- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- За никовете ...
Абе гледам тука , много девойки, че и младежи, разни странни депресарси никове , подписи и аватари. То не са "broken'", "I want to die", "Hell", "Suicide" и прочее мрачни преигравания. Кога оспя да ви н**бе толкоз живота че почнахте с тежката артилерия? И не е ли смешно, тоест, щеше да е смешно, ако не беше тъжно, деца на по 12-14 да се фърлат у таквизи драми?
Деца, нелепо е. Стига дивоти, мрачни глупости и фалшиви пози. Сега се сещам даже маи и за един ник I_want_to_die_f или нещо такова.
Е тва нормално ли е?![]()
Мда, съгласен съм с теб.
Ше кажеш, че цял ден са копали на нивата, че искали да умрат...
Те дори един лев сами не са изкарали пък вече за самоубийство ми говорят.
Иванчо зарязал Марийка и айде... тя решила, че живота е свършил за нея![]()
BTW, твоя подпис какво трябва да значи?![]()
Ахам.. важното е да си различен и винаги да си центъра на вниманиетоПървоначално написано от exploitedteen
![]()
harakteren na4in na mislene za opredeleni subkulturi. decata se opitvat da se vpi6at v opredelen stereotip na povedenie, vmesto da se stremqt da sa sebe si.
ооо
ами да
просто на мен са ми супер смешни такива и единственото което правя е да им се забавлявам
те сами са си виновни че пропускат хубавите моменти от живота а дори няма причина ,поради която се сдухват всекиминутно![]()
тъй че
радвайте се на живота и унищожете депресиите
Ххаха... О обърнете внимание и на темите, в които питат дали си правил опит за самоубийство. 99% отговарят "да". Чудяв се какво разбира нашето поколение под "опит за самоубийство". Драскотинка с бръснарско ножче, която дори не е по вените??![]()
Да не говорим че съм се заканила да питам тези които "са правили опит за самоубийство", как точно се режат вените, защото доста често се бърка![]()
aham taka si e samo 4e jivota nqma6e da zapo4va s pla4 ako ne e takav jestok![]()
![]()
![]()
Те даже не знаят значението на думата "депресия", за самоубийство да не говорим. Чуват Линкин Парк и решават, че това е много депресивна музика /смях голям/ и си слагат аватар с момиче, което държи бръснарско ножче...Уау!
Абе какво се учудвате. То сега е модерно да ти се мре, да викаш, че ти е гаден живота, да се кефиш на смъртта...
Просто...честно казано не дай си Боже да ти се случи нещо наистина толкова страшно...
Мисля, че като си на 12-14 години и си мислиш какъв е гаден живота и се опитваш да го изкрещиш на целия свят, а като си попораснал малко вече сякаш си наясно как се случват нещата и че нямаш чак толкова време да го губиш в депресии и мисли за смърт.
...На колене той моли я,
не зная как да ти го обясня.
Става дума,че не искам нищо повече от това
да остарея заедно със теб,
да ме направиш по-добър човек!
Тръгваме боси,пътят не е лек,
но сега ще бъдеш мое слънце,
аз пък-слънчоглед!
Браво за темата...
Наистина, доста от тийновете обичат да драматизират, за да привличат внимание, а в същото време говорят празни приказки и въобще не осъзнават за какво става въпрос, но...нали трябва да са в крак с модата все пак...
Само че...не може да се отрече, че има и такива, които наистина са преживели нещо сериозно и са надраснали възрастта си...проблемът е, че трудно може да се направи разлика..
eee mi seki sa prai na g`ze nali znaite .. axaxax
Music is a higher revelation than all wisdom and philosophy
Хихо, обаче ако някой не е чувал за "Дъ Експлойтид", може да реши, че и ти си депресантче. Както и аз.
Забелязвате ли обаче, че тука не пишат от ония "депресираните"...
Или ако го направят, ще пишат че са съгласни и това наистина е много тъпо, а всъщност в темата става дума точно за тях.
Пример: Death^Forever
![]()
много противно, мда.
всъщност, по дразнещото е, че като сложат някой дарк аватар, подпис или де да знам какво, убиват цялата красота на "мрака" да речем![]()
така де, щот всеки втори е с разни разтекли се очни линии, тъмнотии, глупости, гробища, паднали/тъмни/готик ангели и бля бля, а въобще не знае за какво иде реч ... иииии става адски банално. същото и с никовете.
ама дано и тая мода да мине ... като всяка друга![]()
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
За мен подобни подписи, аватари и т.н. са супер банални!Първоначално написано от `Death`Whore`
![]()
Депресии... и аз се чудя на акъла на тези, които се опитват да привлекат внимание по този начин.
Колкото до самоубийствата - ако някой е искал да умре, нямаше сега да се хвали с това, защото нямаше да е жив.
"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."
Браво бе, давай съветвай ги..те повечето от тук пишещите са малоумници или поне на такива се правят...че ше вземат да пробват.... По темата - вас като не ви кефи просто игнорирате такива личности... Да жалко е че има само тъмни и тежки профили, но огледайте се в каква държава живеем...пък и не е ли по лесно да сложиш някква кървасала картинка отколкото да се чудиш какво да слагаш... все пак така изглеждаш по "гангста"... бтв в един от постовете пишеше че това е смешно и че живота не може да ги е преебал толкова много че да искат да умрат... само с това не съм съгласна... и то никак... и твърдо заставам на мнението че няма значение на колко годиниси, от нещастието никой не е защитен.... И аз бях малка, и аз минах през мрачния период,то е нормално (макар че при мен си беше основателно...) и все пак наистина е мега просто да сложиш ник "искам да умра".... хах щом искаш бягай умирай...едва ли на някого ще направи впечатленеи поредното самоубило се дете в тази загиваща страна....Първоначално написано от exploitedteen
В ръцете си ме вземаш и усещам
как ти си всичко в моя малък свят,
и как септември-хладен и надменен
не ще ми вземе теб и любовта...
Мм..От една страна си права, наистина някои от хората с такива никове може би просто "позират", но наистина има и такива, които са преживяли много още от тази възраст - 12-14.... Така че , мисля, че не трябва да слагаме всички под общ знаменател....Първоначално написано от Метълката
The journey never ends.
Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.
i da sa prejiveli, kvo?!!!!! trqbva li da slagat takiva nikove? da paradirat sas "stradanieto" si, vmesto da izvlekat pouka ot nego? Tova koeto ne te ubiva, te pravi po-silen, a ne po-depresiran.
Всеки има право сам да избира ника, подписа, аватара и т.н. Не виждам какъв е проблема и защо толкова яростно се противопоставяте. Щом някой е сметнал за необходимо и му допада да бъде мрачен, нека заповяда, това не пречи на никого. Сега дайте да линчуваме и тези дето си слагат поп звезди за аватар и пишат с розово защото са лигави и живота не ги е очукал достатъчно. Бъдете такива каквито ви харесва да сте и недейте да се мешате в чуждите предпочитания.
da ve
vseki ima vkus... kazalo ku4eto i si oblizalo zadnika
gia_bs, ti si ZLE![]()
Ако искаш да умреш, умираш без да се опитваш да привлечеш вниманието на другите същвства. Ако си сатанист, отиваш да гориш църкви и т.н. Ако си адски депресиран, отиваш на гробищата и там се додепресираш и говориш с мъртвите.Първоначално написано от In4iTu_
Тях ги е страх да се порежат, бе, ти ми говоришп че ще го направят. Аз си изливам гнева с бръснарско ножче, но не парадирам че съм искала да се самоубия. Ако исках - щях да го направя! Страх му е майката!Първоначално написано от gia_bs
П.П. Подчертавам че ника ми HereTodayGoneToHell не е свързан с никакви депресански истории! Тва е едно от лафчетата на членовете на Guns'n'Roses, а и си бях използвала сички идеи за ник![]()
Estranged, ти парадираш с това, че се режеш от нерви.Първоначално написано от Estranged
"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."