.
Отговор в тема
Страница 3 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 111
    Повече от фен
    Град
    Кой ли го интересува!?
    Но най-интересно ми е КАК ВСИЧКИ ВИЕ , ВИНАГИ ЗНАЕТЕ ПОВЕЧЕ , ВИНАГИ СТЕ БИЛИ ПЕРФЕКТНИТЕ ! И всеки един писал в тази ТЪПА тема лишена от всякакъв смисъл сте писали за ,,ТЯХ'' ; ,,ТЕ'' и т.н. Но то си е казано ... Един като каже нещо и след него цялото стадо замрънкало ...
    Get me,
    Roll me,
    Light me,
    Smoke me!

Мега фен

Re: За никовете ...

Цитирай Първоначално написано от Tamara†
    Хм,права си донякаде,но това за аватарите и подписите според мен тук бъркаш!Всеки си слага такива,за да бъде по интересен и впечатляващ и от това..да бъде оприличаван като готин човек и прочие!И..ще дам пример със мен...моите профили винаги са били тъмни и мрачни!Но това какъв човек ме прави?Човек който не иска да живее ли?Едвали...аз винаги съм обичала живота си и да призная съм адски радостен човек.
    Ще те помоля да пишеш с нормален размер на буквите.

Мега фен Аватара на machoka
    Цитирай Първоначално написано от VAMP_GIRL
    Но най-интересно ми е КАК ВСИЧКИ ВИЕ , ВИНАГИ ЗНАЕТЕ ПОВЕЧЕ , ВИНАГИ СТЕ БИЛИ ПЕРФЕКТНИТЕ ! И всеки един писал в тази ТЪПА тема лишена от всякакъв смисъл сте писали за ,,ТЯХ'' ; ,,ТЕ'' и т.н. Но то си е казано ... Един като каже нещо и след него цялото стадо замрънкало ...
    Ама ти не знаеше ли, че аз съм безгрешен?

Супер фен Аватара на i'm so excited!
    абе правилна си е приказката, че който няма проблеми накрая почва сам да ги измисля.
    дечицата явно се опитват да привлекат някфо внимание да са - ОООООО ВСЕВИШНИ - РАЗЛИЧНИ...?!?!?!
    сами не осъзнават, че колкото повече искат да са различни, толкова по-еднакви стават, а и скучни...
    алелуя.

Супер фен
    Ам де да знам не мислите ли , че всеки форум се нуждае от такива никчета Нали са само никчета,а не действителност?!

Мега фен
    Обаче същият този човек ще ти говори за депресия и на живо.

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    Обаче същия този човек ще ти говори за депресия и на живо.
    Е,това вече е лошо.....А най-лошото е когато това го правят нарочно...

Но най-интересно ми е КАК ВСИЧКИ ВИЕ , ВИНАГИ ЗНАЕТЕ ПОВЕЧЕ , ВИНАГИ СТЕ БИЛИ ПЕРФЕКТНИТЕ !
    Къде видя някой да се е самоопределил като перфектен? Че някои говорят с назидателен тон е вярно, но това пак си е техен избор. Ето, че има хора, които не "замрънкват" сред първия пост - или ти смяташ твоето мнение за "замрънкване"?
    И всеки един писал в тази ТЪПА тема
    Къде видя, че темата масово се определя като тъпа?
    лишена от всякакъв смисъл
    Напротив, темата си е хубава, макар че пак става дума за пример (дънки-в-ботушите, чалга-метъл, депресарски никове), а не за нещо по-общо.
    сте писали за ,,ТЯХ'' ; ,,ТЕ'' и т.н. Но то си е казано ... Един като каже нещо и след него цялото стадо замрънкало ... [/i]
    След като "НИЕ" не следваме този модел на поведение, за който се говори, за какво да не казваме "ТЕ" (тези, които го следват)? И въобще за какво е нужно да се правят някакви обобщения? По принцип си права, че най-лесно е всички да закимат умно, когато някой каже нещо и да повтарят мнението, написано преди него - това е много често срещано явление по форумите. Значи ли това, че не трябва да си кажем мнението, ако смятаме, че има какво да допълним?
    "Всичко е въпрос на натиск и време. Време и натиск".

Аз не съм я пуснала тая тема, за да поставя категорична диагноза за всеки!!!! естествено че си има изключения, , има и много красиви 'тъмни' (хехехе) профили, аз питам за ОТЧАЯНИТЕ такива, като да-пукна-дано-16-ф.
    А за цялата тема ме провокира некфо моме , което ми писа по кюто, че има нужда от помощ - на 15 била, некъф левент я зарязал, тя иска да умира и ника и беше нещо в стила 'разбита и умряла'.
    Странни са ми пикльовците и пиклите дето слагат такива драматични никове и верно си вярват. Тва е. Иначе всеки си носи своето бреме, то е ясно. НО ЗАЩО ДЕЦА НА ПО ТОЛКОВА МАЛКО ГОДИНИ СЕ ИЗЖИВЯВАТ КАТО НЕКАНОНИЗИРАНИ СТРАДАЛЦИ????????

Цитирай Първоначално написано от Метълката
    Аз не съм я пуснала тая тема, за да поставя категорична диагноза за всеки!!!! естествено че си има изключения, , има и много красиви 'тъмни' (хехехе) профили, аз питам за ОТЧАЯНИТЕ такива, като да-пукна-дано-16-ф.
    А за цялата тема ме провокира некфо моме , което ми писа по кюто, че има нужда от помощ - на 15 била, некъф левент я зарязал, тя иска да умира и ника и беше нещо в стила 'разбита и умряла'.
    Странни са ми пикльовците и пиклите дето слагат такива драматични никове и верно си вярват. Тва е. Иначе всеки си носи своето бреме, то е ясно. НО ЗАЩО ДЕЦА НА ПО ТОЛКОВА МАЛКО ГОДИНИ СЕ ИЗЖИВЯВАТ КАТО НЕКАНОНИЗИРАНИ СТРАДАЛЦИ????????
    На времето /около първите пъти, когато браузвах тук/ пуснах подобна тема в този форум, нещо от типа 'как може да се впрягате за подобни глупости, а хората по света да гладуват'... и бях изяден, издран жив, измъчван, поруган и всичко останало..

Голям фен
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от machoka
    Цитирай Първоначално написано от exploitedteen
    емииии емо-то е модерно сега...
    Ахам.. важното е да си различен и винаги да си центъра на вниманието
    тактики е бате
    Човек,който не може да губи е роден да бъде Лидер...
    Винаги се стреми да догониш човека пред теб...не гледай изоставащия гонещ те...

Skype registration:eskey88m

Голям фен
    Град
    София
    Е то има ли някой, който да каже че не е различен.
    Всички са си уникални и неповторими.
    Жалко е че толкова много хора не се чувстват добре. Надявам все някога да намерят хубавото в живота.

"Гордост?Да,гордостта е нещо ужасно вкусно,особено когато коричката е разпукана и покрита с глазура" Скарлет О`Хара

Повече от фен
    Град
    Кой ли го интересува!?

Мачок , защо не ме хванеш за кура !?
    Get me,
    Roll me,
    Light me,
    Smoke me!

Голям фен
    вените се режат по продължение на цялата ръка, а не напречно...

remember dear emokids it down the road, not across the street...

пфахахаха днеска опит за самоубийство се тълкува да изпиеш между 4 и 8 витамин ц сигурно...
    аагаггааагга

или да отидеш на детска дискотека
    "вените се режат по продължение на цялата ръка, а не напречно..." И може ли да те попитам, защо ти трябва да си режеш вените?!

По темата: Част от пубертета е преиграването и всеки има моменти, в които се чувтсва, все едно е дошъл края на света. Няма нищо лошо в това, стига да не се поддаваш до толкова, че да стигаш до крайности. Аз лично съм против тея извращения за смърт, болка и т.н., защото според мен, само аз мога да се направя щастлива и ако аз не гледам оптимистично на живота, целият ми живот ще пъде един голяяяям песимизъм
    Admin-Coki:
    неподходящ размер на снимка в подпис.

Мачок , защо не ме хванеш за кура !?

Повече от фен
    Град
    И Тфа Ли ТряЯ дА ПомНя Е?!
    Ъъъъми надявам се че моя ник не звучи така "депресантски" щот иначе се губи това което съм искала да кажа с него ма както и да е тфа е друга тема ами...да вярно е че сега напоследък става модерно малките чалга курви да се правят на някфи се едно излезли от vampirefreaks.com с гримове и глупости и кат ги попиташ кфа музика слушат и някфи "метъл метъл яко линкин парк" lol ...да ся наистина сред тая младеж 14 годишна е мноу фенско да се носиш така...и да се прайш на депресиран и да се режат с бръснарски ножчета може да го правят обаче ..аве тфа е супер тема ама просто не мога да ги коментирам щот ме фаща много яд на такива...
    ".... so ... can we move on?!!!"
    Click

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Death_F
    Ъъъъми надявам се че моя ник не звучи така "депресантски" щот иначе се губи това което съм искала да кажа с него ма както и да е тфа е друга тема ами...да вярно е че сега напоследък става модерно малките чалга курви да се правят на някфи се едно излезли от vampirefreaks.com с гримове и глупости и кат ги попиташ кфа музика слушат и някфи "метъл метъл яко линкин парк" lol ...да ся наистина сред тая младеж 14 годишна е мноу фенско да се носиш така...и да се прайш на депресиран и да се режат с бръснарски ножчета може да го правят обаче ..аве тфа е супер тема ама просто не мога да ги коментирам щот ме фаща много яд на такива...
    Мдааа, ти си една от тия, за които се говори в първия пост!
    Първо чета "надявам се моя ник не звучи така...." и после "малките чалга курви", пак тая чалга, пак тоя "dark"....
    И тия от vampirefreaks просто са ми толкова смешни всичките, въпреки, че слушам метъл, никога няма да се правя на толкова ЗЛЕ, колкото някои от тия....

Но всеки има право на избор, всеки си има вкус............. казало кучето и си облизало задника.

ми нищо
    никой от сдухльовците не влезе в темата да обесни защо иска да умре на 14

Повече от фен
    Град
    Somwhere where I'll be happy
    Интересна темичка, а колкото до това с умирането и смъртта - бих казала пуберчета. Нямат си какво да правят и им идват простотиики на главата, но като пораснат сигурно ще се оправят, тъй като ще си имат прекалено много грижи, проблемчета и така нататък, че да си мислят за неща, които не би трябвало да ги вълнуват чак толкова. А и до преди 2-3 месеца като си нямах и аз какво да правя сигурно съм била същата като тези, за които се говори в първият пост (вероятно поради липсата и на малко мозък в главата ми...!)

П.П. да не си помислите нещо за ника ми: убивам самотата би трябвало да му е превода(т.е. вечно си правя нещо забавно и така не ми е самотно)

Повече от фен
    Град
    In The Paradise City, Where The Grass Is Green And The Girls Are Pretty
    превода е убийствена самота...
    за да е в смисъла, който влагаш ти трябва определителен член...
    Не си прав! Самото понятие наистина се превежда, както ти си казал, но тя е цитирала част от песента HIM - KIlling Loneliness, в която се пее:

With the venomous kiss you gave me
    I'm killing loneliness (Killing loneliness)
    With the warmth of your arms you saved me,
    Oh, I'm killing loneliness with you
    I'm killing loneliness that turned my heart into a tomb
    I'm killing loneliness

Та тя има друго в предвид. Лошо е че не е използвала личното местоимение и спомагателния глагол, но 200% е цитирала тая песен.

П.П. Опа.. Са прочетох втория ред от мнението ти. Сори много

Мега фен Аватара на RoyTheReaper
    превода е убийствена самота...
    за да е в смисъла, който влагаш ти трябва определителен член...
    moje da se prevede i "ubivaiki samotata". ne e zadaljitelen opredelitelen 4len.

Повече от фен
    Град
    Beyond the limits
    Бах и на мене ми писна от некви депресирани сдухльовци. Живейте си живота докато сте още млади .

Аз се гордея, че съм Българин! А ти? Ако е така копирай userbar-a в подписа ти!

Супер фен
    Град
    i`m lost (;
    Е вероятно аз съм от онези пуберчета, с мрачните профили и никови, искащи да умрат.Е, аз не искам да умирам.Никак даже.В смисъл на 15 съм, живота е пред мен.Има толкова много неща, от които трябва да опитам преди да умра.И все пак...Никът ми е аLL|aLoNe - напълно сама...Такъв е,защото на моменти, никой от приятелите ми не ме разбира, имам доста проблеми, които често казано ме е страх да споделя и така...Чувствам се наистина сама.Е, ако кажете, че преигравам-прав ми път.Не ми пука, щом аз си знам истината
    Свестните у нас считат за луди

части от мен

Мега фен
    "Аз убивам самота" или "Аз съм убиваща самота"...и двете звучат като текст на чалга песен.

Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    "Аз убивам самота" или "Аз съм убиваща самота"...и двете звучат като текст на чалга песен.
    И какво от това? Изразите са прекрасни, това че са станали клишета заради комерсиализмът, който им е влят от поп-фолка, не ги прави по-малко стойностни и красиви.

Това изказване го правя по повод на няколко красиви стихотворения, което ти и други хора 'оприличавате' на поп-фолк текстове.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си