- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Харесва ме/Обича ме 10 годишна...
Кажете ми как е възможно това ? Видяла ме е точно 1 път и как така се влюби в мене.Ей писнало ми от лапешки истории да не говорим че ме излага пред приятелите ми като отида на дискотека ми се мета на врата кажете ми как да я разкарам шот не обичам да наранявам хората пък тя квато е тиква на 10 не знам каква тъпа глупост може да направи...Просто оставам без думи в чата ми пише `Мило обичам те.А ти мене?` От доста време не бях слагал игнор...![]()
![]()
![]()
Eventful past is everclear.
За любовта граници няма, за съдебната система уви има, както и за човешкото търпение. Имах подобен случай, но се справих лесно - просто бях груб, необщителен, пък и не ходя често в квартала на детето. Иначе има много такива, имам в даскалото едни шошони, ама са много сладки![]()
За любовта граници няма, за съдебната система уви има, както и за човешкото търпение. Имах подобен случай, но се справих лесно - просто бях груб, необщителен, пък и не ходя често в квартала на детето. Иначе има много такива, имам в даскалото едни шошони, ама са много сладки![]()
mi obqsni i che prosto nishto nqma da stane vse pak an 10 e i oshte si vkarva sama nekvi filmi... ne trqbva da si mn grub...
tq she te ostavi na mira ako go napravish spored mene... ako e razbrana de...
Обичам те
до дъното на небето,
до дъното на морето
и до дъното на сърцето.
Човек,тя е 10 годишна...Мога да ти кажа,че тя даже не може да определи какво чувства.Всяко момиче си търси внимание от хубави момчета...В крайна сметка тя още не знае какво иска...Няма смисъл да се занимаваш,защото още не е свалила розовите очила и ще очаква нещо велико от теб...Най-много да и разбиеш детското сърчице!
Човек трябва да бъде достатъчно голям, за да признае грешките си, достатъчно умен, за да
спечели от тях, и достатъчно силен, за да ги поправи!!!
Малката ми сестра е на 10- още си играе на дама и на "Ура"... Това хлапе нещо много се е объркало... Всъщност спомням си като бях на 10 се бях влюбила в един приятел на чичо ми- тогава на 20-25 години... Направо избухвах от кеф като ми обърне внимание... ПОсле ми мина.
Не обръщай много внимание на малката- остави я да те забрави...
![]()
1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
3. Работата е свещена. Не я докосвай!
4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.
чакай да го сметна...значи тя във 2-ри,3-ти клас и току що е научила таблицата,а предишната година са я учили на азбукатаИзвинявам се,наистина за любовта граници няма,ама...за кво любов можи да ти дранка некво хлапе на 10?Че то се е пръкнало на този свят преди няколко годинки,научила е 2-3 фрази от сапунениете сериали,едната от които е била "обичам те",видяла те е един път и айде..влюбила се в баткото...
Обясни и като на лапе че между вас не може нищо да се получи и не й се ядосвай много.Тя е все още дете!Незнае кво изпитва
![]()
malka i zabludenaprosto i izqsni po detski kak stoqt neshtata . nqmam nikfi pretencii che sam golqma ma tova si e napravo ditence
togava tochno pochvat rabotite s hormonite i i tq neznae kfo iska , koi haresva ako shtesh i kfo misli . ponmq se az na 10 godinki i sea mi e smeshno
sigurno sled vreme shte mi e smeshno kato se setq za sega :P :P :P
A q kaji ti na kolko godini siПървоначално написано от FaHrEnHeit
![]()
Е не е баш така... Децата също могат да се "влюбват" по детски си начин...Аз самата съм го изпитвала като бях малка и мога да ти кажа, че ми се струваше съвсем истинско...Първоначално написано от LP_girl_14
![]()
Така че пич- в никакъв случай не я взимай на побив и не я режи грубо- тя вярва в това, че те обича, и може много да я нараниш. Просто остави нещата да отшумят, гледай да не я засичаш много...![]()
Между другото тя като е на 10 какво прави в дискотеката![]()
1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
3. Работата е свещена. Не я докосвай!
4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.
А ти на колко си?
Радвай се на живота такъв какъвто е,може да не стане по-добър.
ОЛЛЛЕЕЕЕЕ Накъде отива тоя свят....на 10 обичат,на 11 се натискат и обарват,а на 12 се е.ат и разк..вальосват...
![]()
![]()
![]()
ami kaji i 4e e mn malka i 4e nqq stane ni6to i tolkova
Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...