.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

Тема: Кой пръв???

Повече от фен

Кой пръв???

Пишете момиче или момче и обичате ли да правите началната стъпка или искате вас да ви свалят?

А при секса атака или пасив?

Guest
    Момиче съм и обичам първо да възбудя приятеля ми с целувчици тва онова и след това той да направи първата крачка към секса

Мега фен Аватара на hamilcar
    Град
    София/Банкя и на луната за Dragon Stones
    Предпочитам първата стъпка да е моя.

Правила на форума!
    Стар ник: xaxo_xixi

Голям фен Аватара на thirteen
    Цитирай Първоначално написано от NeJnA_DrOgA^
    Момиче съм и обичам първо да възбудя приятеля ми с целувчици тва онова и след това той да направи първата крачка към секса
    az su6to celuvki miluvki cushki pipam tuk tam i sled tva toi zapochva shtoto az taka moga da prodalja dalgo a toi napira hahaha

Супер фен
    Град
    Мене ме нема в целата схема
    Ми как дойде, се е сладко да има свалка

Супер фен
    Град
    Искам да стана модератор
    ми аз па се кефя мене да ме свалят

Е много ясно, че се кефя да ме свалят, ама не ми е проблем и аз да свалям.

А за секса... ми как доиде, нямам определен начин ;Р

Мега фен
    "Първа стъпка" не значи сваляне, дечица, а означава физически контакт, независимо дали е хващане за ръка, прегръдка, целувка или налазване с опипване. Предпочитам мъжа да я прави, но ако знам, че той ми се кефи, ще я направя аз.

Повече от фен
    Na mene haresa li mi nqkoi ne mi puka,4e az sum momi4e i uj mom4etata trqbva da pravqt purvite stupki.Ne robuvam na tova pravilo mislq,4e nqkoi ako ti haresa,trqbva da po4ne6 da go svalq6,bez zna4enie dali si momi4e ili mom4e.A ina4e e qsnu,4e vseki obi4a da bude svalqn

Супер фен
    Град
    Мене ме нема в целата схема
    Цитирай Първоначално написано от Glezlata
    Na mene haresa li mi nqkoi ne mi puka,4e az sum momi4e i uj mom4etata trqbva da pravqt purvite stupki.Ne robuvam na tova pravilo mislq,4e nqkoi ako ti haresa,trqbva da po4ne6 da go svalq6,bez zna4enie dali si momi4e ili mom4e.A ina4e e qsnu,4e vseki obi4a da bude svalqn
    Това мнение ми хареса! Много точно го казваш

А и това за "първата стъпка", че трябвало да я правят момчетата, отдавна не е правило по широкия свят

Повече от фен
    mi predpo4itam parvata stapka da e na momi4eto ama i moq da e se taq... ;] vajnoto e da ima trapka
    http://www.bulgar-bg.com/pitbull/phpBB/gallery/pictures/BIG%20MAN'S%20ELI%20(CLEMMONS)_jpg.jpg

Голям фен
    Град
    Пловдив
    И на мен повече ми харесва момичето да напира обожавам да гледам как полудява...и как го иска повече от мен сладко дразнене :P
    Човек,който не може да губи е роден да бъде Лидер...
    Винаги се стреми да догониш човека пред теб...не гледай изоставащия гонещ те...

Skype registration:eskey88m

mi....po princip zavisi ot mom4eto
    obojavam da svalqm sramejlivkovci
    no obojavam i mene da me svalqt pi4ove
    ob6to vzeto e taka

Супер фен Аватара на Chiana
    Град
    In the Alcoholic world
    За секса- еми то ние си знаем.... като си разпънем леглото си се гушкаме и по някое време....

А за свалки - предпочитам всичко да си идва от самосебеси.
    HardC0re and BDSM forever

Предпочитам мен да свалят А в секса хмммм само аз и приятелката ми знаем
    I THINK I'M CUTE,I KNOW I'M SEXY I'VE GOT THE LOOKS THAT DRIVE THE GIRLS WILD http://img412.imageshack.us/img412/8874/hbk24yw.gif

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Kulio Gangstera
    Цитирай Първоначално написано от Glezlata
    Това мнение ми хареса! Много точно го казваш

А и това за "първата стъпка", че трябвало да я правят момчетата, отдавна не е правило по широкия свят
    Правилно!!!Много пъти аз съм правила първата крачка за свалка!!!А за секс...не съм го правила още!

Guest
    ako momi4eto po4ne da svalq mom4eto ili puk naprai purvata stupka ,mom4etata sa takiva 4e she q iskarat kurva

Мега фен
    Невинаги я изкарват курва. Ако е много готина, е просто яка пичка без задръжки. Обаче ако е грозна или прекалено досадна, е курва, която се предлага на всеки.

Голям фен
    Град
    v mechtite ti ;))

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=36030&start

ami na men lichno mi haresva az da pravq povecheto neshta i dori da ne pozvolqvam na priqtelq mi da vzema iniciativata,koeto po nqkoga iznervq po mn sladyk nachin i vodi do totalno pobyrkvane sled koeto sledva strahoten sex,v koito i dvamata dvame vsichko ot sebe si,za da sme dominirashtite v sexa...
    Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo! )

http://178342.Sladur.com

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    Невинаги я изкарват курва. Ако е много готина, е просто яка пичка без задръжки. Обаче ако е грозна или прекалено досадна, е курва, която се предлага на всеки.
    Правилно!

Guest
    Pyrvata da e na momi4eto... taka po - se kefa! Moje bi, za6toto mi e pisnalo ot typi, sduhani kifli, deto ne znaqt kvo da napravqt i 4akat ot men...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си