.
Затворена тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16
    Фен Аватара на FaHrEnHeit
    Град
    София

Харесва ме/Обича ме 10 годишна...

Кажете ми как е възможно това ? Видяла ме е точно 1 път и как така се влюби в мене.Ей писнало ми от лапешки истории да не говорим че ме излага пред приятелите ми като отида на дискотека ми се мета на врата кажете ми как да я разкарам шот не обичам да наранявам хората пък тя квато е тиква на 10 не знам каква тъпа глупост може да направи...Просто оставам без думи в чата ми пише `Мило обичам те.А ти мене?` От доста време не бях слагал игнор...
    Eventful past is everclear.

Guest
    За любовта граници няма, за съдебната система уви има, както и за човешкото търпение. Имах подобен случай, но се справих лесно - просто бях груб, необщителен, пък и не ходя често в квартала на детето. Иначе има много такива, имам в даскалото едни шошони, ама са много сладки

Guest
    За любовта граници няма, за съдебната система уви има, както и за човешкото търпение. Имах подобен случай, но се справих лесно - просто бях груб, необщителен, пък и не ходя често в квартала на детето. Иначе има много такива, имам в даскалото едни шошони, ама са много сладки

Guest

Повече от фен Аватара на Danielle
    Град
    ~*i got my hair spiked.. ~*sprayed in orange.. ~*i got my teeth fixed.. ~*pressed by stylish green..
    mi obqsni i che prosto nishto nqma da stane vse pak an 10 e i oshte si vkarva sama nekvi filmi... ne trqbva da si mn grub...
    tq she te ostavi na mira ako go napravish spored mene... ako e razbrana de...
    Обичам те

до дъното на небето,
    до дъното на морето
    и до дъното на сърцето.

Повече от фен Аватара на MaRiYa_86
    Град
    ...
    Човек,тя е 10 годишна...Мога да ти кажа,че тя даже не може да определи какво чувства.Всяко момиче си търси внимание от хубави момчета...В крайна сметка тя още не знае какво иска...Няма смисъл да се занимаваш,защото още не е свалила розовите очила и ще очаква нещо велико от теб...Най-много да и разбиеш детското сърчице!

Човек трябва да бъде достатъчно голям, за да признае грешките си, достатъчно умен, за да
    спечели от тях, и достатъчно силен, за да ги поправи!!!

Супер фен Аватара на rosskata
    Град
    Варна, Морето, Сините Вълни...
    Малката ми сестра е на 10- още си играе на дама и на "Ура"... Това хлапе нещо много се е объркало... Всъщност спомням си като бях на 10 се бях влюбила в един приятел на чичо ми- тогава на 20-25 години... Направо избухвах от кеф като ми обърне внимание... ПОсле ми мина.
    Не обръщай много внимание на малката- остави я да те забрави...
    1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
    2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
    3. Работата е свещена. Не я докосвай!
    4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.

Супер фен Аватара на LP_girl_14
    чакай да го сметна...значи тя във 2-ри,3-ти клас и току що е научила таблицата,а предишната година са я учили на азбуката Извинявам се,наистина за любовта граници няма,ама...за кво любов можи да ти дранка некво хлапе на 10?Че то се е пръкнало на този свят преди няколко годинки,научила е 2-3 фрази от сапунениете сериали,едната от които е била "обичам те",видяла те е един път и айде..влюбила се в баткото... Обясни и като на лапе че между вас не може нищо да се получи и не й се ядосвай много.Тя е все още дете!Незнае кво изпитва

malka i zabludena prosto i izqsni po detski kak stoqt neshtata . nqmam nikfi pretencii che sam golqma ma tova si e napravo ditence togava tochno pochvat rabotite s hormonite i i tq neznae kfo iska , koi haresva ako shtesh i kfo misli . ponmq se az na 10 godinki i sea mi e smeshno sigurno sled vreme shte mi e smeshno kato se setq za sega :P :P :P

Re: Харесва ме/Обича ме 10 годишна...

Цитирай Първоначално написано от FaHrEnHeit
    Кажете ми как е възможно това ? Видяла ме е точно 1 път и как така се влюби в мене.Ей писнало ми от лапешки истории да не говорим че ме излага пред приятелите ми като отида на дискотека ми се мета на врата кажете ми как да я разкарам шот не обичам да наранявам хората пък тя квато е тиква на 10 не знам каква тъпа глупост може да направи...Просто оставам без думи в чата ми пише `Мило обичам те.А ти мене?` От доста време не бях слагал игнор...
    A q kaji ti na kolko godini si

Супер фен Аватара на rosskata
    Град
    Варна, Морето, Сините Вълни...
    Цитирай Първоначално написано от LP_girl_14
    чакай да го сметна...значи тя във 2-ри,3-ти клас и току що е научила таблицата,а предишната година са я учили на азбуката Извинявам се,наистина за любовта граници няма,ама...за кво любов можи да ти дранка некво хлапе на 10?Че то се е пръкнало на този свят преди няколко годинки,научила е 2-3 фрази от сапунениете сериали,едната от които е била "обичам те",видяла те е един път и айде..влюбила се в баткото... Обясни и като на лапе че между вас не може нищо да се получи и не й се ядосвай много.Тя е все още дете!Незнае кво изпитва
    Е не е баш така... Децата също могат да се "влюбват" по детски си начин...Аз самата съм го изпитвала като бях малка и мога да ти кажа, че ми се струваше съвсем истинско...

Така че пич- в никакъв случай не я взимай на побив и не я режи грубо- тя вярва в това, че те обича, и може много да я нараниш. Просто остави нещата да отшумят, гледай да не я засичаш много...

Между другото тя като е на 10 какво прави в дискотеката
    1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
    2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
    3. Работата е свещена. Не я докосвай!
    4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.

Голям фен Аватара на naia
    Град
    София
    вярно за любовта граници няма но има винаги едно "НО".......
    явно на тебе не ти харесва и имаш право да и го кажеш не вярвам че 10 годишно момече може да обича това е просто временна прищявка :P

А ти на колко си?
    Радвай се на живота такъв какъвто е,може да не стане по-добър.

Супер фен
    ОЛЛЛЕЕЕЕЕ Накъде отива тоя свят.... на 10 обичат,на 11 се натискат и обарват,а на 12 се е.ат и разк..вальосват...

Супер фен Аватара на Devilsplaymate
    Град
    Nowhereland
    ami kaji i 4e e mn malka i 4e nqq stane ni6to i tolkova
    Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...

Мега фен Аватара на machoka
    т. 11 от правилата.

Приятен ден.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си