- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- За никовете ...
първото мои човек първото и дисграфия а ти пак виж че съм си променил мението понеже в първият момент не схванахПървоначално написано от exploitedteen
шегата![]()
бях на сал без ветрове спокоино бляскаво море
а ти не беше там
а ти не беше там
бяла светлина
всеки ден да почва с теб
и да свършва пак със теб
аз мечтая за това
всички така се пресилват ! ама и те не знаят някои думи кво значат
I'm gonna do what ever I want,so why to risk it ?
добре, хубаво...всеки в даден миг иска да привлече внимание и в някой чат пише че е тъжен...хора сме все пак...но чак пък смърт...и за постоянно в някой форум примерно
Първоначално написано от Estranged
mi tuka i duma ne moje da stava za orane i kopane moje si4ko ob6to zeto da ni e dadeno ne kakto e bilo predi no sme 100 p1ti po zatormozeni psihi4eski edno vr nikoi ne e imal lubovni drami na tezi godini razo4orovaniq izob6to ot samoto rajdane v1zpitanieto e razli4no awe korenno razli4ni sme ot tova koeto e bilo predi te za kfo se se pritesnqvali si4ko si e bilo qsno ba4ka6 si na poleto na 16-17 tam se jeni za momi4etata i posle domakinska ralta awe v kraina smetka na 13-18 godini poprincip seki den se izpitvat kokteil ot 4ustfa ii se4ki sa super emocionalni normalno e seki da minava prez nqkoi depresii a i ob6testfoto ni e ujasno i po4va da se razpada awe mnogo sa faktorite
съгласна съмПървоначално написано от Estranged
“Simplicity is Beauty and Beauty is simplicity, nothing more, nothing less.”
-- http://www.youtube.com/watch?v=15uFb2wjxjg <3
Да,наистина е глупаво да се пишат с такива никове...смисъл,тресне ги пубертетския хормон на лошо настроение а не на хилеж(няма лошо ама...) и всички решават,че искат да умрат,защото не могат да издържат тежестта на живота,демек да си оправиш сутринта леглото,да си научиш урока и да преживееш,че на 13 нямаш гадже![]()
Имам чувството,че просто искат да привлекат вниманието върху себе си,защото е трудно да не си център на внимание...
Не бих се писала с някакъв си смахнат ник,само защото съм в еди какво си настроение![]()
-Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
-Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
-Мръсен старец.
(Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)
Po moq nick nemoje se razbere mnogo neshta za men osfen 4e sum fen na cd-tata MemoreX :P
DidoSexA oT KoMpLeKsA ! ! !
a tvoito UBIITE GI VSI4KITE DA NE E PO-OPTIMISTI4NO???
ina4e tva deto go kazva6 e vqrno oba4e v kraina smetka jivota ponqkoga e mnoo kofti dori i za 2-godi6nite...
Obesnih po nagore otde ide KILL EM ALL.Първоначално написано от freestyler
Predi da pishesh cheti![]()