.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8
    Bety
    Guest

свършване..

За ч-ви път спах с приятеля си,но той не можа да свърши..защо се получи така,в смисъл дали в мен е причината или...?!

Голям фен
    Град
    Пловдив
    може да е защотото е действал бавно с цел да не те нарани...може пък да е бил притеснен...може просто да свършва бавно...а някой момчета почти никога не свършват при секс...не търси причината в себе си
    Човек,който не може да губи е роден да бъде Лидер...
    Винаги се стреми да догониш човека пред теб...не гледай изоставащия гонещ те...

Skype registration:eskey88m

mi da moje da sa vsi4ki tezi ne6ta koito sa izbroeni PLEASURESEEKER da naistina ne tursi vina v sebe si

Голям фен
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от miss_kiss181
    mi da moje da sa vsi4ki tezi ne6ta koito sa izbroeni PLEASURESEEKER da naistina ne tursi vina v sebe si
    виж...на нея и е било за 1ви път е спала с него...не може той да очаква блестящо представяне

ellen
    Guest
    ne se pritesnqvai..na 100% mu e haresalo! tova 4e ne e svar6il ne e povod da si misli6 4e ne mu dostavq6 udovolstvie..NO vse pak ti pita li go li4no za6to ne e svar6il?

ne e iskal ne e svur6il, takuv variant da iska da svur6i i da ne moje nqma, a moje da e iskal da se predstavi dobre, smisul iskal e da izdurji dulgo ne da svur6i na 2rata min

Голям фен
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от hforce
    ne e iskal ne e svur6il, takuv variant da iska da svur6i i da ne moje nqma, a moje da e iskal da se predstavi dobre, smisul iskal e da izdurji dulgo ne da svur6i na 2rata min
    но за да си достави и на себе си удоволствие..накрая би свършил

Guest
    Бе нещо може да са е скосил човека... случва се понякога да не се свърши... дори съм чувал че на някои не им ставал дори от стягане. Затва леката и квото дойде. Айде МИР!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си