.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11
    Голям фен Аватара на naia
    Град
    София

ревност,лъжа или.....

Моя проблем е следния>>>
    та ходех седем месеца със едно момче скъсахме февруари мина един месец и пак се здобрихме.....
    скъсахме подпретекст че не се разбираме,не сме си споделяли и такива тъпотии.....
    сега пак сме заедно от месец и нещо май....
    но в неделя го видях как излиза със една моя "приятелка" и от тогава само за нея говориме и само се караме и аз го ревнувам защото на нея вече не и вярвам беше ми ацки добра приятелка но се намеси др момиче и до там....но това е друга история
    та проблема ми е, че не му вярвам имам чувството, че не му пука и някви ей такива и постоянно се нервирам заради него,а го обичам

e izvinqvai da kasate tolkz pati i pak da tragvate....
    malko stranoo i spored mene ne mu puka mai mnoo za tebe
    smisal izlqzal s tfoq fr i sq samo za neq ti prikazva,vazmojno e da e po4nal da q harevsa
    a ti sled tui goroi li s nego za tui koeto si misli6?

I'm Not EmO, I'm JusT a TeEnAgeR!!!

Голям фен Аватара на naia
    Град
    София
    те са само приятели и нищо друго.....ама мразая аз нея и му се карам за тва дето върши....
    а иначе само 1 път сме късали не е кой знае какво

Супер фен Аватара на LP_girl_14
    Да ти кажа ако си убедена в чувсвата на тва момче към теб,няма за кво да го ревнуваш.Дори онази твойте ":приятелка' да се опитва да го спечели,щом сърчицето му ти принадлежи нищо няма да се получи.Вярвай в него.Щом отношенията съм им само приятелски няма нищо страшно.Опитай се да заздравите връзката си.Отделяй му повече внимание,прекарвайте повече време заедно,показвай му постоянно любовта си и уплътнявайте миговете си заедно не със кавги,а с целувки

Супер фен
    Град
    in gloom of night
    1во научи се да пишеш
    2ро научи се да му вярваш, той ако ще ти изневерява то ще се разбере рано или късно
    "Целувка за лека нощ"

Супер фен
    Може и да не му пука за теб....Но това с френдката хич не ми харесва,той едва ли не ти прави напук....

П.П. А като говорим за много пъти късане,едно момиче ходи 6 пъти с едно момче...тъпо защото той хич не я харесваше...

охххх....яяя стига глупости щом е тръгнал с нея пак значи изпитва все още нещо!едва ли би тръгнал с нея ей така за бройката при положение,че са ходили 7 месеца ли колко беше преди това!Спокойно мила вярвай му!Човек си пати понякога ей така от тъпата ревност.Пък и това,че си го видяла с нея нищо не означава! айде успех и не се тревожи!

Голям фен
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от miNiTo
    e izvinqvai da kasate tolkz pati i pak da tragvate....
    malko stranoo i spored mene ne mu puka mai mnoo za tebe
    smisal izlqzal s tfoq fr i sq samo za neq ti prikazva,vazmojno e da e po4nal da q harevsa
    a ti sled tui goroi li s nego za tui koeto si misli6?
    а възможно е да го прави за да може...момичето да изпита ревност..и да съжалиава че са скъсали 1вия път
    Човек,който не може да губи е роден да бъде Лидер...
    Винаги се стреми да догониш човека пред теб...не гледай изоставащия гонещ те...

Skype registration:eskey88m

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Щом си нямате взаимно доверие, връзката ви е обречена.

Фен
    Град
    ahtopol
    Да ти кажа ако си убедена в чувсвата на тва момче към теб,няма за кво да го ревнуваш.Дори онази твойте ":приятелка' да се опитва да го спечели,щом сърчицето му ти принадлежи нищо няма да се получи.Вярвай в него.Щом отношенията съм им само приятелски няма нищо страшно.Опитай се да заздравите връзката си.Отделяй му повече внимание,прекарвайте повече време заедно,показвай му постоянно любовта си и уплътнявайте миговете си заедно не със кавги,а с целувки
    Taka si e
    "В живота пътища много и нито един не е лек,но най-трудният е пътят по който се става човек!!!"

Ревността е нещо много лошо и е развалила много връзки Аз също много ревнувам Ти обаче ако нямаш основателни причини,не прави проблеми.
    По-лошо е,че като че ли не му пука.
    To Be Good Is Not Good Enough,When You Dream Of Being Great!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си