.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 40 от общо 40

Тема: kak da otslabna

Guest
    Цитирай Първоначално написано от ThE_DaRk_AnGeL'''
    Цитирай Първоначално написано от DevilMayСry
    Цитирай Първоначално написано от stasi_17
    Spri da qde6!Lesno,posto,kratko!
    ако спре ще пукне не трябва да спира а да се храни с по полезни неща
    Хаха няма да се гътне спокс..
    аз така бях понъпълняла малко,а съм
    свикнала да съм мноо слаба и за това
    почнах да ям само по 3 ябълки на ден
    и постоянно тичах да спортувам...
    и тва не знам колко време и сега съм
    си ок
    I ot kolko kilograma na kolko stana??I gore dolu za kolko vreme?Shoto az v momenta iam po tri iabulki na den i sportuvam

fafufko
    Guest

taq me nakara da se smeq MN!

Az puk ne sum suglasna za qicata-ako izqde6 1 qice izgarq6 30 calorii
    Абе моля ви са парво четете и се образовайте малко пък после пишете такива мнения като горното.Не само че е нелогично ами е и абсурдно!
    ЧЕТЕТЕ МАЛКО И ПОСЛЕ ПРИКАЗВАЙТЕ ГЛУПОСТИ НА ХОРАТА!
    ПО ТОЗИ НАЧИН ГИ ПОДВЕЖДАТЕ!
    http://bb-team.org
    http://fitnessmania.free.bg
    http://tialoto.com

Супер фен
    Що е ако е некво сухо яйцето докат го сдъвчеш и обикаляш нервничейки ще свалиш и повече от 30ккал.

Guest
    Ми тогава купете си 10 сухи яйца, хапнете ги и и се радвайте на ефекта!

Човек ви казва какво е добре и какво не ама вие пак си знаете вашето.Абсурдно е да се вярва на това!!!

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Цитирай Първоначално написано от ThE_DaRk_AnGeL'''
    Цитирай Първоначално написано от DevilMayСry
    Цитирай Първоначално написано от stasi_17
    Spri da qde6!Lesno,posto,kratko!
    ако спре ще пукне не трябва да спира а да се храни с по полезни неща
    Хаха няма да се гътне спокс..
    аз така бях понъпълняла малко,а съм
    свикнала да съм мноо слаба и за това
    почнах да ям само по 3 ябълки на ден
    и постоянно тичах да спортувам...
    и тва не знам колко време и сега съм
    си ок
    I ot kolko kilograma na kolko stana??I gore dolu za kolko vreme?Shoto az v momenta iam po tri iabulki na den i sportuvam
    Ами доста..не мога да ти кажа с точност...
    знам,че после станах 46 кг,ама колко съм била
    не знам....знам,че бях напълняла нещо...
    сигурно,щото в тая възраст се напълнява
    понякога... А и на теб много ли ти
    трябва да отслабваш?Щото зависи колко
    кг искаш да сваляш....ако искаш повече
    диетата трябва да ти е по-продължителна
    А и тази ябалковата се спазва максимум 10 дни.
    (аз я спазвах 5).После почваш да хапваш
    по-ниско калорични неща(без хляб и сладко).
    Но е добре да пиеш поне по 1 чай на ден с
    1 лъжица или 2 мед.Аз после бях на овесени
    ядки,чайове,плодове,може и пилешко
    да прибавиш по-късно в менюто,както и риба.
    Важното е да се храниш нормално,по малко,без
    да прекалчваш и много спорт за да гориш калорий
    http://mysecondhome.forumup.com/

tell me who do you think you see
    your standing in your corner
    looking out, on me
    you think im so predictable...

Пепи Дъ Ай
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от majesty
    В някои от постовете се спомена консумация на ориз. Да ... това е полезно но в малки количества и в никакъв случай варен. Препоръчва се да е част от някое ястие, а не като отделно такова. За незнаещите - сумистите ядат предимно варен ориз тъй като от него се напълнява лесно и здравословно.
    Освен това сумистите пият вода - значи се пълнее здравословно от нея. извод - не пийте вода! Абе те май и въздух дишаха!?

Еми и аз съм на 14 и аз ходя на волейболл. Значи кат малка бях кюФте , по цял ден се тъпчех със сладко. обаче спорта мн ми помогна . Сега ям всичко без месо и съм си мн добре . Висока съм 164 и тежа 47кг. Не се ограничавам с храните. Ям каквото си искам , само че в едни и същи часове . И повече наблегни на тичането.. ако си разпределител.. идеално
    А ти ако искаш да отслабнеш си продължавай със спорта и хапвай повче яйца и белтъчини. Наблегни и на ябълките. Мини за няколко седмици на разделно хранене.
    нО тОвА е ПОлОжЕнИтО нЕ сЕ оБИчаМе , Но заЩо ли Ни БолИ коГаТо Го ИзРичаМе?

Цитирай Първоначално написано от Da_Bitch
    Еми и аз съм на 14 и аз ходя на волейболл. Значи кат малка бях кюФте , по цял ден се тъпчех със сладко. обаче спорта мн ми помогна . Сега ям всичко без месо и съм си мн добре . Висока съм 164 и тежа 47кг. Не се ограничавам с храните. Ям каквото си искам , само че в едни и същи часове . И повече наблегни на тичането.. ако си разпределител.. идеално
    А ти ако искаш да отслабнеш си продължавай със спорта и хапвай повче яйца и белтъчини. Наблегни и на ябълките. Мини за няколко седмици на разделно хранене.
    И аз съм на 14 години и съм висока 1.66,а
    тежа към 49 кг сигурно..някъде тук.
    И точно тва не мога да преценя нормално ли е
    http://mysecondhome.forumup.com/

tell me who do you think you see
    your standing in your corner
    looking out, on me
    you think im so predictable...

mi spored men da ne se pretesnva6 za glada 6toto kat trenira6 i otiva mn energiq i ima6 nujda ot nova koqto pyk idva ot hranata

Мега фен
    За какъв глад говорите? Да гладуваш, докато тренираш, е най-глупавото нещо. Ще вземе да припадне, да си чукне главата и...

Супер фен
    Град
    И в началото бе Люлин :D
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    За какъв глад говорите? Да гладуваш, докато тренираш, е най-глупавото нещо. Ще вземе да припадне, да си чукне главата и...
    ахахахахахахахааахаххахах ахаахахахха

по темата : спортувай,хапвай по -малко,не се натъпквай,избягвай сладкото и тестено
    2 т. от правилника. Бан на профил

Guest
    Ami sega 6te ti kaja na kratko za moeto polojenie.Az treniram voleibol ot 5 godini.Kato malka si bah "burence" i voleibola mn mi pomogna,no v edin opredelen moment po4va6 da trupa6 qko muskulna masa(ako trenira6 seriozno voleibol).Vseki den sam na trenirovka po 2 4asa i imam sa6tiq problem v momenta-mnogo muskolesti kraka-i povqrvai nqma otarvane ot tova s dieti dori i da otslabne6 muskulite ostavat.Maika mi biv6a voleiboliska-ima slaba figura,no nemoje da si pozvoli da oble4e pola poradi fakta 4e ima prekaleno razviti prasci i bedra.No 6tom vedna6 si po4nala da trenira6 ne se otkazvai.Az ne sam hodila ot 2 meseca na tren. zaradi natovarvaneto v u4ili6e ,no sega pak po4vam kato zavar6a i dori me e qd za6toto izpusnah sastezaniqta,a tova e edno ot nai-hubavite ne6ta na na6iq sport-stava kupon,no trqbvat uporiti celogodi6ni trenirovki.Az ve4e sam se primirila s na4ina po koito mi se promeni srtuktorata-no ne spirai,az kakto kazah ot 2 meseca ne sam hodila i si dokarah problemi s krasta ot obezdvijvane i ka4ih 2kg.Mai se poovlqkok no tova e ot men.Ti si re6ava6 na tam

Пепи Пекторалиса
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от ^npocTo^a3^f^
    А след тренировка отново протеини и белтъци.
    Брей тука модовете много компетентни. Каква е разликата м/у протеин и белтък - ще ми е интересно да обясниш!?

Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    1. Какво е "варива"?
    2. За киселото мляко не съм съгласна. Дори да е 3-4% масленост, то подпомага храносмилането и прочиства организма. Много е полезно всеки ден да се яде по 1 кисело мляко.
    Интелигентността напрово струи от теб.
    Нека изключим фактът, че не знаеш какво е "варива", а наблегнем на въпросът, че киселото мляко не подобрява по-никакъв начин храносмилането, а спомага за по-добра бактериална чревна флора, а както знаем не храмосмиламе в червата, а в стомаха.

Голям фен Аватара на tainstvenata
    mnogo mrazq hora koity kazvat "ne qj" mnogo e tapo taka.moqta nai dobra priqtelka e pyylni4ka i lqtoto pazi dieti ... 6toty zimata se izkushava na daskaly .. na sam na tam...
    mi na4i po4vai po malko po malko da ograni4ava6 ... i taka glada 6e se premahne i 6e svikne6 haide kysmett
    Music is a higher revelation than all wisdom and philosophy

За пълно прочистване на организма и за сваляне на килограми се препоръчва двудневната диета само с диня.
    JIVEI TAKA,CHE KOGATO YMRESH DORI DQVOLUT DA TI ZAPALI SVE6T!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си