Ami sega 6te ti kaja na kratko za moeto polojenie.Az treniram voleibol ot 5 godini.Kato malka si bah "burence" i voleibola mn mi pomogna,no v edin opredelen moment po4va6 da trupa6 qko muskulna masa(ako trenira6 seriozno voleibol).Vseki den sam na trenirovka po 2 4asa i imam sa6tiq problem v momenta-mnogo muskolesti kraka-i povqrvai nqma otarvane ot tova s dieti dori i da otslabne6 muskulite ostavat.Maika mi biv6a voleiboliska-ima slaba figura,no nemoje da si pozvoli da oble4e pola poradi fakta 4e ima prekaleno razviti prasci i bedra.No 6tom vedna6 si po4nala da trenira6 ne se otkazvai.Az ne sam hodila ot 2 meseca na tren. zaradi natovarvaneto v u4ili6e ,no sega pak po4vam kato zavar6a i dori me e qd za6toto izpusnah sastezaniqta,a tova e edno ot nai-hubavite ne6ta na na6iq sport-stava kupon,no trqbvat uporiti celogodi6ni trenirovki.Az ve4e sam se primirila s na4ina po koito mi se promeni srtuktorata-no ne spirai,az kakto kazah ot 2 meseca ne sam hodila i si dokarah problemi s krasta ot obezdvijvane i ka4ih 2kg.Mai se poovlqkok no tova e ot men.Ti si re6ava6 na tam