eiiiiii nedei taka.tuk ima6e neotdavna su6tata tema.i edno momi4e ili mom4e ne pomnq to4no iska6e da se samoubiva i pita6e kak to4no da go napravi.i sega 6te ti kaja 4e jivota si e tvoi i si rodena za da go izjivee6i da go izjivee6 za sebe si a ne zaradi horata.6te opravi6 vzaimootno4eniqta s priqteli i rodnini.ako sa ti istinski priqteli 6te ti prostqt za tova koeto si im storila ili za tova za koeto stes e skarali.vsu6tnost na kolko si?v istoriqta kaza ne6to za klasa si zna4i si u4eni4ka.ta ti si mlada ako starite priqteli sa te zarqzali to 6te si nameri6 novi.jivota e pred teb.ne zarqzvai vsi4ko tova koeto te o4akva i koeto vseki trqbva da vzeme ot jivota.nameri si novi priqteli premesti se v dr u4ili6te ako trqbva,no ne trqbva da vzema6 takiva prevantivni merki.vseki ima tejki momenti.pokaji 4e si silna i 4e moje6 da gi preodolee6.taka kato iska6 da umre6 6te pokaje6 na okolnite 4e si slaba i ne moje6 da preodolqva6 trudnostite.v jivota te 4akat mn po golemi izpitaniq ot tova 4e si se skarala s klasa.nedei taka ne se otkazvai da izjivee6 jivota si ta toi ti e dar koito ne trqbva da zahvurli6 prosto taka.jivota e kratak izjivei go dokrai ne ostavqi tezi koito kazva6 4e te mrazqt da budat dovolni ot tova 4e si si oti6la ot tozi svqt pokaji im 4e ne ti puka za mnenieto za6toto ako ti bqha istinski priqteli nqma da postupvat taka s teb i ako s ne6to si gi naranila 6te te razberat ako im obqsni6 ili im se izvini6.moje bi tova e edin ot mnogoto trudni momenti koito te 4akat.pomisli 4e mn hora koito sa bolni i im ostava malko jivot se molqt da pojiveqt o6te malko a ti iska6 da go prekrati6 zaradi ne6to koeto 6te otimine.pomisli vurhu dumite mi i ne misli za smurt tvurde mlada si za da umre6.