam sama - bez priqteli, bez gadje i nadejda. Zashto se poluchava taka? V edin moment vsichko se sgromoli bez da razbera kakvo stava. Kajete mi kak da si varna predishniq jivot???

Dano nqkoi moje da mi pomogne

Moderated by ^npocTo^a3^f^
    Точка 7 от правилника!
    Благодаря!
    Shte te obicham moje bi vednaj s lubov kakvato samo v sanishtata ima. Za teb shte buda topal leten dujd dori navan da bude liuta zima!!!

Повече от фен
    Град
    Somwhere where I'll be happy
    Всеки си има различен отговор на тези въпроси. Според мен това са много индивидуални въпроси и човек трябва да потърси отговорите вътре в себе си.

Град
    nqkade v pustinqta ot laji
    Tova naistina, no az ne sam se promenila izobshto prosto otnoshenieto kam men se obarna
    Shte te obicham moje bi vednaj s lubov kakvato samo v sanishtata ima. Za teb shte buda topal leten dujd dori navan da bude liuta zima!!!

Повече от фен
    Град
    Somwhere where I'll be happy
    Виждаш ли - отговори си...Осъзна, че отношението се е променило ...keep seeking the answers...

neeeeeeeeeee mislish mnogo losho...tochno kogato jivota ti e neponosim shte izniknat ot vsqkude mnogo neshta koito shte te karat da si po-dobre ! ne pozvolqvai na straha i otchaqnieto da kontrulirat jivota ti!az sam minavala po tozi put..ujasno e priznavam no s malko poveche smelost i uporitost se preborvash i spechelvash neshtoto,koeto krepi jivota ti - NADEJDATA I obichta na mnogo hora! gore glavata i znai 4e edin den vsichko shte se naredi

razbiram te napalno no edinstvenoto ne6to koeto moga da ti kaja e samo vremeto moje da opravi vsi4ko malko po malko 6te se opravi6 no badi sigurna kolkoto i da iska6 ti nikoga nqma da moje6 da vazvarne6 napalno predi6niq si jivot...ne iskam da te ot4aivam no e to4no taka.....i znai 4e vsi4ko si ima na4alo i krai...sled kraq idva na4aloto....sled lo6oto-dobroto....taka 4e o4akvai priqtna iznenada

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си