.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13
    Повече от фен

Moderated:Всички момчета искат секс, а аз още не съм готова

misulta mi e slednata! segashnata mladej se interesuva samo ot sex(po golqmata chast) i ne iska seriozna vruzka! az sum momiche(15god) i ne sum gotova za sex oshte, a kato si haresam nqkoi po golqm naprimer 19 godishen i se pritesnqvam ot misulta che toi she iska da se pravi sex! i she mu dotegne da me chaka .... 1 godina naprimer pfff! dea znam tfa e syper umrela rabota! i typa... "nemoga bez sex nemoga,.. balbal " em za gadjeto si dali she mojesh neznam sa e takova slojno polujenieto! am to tfa ne e kat tema a rasujdenie nqkfo! she ima ebati kritikite sigurno ama ne mi puka tfa si e moe mnenie i mislq che e redno da go kaja!

Moderated by miloto
    т.7 от Правилника

Голям фен
    Град
    :)
    Важното е ти да си готова, ако той те обича може да почака малко. Ако е само за секса - едва ли едва ли заслужава да се с него. Все пак важното е не с кой си, а какъв се чувстваш когато си с него (едва ли искаш да се чувстваш като секс кукла ) Това е моето мнение

Супер фен
    Град
    Мене ме нема в целата схема
    То ако се намериш точния човек, секса ше си дойде от самособе си в последствие. Не требва да се бърза с тея работи. Ако истински държи на теб, както вече ти казаха, ще е търпелив да поизчака до като самата ти го пожелаеш.

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    защо да има критики,бе мацка?
    аз само бих те поздравила, че не си като другите дето се чукат на по 12-13 години просто ей така за идеята...
    какво.. не се чувстваш готова ... ,еми нормално,не само, че се малка, но и явно не си намерила човека ..., защото като намериш момчето, което наистина обичкаш секса ще си дойде от само себе си
    обичаш ли някого, ще искаш да му дадеш всичко, споко
    а това, че в днешно време никой не иска дълга връзка ... да, така е ... изпитвам го на собствен гръб....
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Голям фен Аватара на thirteen
    emi hodila sam s dosta momcheta koito mnogo sam haresvala i si mislih che nqma da pusna na nqkoi pone 6-7 meseca da vida dali e seriozen ama go napraih na 2riq mesec nai mnogo da be6e prosto kopgato dvama dushi im e hubavo zaedno to si idva samo.. idva momenta i o6te sme zaedno dalgo... ima i svqsni momcheta vse o6te

Мега фен Аватара на RoyTheReaper
    ako ne si gotova da go pravi6, ne si i dlujna. ako go darji6 na suho 6te razbere6 kakvi sa mu istinskite namereniq i kakvo o4akva ot va6ata vruzka. vse pak trqbva da se ima pred vid 4e i dvete strani trqbva da pravqt kompromisi, a mom4etata naistina ni e trudno bez sex - prosto takiva sa ni biologi4nite parametri. momi4etata ot druga strana o6te ne mislqt mnogo za sex - pak priroda. i dvamata trqbva da sa naqsno s tova i da se saobrazqvat.

Повече от фен
    Град
    Земния рай
    Вдишаааай .... издишаааай .... успокой се Секса не е нешо нередно и всеки го иска, в една или друга степен, един вид физическа потребност и при една сериозна връзка, той е просто мнго важна част, без него сякаш нещо липсва, той създава по-голяма близост, по-голяма обвързаност между двама души. Това за дългата връзка не е вярно, защото повечето от приятелките ми са от поне 1-2 години с партньорите си, както и аз. И не мисля,че някой би отказал да има човек до себе си, който да го обича безрезервно, да споделя мислите и преживяванията му, независимо дали е момче или момиче. Всички сме хора и искаме едно и също.
    А ти все ще си намериш някой и ще видиш че ще го направиш, защото ще го поискаш. Всеки има свое право на избор и не можеш да обвиняваш някого, че не иска да те чака толкова дълго време, ако на 19 -20 и тнн години не го правиш и не го искаш, то кога? на 60?
    Както за теб те не са добър избор, така и ти за тях не си.

Супер фен Аватара на SuN4o_F
    nedei da pravish ni6to na sila, sigurna sam 4e 6te sre6nesh podhodqsht 4ovek koito 6te te uvajava i obi4a, sledovatelno i sex-a 6te si doide ot samosebesi... vse o6te ima svqsni mom4eta koito biha te iz4akali kolkoto e nujno,vaprosa e da go namerish iskreno ti go pojelavam uspeh
    Love you Kris !!!

Повече от фен
    eeeeeeee mn mersi za podkrepata! AMA ZA KFO MODERATORUT MI E SMENIL ZAGLAVIETO sa zvuchi super typo i ne mi haresva pfffffffff

Re: Moderated:Всички момчета искат секс, а аз още не съм гот

Цитирай Първоначално написано от MidnightScream
    misulta mi e slednata! segashnata mladej se interesuva samo ot sex(po golqmata chast) i ne iska seriozna vruzka! az sum momiche(15god) i ne sum gotova za sex oshte, a kato si haresam nqkoi po golqm naprimer 19 godishen i se pritesnqvam ot misulta che toi she iska da se pravi sex! i she mu dotegne da me chaka .... 1 godina naprimer pfff! dea znam tfa e syper umrela rabota! i typa... "nemoga bez sex nemoga,.. balbal " em za gadjeto si dali she mojesh neznam sa e takova slojno polujenieto! am to tfa ne e kat tema a rasujdenie nqkfo! she ima ebati kritikite sigurno ama ne mi puka tfa si e moe mnenie i mislq che e redno da go kaja!

Moderated by miloto
    т.7 от Правилника
    докато не срещнеш подходящия не го прави ...

Супер фен
    seki go pravi kogato e naistina gotov a ti 6tom ne si prosto iz4akai

I'm gonna do what ever I want,so why to risk it ?

Фен
    Град
    София

Ехехехеей. Откога си търся приятелка, която не си мисли само за секс. Обади ми се.

Повече от фен

Цитирай Първоначално написано от Night_Knight
    Ехехехеей. Откога си търся приятелка, която не си мисли само за секс. Обади ми се.
    ahuh.. ei sa

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си