.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15
    SanDRa:)
    Guest

Обезкосмяване при момчетата

Здравейте Един приятел ме помоли да му 'обезкосмя гърдите' така да се изразя :P И искам да ви попитам с какво е най-безболезнено:кола маска,лентички...?! Някакъв крем за след това ..абе изобщо всичко,което е нужно

Голям фен
    Град
    дианабад
    То голяма част от болката е при нанасянето на кола маската => лентички е добра идея или му подрежи космите.... някакъв успокойтелен крем, но не ползвам - не мога да препоръчам. А защо не го заведеш на козметик...

Guest
    Цитирай Първоначално написано от djigi
    То голяма част от болката е при нанасянето на кола маската => лентички е добра идея или му подрежи космите.... някакъв успокойтелен крем, но не ползвам - не мога да препоръчам. А защо не го заведеш на козметик...
    Ми незнам..не иска човека,пък приятел в нужда се познава,не мога да му откажа

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Ми незнам..не иска човека,пък приятел в нужда се познава,не мога да му откажа
    mi s li64eta boli pove4e
    s topla kola boli po malko
    durpa se po posoka protivopologna na rastega na kosama a 6o ne se izbrusni pri mugete e sexy

Голям фен
    Град
    дианабад
    Аааа, да не се бръсне точно на гърдите Явно Гост е пробвал/а и с двете, така че послушай нея/него... това за лентичките го казах като някакъв логичен извод. Пък и да го поболи повече - нали е мъж Най-важното е след първото дръпване да не се откаже, но след като сам те е помолил.... И да кажеш после какво е станало...

Guest
    здравейте.
    щеше да пиша нова тема, но видях че тук се говори за що годе същото. както всяко момче съм мноо невеж в туи козметично начинание. искам да ви питам какви са необходимите материали(продукти) и от каде мога да си ги набавя? преполагам от аптеките ама аз да си питам. преди прилагането на кола маска трябва ли мястото да се обработи с някакъв специален крем? има ли значение дълбочината на корените? може ли да се получат рани и съответно инфекции? спортист съм и просто обилното окосмление на Някой места бая пречи.
    питах едни приятелки ама тия почнаха да скубят да видят дали даржа на болка и некфи такива тестове. надявам се да ми помогнето. благодаря ви предварително.
    поздрави

Голям фен
    Град
    дианабад
    Материалите - кола маска в тубичка или лентички... в темата горе се спомена, че лентичките са по-болезнени... не е точно доказано Всичко можеш да си купиш от някой магазин за козметика или някой от супермаркет (Фантастико, Била, БМБ и т.н.) Преди кола маската не съм чувала да се нанася нещо, но примерно е хубаво да се изкъпеш, защото от съображения за сигурност след това не трябва да ти попадат разни нещица(хлор) в порите , за да не ти се раздразни кожата. Лично аз правя точно обратното, къпя се след кола маска, защото ми остава някакво количество от нея върху кожата и нямам никакви проблеми. Дълбочината на корена.... аз в една друга тема обяснявах как понякога като си отплепа колата от кожата и на парцалчето оставят малки точици кръв, което може би се получава точно от това че корените са по-дълбоко - това е някакво мое предположение, не знам! Рана да ти се направи - не, за инфекциите казах.... Мен синка ми се е получвала веднъж, но това беше първия път когато си правих кола маска сама на сгъвката на крака - не знам защо така се получи... А самата кола маска знаеш ли как се прави...

Guest
    А самата кола маска знаеш ли как се прави...
    добър въпрос ми мисля че тая лепкава смес се нанася на мястото и отгоре се слага некъф лист или парче плат и се дърпа амм незнам дали се си сблъсквала с Мъжки косъм. мисля че тия мойте нема да излезат без предварително да съм ги поотпуснал с нещо. благодаря за информацията.
    весели празници на всички!

Голям фен Аватара на Carlos
    Град
    Стокхолм
    xaxa kakvo si go zamislila toq pich q vzemai kolata i go zapraskai prez gurdite boli,ne boli-tva e polojenieto.inak da se gleda kosmat v deistvitelnost naistina purvo moje da si gi podstrije malko, a ledut pomaga za obezchuvstvqvane na kojata i ottam da namalee bolkata.aide uspeh!

Голям фен
    Град
    дианабад
    добър въпрос ми мисля че тая лепкава смес се нанася на мястото и отгоре се слага некъф лист или парче плат и се дърпа амм незнам дали се си сблъсквала с Мъжки косъм. мисля че тия мойте нема да излезат без предварително да съм ги поотпуснал с нещо. благодаря за информацията.
    весели празници на всички!
    Мда, така се прави... пърче неразтеглив плат, дърпаш рязко в посока обратна на косъма. А колкото и да са дълги ще се махнат и без предварително да са подстригвани, но самото нанасяне на "лепкавата смес" е по-трудно и скубещо. Така на брат ми съм му правила под мишниците - втори път нямаше И все пак аз отново споменавам за козметик поне първия път

Guest
    mi s kola maska! sled tva go namaji s tvoq losion za tqlo i gotovo

Guest
    Лол точно си мислех да питам и аз за гърдите при мен не са страшно много и не са навсякъде но до лятото ще трябва да ги махна все пак е неприятно. Значи сега има ли значение ква е самата кола маска. И ако може да препоеъчате някоя. Освен това до колкото разбрах се дърпа по посока обратна на разтежа на косъма ии неразтеглив плат това ще ме затрудни от къде да намеря... за всеки случай да ме ориентирате за цена освен това...да имам предвид

Голям фен
    Град
    дианабад
    Лол точно си мислех да питам и аз за гърдите при мен не са страшно много и не са навсякъде но до лятото ще трябва да ги махна все пак е неприятно. Значи сега има ли значение ква е самата кола маска. И ако може да препоеъчате някоя. Освен това до колкото разбрах се дърпа по посока обратна на разтежа на косъма ии неразтеглив плат това ще ме затрудни от къде да намеря... за всеки случай да ме ориентирате за цена освен това...да имам предвид
    Ах, аз пак ще си кажа за кола маска Сара, около левче е. Може да се намери навсякъде: козметика, аптека, супермаркет.... в самата опаковка има ножче, което се използва за нанасяне (и сам се сещаш) и нещо като лентички, никога не съм ги ползвала, ама ти може да пробваш и да кажеш как са :P А за плат - вземи, примерно, някоя стара тениска или боксерки... хехе, не знам... отиди в магазин за платове и помоли за едно малко парче Като цяло никъде не е казано, че трябва да е неразтеглив, ама на мен така ми е по-лесно, в смисъл пробвай с какъвто и да е, пък с времето сам ще си прецениш кое ти е най-удобно на теб.....

Guest
    Ах, аз пак ще си кажа за кола маска Сара, около левче е. Може да се намери навсякъде: козметика, аптека, супермаркет.... в самата опаковка има ножче, което се използва за нанасяне (и сам се сещаш) и нещо като лентички, никога не съм ги ползвала, ама ти може да пробваш и да кажеш как са :P А за плат - вземи, примерно, някоя стара тениска или боксерки... хехе, не знам... отиди в магазин за платове и помоли за едно малко парче Като цяло никъде не е казано, че трябва да е неразтеглив, ама на мен така ми е по-лесно, в смисъл пробвай с какъвто и да е, пък с времето сам ще си прецениш кое ти е най-удобно на теб.....
    благодаря ще пробвам, едва ли е кой знае колко трудно...тогава да попитам за "страничните ефекти" - тази процедура ускорява ли разтежа на косъмчетата след това и примерно където не съм имал да се появят. Иии да евентуално стават ли по нагъсто или по тъмни...некви такива неща да съм готов да не се плаша

Голям фен
    Град
    дианабад
    благодаря ще пробвам, едва ли е кой знае колко трудно...тогава да попитам за "страничните ефекти" - тази процедура ускорява ли разтежа на косъмчетата след това и примерно където не съм имал да се появят. Иии да евентуално стават ли по нагъсто или по тъмни...некви такива неща да съм готов да не се плаша
    Е, как кола маската ще ти прави такива чудеса.... с каквото и да пробваш, ако някъде нямаш косми (ама тук влиза и мъхче да нямаш), няма начин да ти се появят! Растежа на косъма си се запазва, в смисъл то не може по-бързо да си образува корена и да се забързва целия процес, това не е подхранващ крем. Не стават по-тъмни, а м/у другото съм чувала че се разреждат космите, но от моя опит не мога да кажа дали сега имам по-малко косми от колкото преди 2 години. Преполагам, че ако не си правя 3-4 месеца и пак всичките ще си израстанат. Единсвеното, което може да те притеснява са подкожните косми - самите косъмчета са толкова тънки и не могат да "пробият" първия слой на кожата, едно такова косъмче се навива на спирала под епидермалния слой (той е прозрачен и ти това косъмче го виждаш), обикновенно си ги "изчовърквам", но ми се е случвало да не забележа и става като пъпка, дори и с гной (може и да не е, но е същото като цвят) .... естествено това не е толкова често "явление", но да си го знаеш, ако ти се случи да не се чудиш "какво е пък това".....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си