- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- dali toi 4uvstva ne6to kum men?Da se borq li za lubovta?
ve4e 1 godina sum adski vlubena v edno mom4e ...toi haresva edno momi4e sus su6toto ime kato moeto i ne spira da govori za neq...obru6ta mi vnimanie durji se u4tivo s men...nai dobriqt mu priqtel mi kaza,4e tozi kogoto obi4am me haresva...dali toi izpitva ne6to kum men ili vsi4ko e luja????trqbva da produljavam da se borq za nego ili da se opitam da go zabravq(koeto mn 6te boli)??? izvinqvaite ako ima podobna tema
kajete mi kakvo moga da napravq za da mi oburne nqkakvo vnimanie...PLSSSSSSSS
Imam edin vupros kum teb, za6toto kato gledam ste malki o6te...ta ti vijdala li si drugoto momi4e, koeto toi haresva? Ili toi si prikazva za neq , a ti dori ne znae6 za koq govori![]()
kaji, vajno e
![]()
Първоначално написано от sineoka_kukla
ОООО определено е много важно!!! КАЖИ непременно!!!
Mislq 4e ako ti puka naistina za priqtelkata ti - 6te go zabravi6 .
Izbirai - priqtelkata ili Nego?
Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...
tq ne mi e priqtelka i nikoga nqma da mi bude!Ina4e se poznavame li4no...edin den az q pitah ne6to i tq- se edno 4e govoreh na stenata!Kogato az se opitvam da q zagovorq ne se polu4ava,za6toto tq e golqma ligla i e mnogo sduhana...ve4e e bila gadje s nego,ama e bilo predi 2 godini i ne go e obi4ala ami samo da mu napravi kefa...
Били са гаджета,значи е по-малка вероятността да станат пак.Първоначално написано от DaRk_ElF
Учтиво може да значи,че се държи с теб само като с приятел.Така май е време да му признаеш за чувствата ти!
ami toi znae 4e go haresvam za6toto az mu go kazvam po 1 put na den...za6toto taka se slu4va!No ne znam kak da deistvam po natam!ne znam kakvo da napravq za da mi obru6ta pove4e vnimanie
След като си му го казвала много пъти и той не е предприел никакви действия към теб, значи съвсем ясно показва, че не може да има нищо между вас*. Естествено ти можеш и да се опитваш да го спечелиш, но помисли си - заслужава ли си и дали въобще има шанс да се получи? И по какъв начин ще е най-добре да действаш?
Казвала си му вече какво изпитваш към него, седяла си постоянно в полезрението му - сега не е ли по-добре просто да се отдръпнеш? Току-виж пък му засилиш интереса към теб. До този момент той ще е свикнал с мисълта, че ти го харесваш и той по всяко време може да тръгне с теб, така че всички зависи от него, а ако запазиш малко достойнството си и се отдръпнеш може и да разбере какво е можел да има, така ще му засилиш интереса и дано пък ти обърне малко внимание. Нали знаеш - по-трудното е по-сладко, не му се "навирай в ръцете", остави го сам да те "хване", а пък ако не го направи - значи не си е залужавал!
И естествено освен, че трябва да спреш непрекъснато да му засвидетелстваш чувствата си, ще е добре да се погрижиш и малко за себе си - нова прическа, секси дрешки, малко по-предизвикателно поведение - покажи му, че можеш да имаш всеки, когото пожелаеш (дали няма да умре от яд като се сети, че си можела да бъдеш негова?).![]()
*или в краен случай - да е просто срамежлив.
^npocTo^a3^f^ mnogo ti blagodarqmislq 4e si mnogo prava!Kogato sa go karali da stanem gadjeta toi e kazval 4e "mnogo bqgam" za6toto az gledam to4no da ne mu se "naviram v rucete" !Kogato sum po blizo do nego toi se opitva da napravi ne6to,no si li4i 4e go e sram...
i men me e sram za6toto ne mi e udobno da govorq pred si4kite mu priqteli i vsi4kite mi priqtelki!Dosta mom4eta me haresvat,ne 4e se hvalq daje e banalno i ne moga da gi ponasqm toi mn revnuva i edin den izkre6tq "kfo se dava6 na si4ki"...i mn me zabolq...no moje bi se opitva da mi pokaje ne6to no mu e stranna taktikata moje bi...ili az ne moga da go razbera
![]()
molq vi daite mi nqkakuv suvet...kak da go nakaram da mi oburne vnimanie![]()
Човек или е привлечен към теб, или не е. Най-лесното е да се покажеш разголена, тогава ще иска да те чука и ще предприеме нещо.
mi izlezte i govorete... nqma smisal da se vae6 tuk kakvo da pravi6... obajda6 mu se ili katr se vidite nqkade na same i govorite...
http://www.bulgar-bg.com/pitbull/phpBB/gallery/pictures/BIG%20MAN'S%20ELI%20(CLEMMONS)_jpg.jpg
А защо не го питаш дали иска да пробвате???Първоначално написано от DaRk_ElF
питането е глупава работа...просто му покажи чрез действия...флирувайте...вижд аите се често...и всичко ще стане от самосебеси![]()
Човек,който не може да губи е роден да бъде Лидер...
Винаги се стреми да догониш човека пред теб...не гледай изоставащия гонещ те...
Skype registration:eskey88m
Blagodarq vi mnogo mislq 4e ve4e znam kakvo da napravq po vaprosa![]()