.
Затворена тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 28 от общо 28
    Голям фен Аватара на DeSiTo0o
    Град
    Botevgrad
    Цитирай Първоначално написано от Krem4eto
    Цитирай Първоначално написано от Malko_kote
    Mersi, ama znteli? Az govorih s nego.Popitah go, dali smqta ne6tata da produljat da stoqt po tozi na4in i toi mi otgri, 4e na nego mu e mn kofti i ne mu se govori za tova.Pitah go dali ima smisul az da produljavam da se vlubvam, ili ne6tata trqbva da ostanat taka kato sa.Kazah mu 4e ako iska mojem da budem samo pr i taka i ne mojah da go razbera.Toi mi kaza 4e 6te budem pr i az se suglasih.Tova koeto ne mi se izqsni, be6e 4e toi mi dava6e nadejdi. Mn mi e mu4no, mai se okaza, 4e negovite 4uvstava se promeniha i ni6to nqma da izleze Kakvo da pravq sega
    Нали знаеш има едни момченца,които си играят с чувствата,дават ти до послеееедно надежди.Или наистина те е харесвал или си е играл с чувствата ти... наистина гадно се е получило...
    Да,наистина гадно се е получило...може би ще е по-добре да се опиташ да го забравиш и да си останете само приятели....А ако искаш може пак да поговориш с него...Незнам
    Yellow diamonds in the light... and we’re standing side by side... as your shadow crosses mine... What it takes to come alive?

Blagodarq vi mn.Govorih s maika po vuprosa i tq su6to mi kaza da go zabravq.Kaza 4e toi se pravi na intr i nqma smisul da se tormozq za nego.Ama az...............razlubvam trudno, vupreiki 4e o6te sum malka, az imam 4uvstva, koito sa mn naraneni Mersi na vs, zaduljena sum vi
    Obi4ai samo kogato i teb te obi4at!!!
    Сабрина младата вещица

Цитирай Първоначално написано от Malko_kote
    Mersi mn to4no tova mi trqbva6e mn sum ti blagodarna
    Считам за приключена.
    ·• tHe m0onLigHt pLaYs uPoN yoUr sKin, a kIsS tHat LiNgErs tAkEs mE iN, I faLL aSleEp iNsiDe oF yoU, tHeRe aRe no w0rdS, tHeRe's onLy tRutH.. •·

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си