.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 4 от общо 4

Тема: Ginekolog

Hybrid View

Guest

Ginekolog

Utre za parvi pat 6te hodq na ginekolog i mn sam pritesnena.6te mi vzimat sekret,za da razberat kakva e pri4inata da imam mn bqlo te4enie.Molq vi da mi kajete kakvo 6te me pita ginekolojkata,6te me boli li (predpolagam,4e ne,no za po-sigurno da popitam),sa6to na leglo li 6te sam lednala ili nz.Molq vi kajete mi,mn se pritesnqvam.O6te pove4e,4e sam i mn sramejliva.A i sa6to mislq utre predi da otida kato se kapq da si mahna kosmite,no nz dali pak nqma da mi kaje ne6to.Blagodarq vi predvaritelno,za vremeto,koeto 6te otdelite da mi otgovorite.

Повече от фен
    Град
    Недалеч
    спокойно няма нищо от което да се притесняваш
    това дали ще си махнеш космите е лично твое решение..и да си с косми пак няма нищо да ти каже,гинеколога е виждал всякакви така че и никога да не си ги махала няма да се повлияе още повече да ти каже нещо
    може да ти зададе няколко въпроса за течението ..
    Няма да те боли естествено ,само ще се почувстваш малко странно все пак ти бъркат отдолу..
    Няма да си на легло а на генекологичен стол,на който ще си качиш и краката и ще се разкрачиш ..е не е много приятно но нали е нужно

Голям фен
    Град
    дианабад
    Цитирай Първоначално написано от LyLa
    спокойно няма нищо от което да се притесняваш
    това дали ще си махнеш космите е лично твое решение..и да си с косми пак няма нищо да ти каже,гинеколога е виждал всякакви така че и никога да не си ги махала няма да се повлияе още повече да ти каже нещо
    може да ти зададе няколко въпроса за течението ..
    Няма да те боли естествено ,само ще се почувстваш малко странно все пак ти бъркат отдолу..
    Няма да си на легло а на генекологичен стол,на който ще си качиш и краката и ще се разкрачиш ..е не е много приятно но нали е нужно
    + може да те пита и кога ти е идвало за последно, редовен ли ти е цикъла, водиш ли полов живот... много са любопитни тез лекари... Все пак спокойно, те са много любезни и някакси наистина предразполагат; няма да се усетиш колко бързо ще свърши всичко и дори може да ти е приятно... все едно си говориш с някоя приятелка, независимо дали е мъж или жена-генеколог...

Супер фен Аватара на ninsy
    Град
    Ей Там.. :)
    nqma ot kakvo da se pritesnqvash obshto vzeto :}
    Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си