- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- какво да правя
Има едно момче което много харесвам но не знам как да се държа пред него
страх ме е че ако му призная чувствата си и не ме харесва (в което съм почти сигурна защото се държа като идиотка пред него и винаги правя нещо тъпо)няма да се държи както преди или ше ме гледа странно()
просто съм много объркана и не знам какво да правя
съветите ви са ми много нужни особено ако са от момчета
ami darji6 se taka za6toto si pritesnena... trqq si spokoina i da ne ti puka... govori6 i kfoto stane ako se polu4i dobre ako ne zdrave da e... ima mn mom4eta![]()
http://www.bulgar-bg.com/pitbull/phpBB/gallery/pictures/BIG%20MAN'S%20ELI%20(CLEMMONS)_jpg.jpg
амм...трябва да се отпуснеш при него..и да успееш да го заинтригъваш..не му показвай явно,че мн го харесваш...флирта ще увеличи интереса ти...но не се разкривай![]()
Човек,който не може да губи е роден да бъде Лидер...
Винаги се стреми да догониш човека пред теб...не гледай изоставащия гонещ те...
Skype registration:eskey88m
ami zapo4ni da se darji6 estestveno.. stiga s tiq gluposti .....mai ti lipsva samo4uvstvie....kak taka si sigurna 4e nqma da stane ..dokato ne opita6 nqma kak da razbere6....uspeh!
Щях да кажа същото.Първоначално написано от pitbullbg
![]()
Давай,кажи му,нищо не губиш,пък ако ти откаже не се занимавай с него!!!! УСПЕЕЕХ!!!
Мдам точноПървоначално написано от pitbullbg
![]()
А кОгаТо се сТраХуваш,че щЕ ме ЗагУбиш
иЛи вЯрАтя ти В мен На крЪстОпъТ стои
знай,че сЪн е и щЕ се сЪбуДиш
и пАк Ще зНаеШ,че в моЯ свЯт си сАмО ти...{{P}}
ami zapo4ni da se darji6 estestveno.. stiga s tiq gluposti .....mai ti lipsva samo4uvstvie....kak taka si sigurna 4e nqma da stane ..dokato ne opita6 nqma kak da razbere6....uspeh!
Ami i az tva iskah da ti kaja \/
"В живота пътища много и нито един не е лек,но най-трудният е пътят по който се става човек!!!"