.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9
    Guest

В началото беше добре, но сега май се дърпа.

Запознах се наскоро с едно момиче, тя е с 3 години по-малка, а аз съм на 17. Първото кафе беше приятно, навръщане се смяхме много. После една вечер отидах у тях за малко и там беше забавно, но не направих крачка.
    След тази вечер на следващия ден тя ме попита дали може да се получи нещо, аз отговорих, че и тя ми харесва. И ми каза, че си мисли за мен, дали и липсвам такива неща.
    Сега обаче не сме се виждали няколко дни и ще се видим през уикенда, а тя се държи малко по дръпнато сякаш. Питах я мислиш ли си за мен, тя не отговори а отмени темата...
    Как е най-правилно да постъпя, дали когато и обърнах внимание изведнъж и много започна да и пада интереса. Как да се държа докато се видим?

Не я притискай, изчакай докато се видите.
    ·• tHe m0onLigHt pLaYs uPoN yoUr sKin, a kIsS tHat LiNgErs tAkEs mE iN, I faLL aSleEp iNsiDe oF yoU, tHeRe aRe no w0rdS, tHeRe's onLy tRutH.. •·

Супер фен Аватара на LP_girl_14
    Дръж се с нея по същия мил начин както до сега,обсипвай я с внимание и нежност,но не я притискай!Нека тя направи първата крачка.Поддържай отношения с нея,но нека тя е тази,която да реши кога да се получи нещо по-сериозно между вас.Може би й трябва малко време,може би иска да те опознае малко повече.Не бързай!

Мега фен
    Град
    Няма усмивки тук, само човешки боклук..
    Цитирай Първоначално написано от LP_girl_14
    Дръж се с нея по същия мил начин както до сега,обсипвай я с внимание и нежност,но не я притискай!Нека тя направи първата крачка.Поддържай отношения с нея,но нека тя е тази,която да реши кога да се получи нещо по-сериозно между вас.Може би й трябва малко време,може би иска да те опознае малко повече.Не бързай!
    Така стоят нещата,
    cилата определя правилата -
    Добре дошли на нашата забава,
    cамо силните оцеляват!

Супер фен
    Град
    in gloom of night
    еми дръпни се малко и ти, да те погони и тя и така, докато не схване че иска да е с тебе и след това следват хубавите неща
    "Целувка за лека нощ"

a taka drypni se lekinko
    6toto nali znai6...
    "Tq bqga za6toto ti q goni6 a ti q goni6 za6toto tq bqga"

На същото мнение съм

Високо, високо, високо ... виско застани. Над завист и обида, над дребните сплетни.

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от The Interceptor
    На същото мнение съм
    Успех така е най-добре!Ама да не изчакаш твърде много време тя да направи крачката!Ако не я направи до седмица....ДЕЙСТВАЙ!

Голям фен
    Град
    Пловдив
    леки флиртове...но не и показвай,че я искаш толкова много
    Човек,който не може да губи е роден да бъде Лидер...
    Винаги се стреми да догониш човека пред теб...не гледай изоставащия гонещ те...

Skype registration:eskey88m

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си