- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- За никовете ...
Сигурно си прав.
Това е при всички, не само при теб. Но това значи ли че сички сме "напълно сами" - не мисля.Първоначално написано от aLL|aLoNe
Както беше казал Аристотел (май тоя беше): "Човекът е социално животно", от което следва че всеки един от нас не може да живее без контактия. Тоя форум даже е вид контакт. Няма как да си "напълно сама", просто е практически невъзможно. Дори клошарите не са "напълно сами". Не може целият свят да е "напълно сам", защото всички хора се чувстваме "напълно сами" в даден момент, нали???
За това се говори в тази тема - за тея пресилени депресии, които карат пубертите като теб и мен да се представят пред други пубери като много отчаяни от живота, което всъшност не е така...
Друг е въпросът че моя ник е "Estranged" но аз си имам аргументи:
Песен на Guns'n'Roses
"Отчужден", но "отчужден" от един човек, както може да се разбере при заслушване в самата песен, а не от целия свят, защото както и да го погледнеш - ние сички сме си достатъчно "отчуждени" един от друг и точно това ни привлича...
Боже как се обърках...
Хах , миличка знаеш ли кое е интересното тук ? Това , че точно всеки писал в тази тема е такъв !Първоначално написано от Метълката
Но , чакай ве аз забрайх , че вие сте перфектни ! АхАхАхАх , толкова сте ми смешни всичките ... Казвате , че всеки се чуди как да е по-различен , а всъщност вие самите сте такива ... И най-жалкото от всичко е , че мислите , че впечатлявате хората ... Само , ако знаехте колко смешни всъщност сте , нямаше да стъпите в този форум вече ! Аз незнаех , че като един "по-велик" ФОРУМДЖИЯ каже нещо и всички след него го повтарят ... А и щом ти си тръгнала да се пишеш МЕТЪЛКАТА виждам колко комплексирана дрисла си ... Мислиш , че като се наречеш МЕТЪЛКА и всеки е в краката ти ли !? Е , лъжеш се ... Самия факт , че си седнала да ни убеждаваш каква страшна метълка си ... Аве , нямам думи вече ...
Get me,
Roll me,
Light me,
Smoke me!
Браво, бе!Първоначално написано от VAMP_GIRL
Разконспирира ни![]()
Брей, и само от ника ми долови как функционира стомашно-чревния ми трактПървоначално написано от VAMP_GIRL
![]()
![]()
Я не се излагай като не си сфанала идеята - аз бих могла да съм комплексирана до безкрайност, но съм Метълката, а не Метълката-дето-иска-да-пукне-на-15. И никой в нищо не съм седнала да убеждавам. Ника ми е такъв, щото така ми викат. Тука девойко омотана не кометираме лични комплекси и кой що аджаба се е кръстил така , а защо деца се изкарват толкоз генерално преебани от живота. Бих могла и като за идиот да го обесня , но пак се съмнявам че ще разбереш.
А по въпроса колко съм си мислела че съм велика и кой съм си мислела , че ми бил в краката - сори че съм те подритнала неколко пъти. Но не смятам че съм го натяквала. Доволно че си го усетила все пак де![]()
![]()
![]()
![]()
Вампи, мацка, що така с лошо към нас бре?![]()
Я го дай малко по-ларж, всички сме хора, всички грешим, не забравяй че и ти пишеш в тая тема, и ти си се хванала с нас, простаците на хорото![]()
![]()
Сега, последно - вие или ние?Първоначално написано от VAMP_GIRL
Даже не знам защо го пиша това...Но ще говоря от свое име, защото не се идентифицирам с всички мнения в тази тема. Ако някой се идентифицира - което не го вярвам - много добре, нека си избере дали да е "вие" или "ние" и дали да се обижда от разни такива и други постове (която обида да му даде правото да нарече всички останали с приятно звучащата думичка "стадо". Което, от своя страна, е напълно оправдано - нали познава лично всеки, писал по темата?).
Нека не бъде разбирано погрешно - не пиша това, защото се обиждам. Дори не го пиша, защото се дразня. Това е форум и тук всеки има правото да изразява мнение. И именно това ме кара ЗА ВТОРИ ПЪТ да ти задам един въпрос, на който ти не благоволи да ми отговориш - откъде-накъде слагаш ВСИЧКИ под един знаменател? И като всички са еднакви според теб (ето я пак тази изтъркана плоскост "различен" - "еднакъв" - не ви ли омръзна, на теб и на тези като теб, да боравите с едни и същи понятия - стадо, различие, индивидуалност (май ви мързи да погледнете на нещата от друг ъгъл, или за вас тези три думи са върхът и над тях друго няма)) - тогава нека да го зачеркнем целия този форум, да зачеркнем правото на свободна реч и да се върнем по поляните да преживяме кротко, защото така или иначе все някой ще ни направи за стадо.
Вдигни крайник по избор в знак, че разбираш...
"Всичко е въпрос на натиск и време. Време и натиск".
Ама , виж кво , по същия начин ти незнаеш кво им е на тях ! Аз поне МОГА да си призная , че през две минути в скайпа ми никовете са ми I WANT TO DIE или някви ей такива ... Но не виждам с кво биха ви пречили на вас ? Просто не виждам смисъл да оплювате хората наред във всяка тема !Първоначално написано от Метълката
Get me,
Roll me,
Light me,
Smoke me!
Хах , защо ви слагам под един знаменател ли ? Защото , може да се поогледаш малко в форума и да разбереш за какво говоря . И ти в момента ме сложи в една компанийка ... Е не съм от тях ! Не държа да се опитвам да ви ШОКИРАМ и да говоря за стадото и т.н.Първоначално написано от no_martyr_f
Get me,
Roll me,
Light me,
Smoke me!
Щом ти ме поставяш в някоя "компанийка", не смяташ ли, че и аз имам същото право спрямо теб?Първоначално написано от VAMP_GIRL
Като не се опитваш да говориш за стадото, защо именно за това говореше преди няколко поста? "Един като каже нещо и след него цялото стадо замрънкало".
Много добре разбирам за какво говориш. Виждала съм го стотици пъти във форума, по други форуми и на живо. Била съм и аз в това "положение" - да имам мнение, различно от това на повечето, които само поддакват след модератор/администратор/важна клечка. Повечето пъти никой не е знаел за какво говори, но нали е важно да се трупат мнения! Да, разбирам. И избягвам да пиша в такива теми. Всичко, което казвам, е лично мой опит и разсъждение. Затова ти и отговорих - кажи ми какъв смисъл би имало да си казвам мнението въобще? Като в крайна сметка то ще се превърне в статистика, в част от общия тон? Защо да го пиша?
Защото така смятам аз. И идеята някой да нарича мен или други хора, които са изложили своята теза, не защото са се съгласявали с първоначалния тон (защото такива сигурно има) - "стадо", ми е противна. Независимо дали този някой е от типа хора, които само гонят мнения, или от типа "АхАхАХ, колко сте ми смешни всичките". Ами, нека СМЕ ти смешни (не знам кои сме ние, всъщност, тук всеки си е сам за себе си, сам си трупа постовете, сам си избира срещу кого да се нахвърли и кой модератор да потупа по рамото). Бунтувай се срещу "смешниците", щом желаеш. Аз лично дълбоко уважавам бунта. Но не всеки бунт. Бунтът срещу правото на свободно себеизразяване не го толерирам.
Чакай , чакай ! Не виждам да съм претендирала с това , че съм имала моменти в , които искам да умра ! Нито съм казала "Ей хора искам да мра !" ... Питаш ме дали знам какво е да ти е истински тежко ? Да , знам ! Но , тва вече си е прекалено лично ! Искаш ли да те запозная с няколко човека които ПРЕКРАСНО добре знаят кво е ЖИВОТ в целия му мръсен смисъл ? Ако ви търсех вниманието щях да си сложа табелка с "ИСКАМ ДА УМРА" !?
Get me,
Roll me,
Light me,
Smoke me!
Защо превръщате всички теми в световна война?!!!!
Не е парадиране ! Просто исках да покажа , че за разлика от ДРУГИ , имам смелостта да си го призная , а не да се крия зад профилчето си и да псувам ! Точно пък ТУК нямам намерение да парадирам и да моля за съчувствие !Първоначално написано от exploitedteen
Тва същество над мен съм АЗ !
Всеки си има такива моменти, но трагично е когато те станат фиксидея. Мисля че с тези никове всеки един се опитва да привлече вниманието на околните и привлича разбиране. Това е в моментите когато иска да говори с някой. Това парадиране при повечето е начин да са ЗАБЕЛЕЖИМИ. Не мисля че трябва така да се откроват от тълпата, защото вече стана нещо като мода...а кога ще стане демоде...когато се самоубият всички с такива мисли ли?Първоначално написано от exploitedteen
Е, какво да се прави? Нали и депресирани хорица трябва да има? Въпросът е защо трябва да натоварват и останалите с проблемите си по този начин?!![]()
Ever tried. Ever failed. No matter. Try again. Fall again. Fail better.
Имаш право, темата наистина се превърна в това. Както и повечето теми. Което е жалко, поне според мен смисъла въобще да има такъв форум не е в това. Но на това се обръща.Първоначално написано от killing_loneliness
VAMP_GIRL, това, което казваш, потвърждава, общо-взето, мнението ми. Това кой какъв ник си слага, макар че на моменти ме е дразнела повтаряемостта на никовете, не ме засяга, то си е лично негова работа. Аз не мога да се наема да кажа дали ти "парадираш" или всички останали, които имат такива никове, "парадират". Но тази тенденция да се правиш на по-нещастен, отколкото си, е налице, за това става дума. Никовете са само последствие - затова ми и стана интересна темата. Иначе, ако беше просто за никовете, щеше да е поредния спор от типа "розово-черно", "левски-цска", "чалга-метъл".
Аз нямам право да критикувам теб, лично, както и нямам право да критикувам когото и да е непознат за мен човек. Но по много мои познати виждам, че нещата съвсем не опират само до това как са се кръстили в чат или форум. Ще рече човек, че и те са познали огромно нещастие. Обаче какъв им е проблемът? Оплакват съдбата си, защото не изглеждат перфектно (има ги такива); огорчени са, че не могат да се намърдат в някоя групичка, членовете на която се носят така, както на тях им харесва; смъртно засегнати са, че имат четворка по математика; "никой не ги разбира" (което не е следствие на "героизъм, показващ извисеността им" - това, колкото и да не им харесва, е естественото състояние на човека - да не бъде разбиран. Понякога не е и нужно); зарязали са ги/имат "несподелена любов" - моите съболезнования, трябва да е много неприятно, но ако заради това си заслужаваше да се умре, не би останало работещо население, което да произвежда носни кърпички за тези, които ежедневно подсмърчат заради такива проблеми. Това вече щеше да е проблем!
Има много хора, познали "ужаса на живота". Пак е техен избор дали да се отчаят, или да се борят. И сред тях има такива, които ще обявят на всеослушание колко са нещастни; не казвам, че ги няма. Но те са много по-малко от онези, които, поради многото си свободно време, си втълпяват как са неразбрани и постоянно очакват съчувствие, вместо да помислят какво могат да направят и създадат. До известна степен се дължи на възрастта; ако и с увеличаването й тази тенденция си остане, това вече е страшно. Най-малкото за самия оплакващ се.
познаите кои ще онищожи света с едно натискане на червеното копче
и ще сложи краи на воината![]()
бях на сал без ветрове спокоино бляскаво море
а ти не беше там
а ти не беше там
бяла светлина
всеки ден да почва с теб
и да свършва пак със теб
аз мечтая за това
Наистина? ИнтересноПървоначално написано от exploitedteen
![]()
А за начина на мислене и писане - от това, което съм прочела из форума, мога да кажа същото за теб.
abe kvi sa tiq gluposti ?Първоначално написано от exploitedteen
zna4i i az predi si padah po takiva razni punk-rok grupi4ki grun4 i bla bla (min godina) i da vi kaja tova 4e tezi hora zapo4vat da se obli4at taka i da slushat tazi muzika ima ogromno zna4enie i vliqnie i v/u razsydyka im
te mislqt po razli4en na4in...(kazvam go ot li4en opit)....
no sprqh..opravih se kakto se kazvasporedd men nqma nishto losho da slushash takava muzika no e hubavo da zapazish sebe si...a ne da vyzpriemash misleneto na tiq hora kato cqlo...tyi kato se polu4i taka s men i s oshte mn moi takiva priqteli koito imah togava...glupavo e prosto..
no words..
![]()
[quote="exploitedteen"]харесва ми как мислиш и пишеш...[quote]
Съгласна съм и мисля че ти много добре се изказа и само мога да те подкрепя с две ръце =D> =D> =D>
Хората с депресантските подписи и аватари се стараят да бъдат различни. Лошото е, че колкото повече се стараят, толкова по-еднакви стават.
"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."
Четох, четох, някрая издивях вече от "смислени" изказвания и спрях, ако съм пропуснала нещо съществено от последните две страници моля, да ме извините...
От опита, който имам в пътите, когато съм влизала в пререкания с хората във този форум, изразявайки различно мнение винаги се е стигало до един порочен кръг, още повече, когато в тях участва Девилчето, нищо лично мацка (welcome back ).Просто всеки, до болка убеден в това, което твърди не само отказва да приеме другата гледна точка, той дори отказва да допусне, че тя съществува..
Не ви ли писна вече тая вечна борба..м/у истински метъл и позьор, м/у чалгар и ценител на качествена музика, м/у стар член на форума и новите попълнения, м/у това кой се облича като модна овца и хората със свой "неповторим" стил....до кога ще утвърждаваме себе си за сметка на нещо друго...тъпо..това според мен показва само едно - неувереност в самите вас..дразни ви.... и мен много неща ме дразнят, не ги приемам, никой не ме и кара...за всеки има място под слънцето...самите вие казвате, че т.нар "позьорчета" са някви лапета на по 12-14 години, нима забравихте времето, когато и вие бяхте на толкова, само не ми казвайте, че никога не сте подражавали на някого...и от никого не сте се учили, защото не бих ви повярвала...нали все от някъде се тръгва..
Някъде в началото някой съжаляваше, че дечурлигата само парадирали с опитите си за самоубийство.., браво бе, намерихте за какво да съжалявате..похвално е, че разяснихте и правилния начин за действие..
Време е да разсъждавате малко по-трезво, а не да се "тръшкате" тука и да ми се вайкате за глупости, защото реално погледнато разискваният "проблем" по никакъв начин не вреди на живота ви..
Бъдете малко по-толерантни към еднаквостта на другите....
Не ви ли писна вече тая вечна борба..м/у истински метъл и позьор, м/у чалгар и ценител на качествена музика, м/у стар член на форума и новите попълнения, м/у това кой се облича като модна овца и хората със свой "неповторим" стил....до кога ще утвърждаваме себе си за сметка на нещо друго...тъпо..
Тези няколко реда ги подкрепям изцяло! Както, всъщност, и цялото мнение, принципно казано.
На всеки нормален човек ще му втръсне да участва в дискусии за различността. Повтарят се едни и същи неща до безкрай...използва се за случаите, в които трябва да се запълни времето или няма нищо друго смислено да се обсъжда.
Иначе си права за толерантността. Може да се пишат километри по тази тема (ето, аз навъртях поне едно 800 метра), но общо взето основните неща си остават едни и същи.
Истина е - всеки има право на избор доколко да е "дарк", колко да е "депресиран" и доколко да подражава. Всеки има правото да отнеме живота си, макар че това пак е убийство, логично погледнато. А лично писах в темата не за да се заяждам или да оплювам "депресарите" (аз си имам свои разбирания за депресията като такава и не мога да отрека, че е имало моменти, в които съм се чувствала депресирана) - просто, според мен, всичко, и никовете, и тези деления, които спомена, и бръсначите, и големите теории за "позирането" е показател за една тенденция, която се надявам да е плод само на пубертетските години, а не нещо по-сериозно като явление.
не ламер дет за първи път се намира на пулт за изтрелване наПървоначално написано от exploitedteen
балистична ракета![]()
бях на сал без ветрове спокоино бляскаво море
а ти не беше там
а ти не беше там
бяла светлина
всеки ден да почва с теб
и да свършва пак със теб
аз мечтая за това