- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- kak se hva6tat gybi4ki
takaa... s priqtelkata mi qvno sa ni napadnali gybi4kite i se 4udeh ot kade moje da sa trygnali i kak taka se poqvqvat (dali sa preneseni ot nqkoi drug).. mersi predvaritelno
Предават се от чуждо бельо, от басеин, по полов път, също така ако приятелката ти взима противозачатъчни, те предразпологат вагината към образуването на гъбички.
mersi za otgovorite, mnogo veroqtno e da e ot baseina, samo 4e te izlqzaha predi 2-3 dni a na basein hodihme predi malko pove4e ot sedmica.... a sex moje li da pravim ili trqbva da se izlekuvame napylno?
Естествено, че няма да правите, докато се излекувате! Да не би да ти се прави секс при мисълта, че имаш гъбички???
hahaha verno.... sex s gybi4ki.... po dobre ne.
ave mislq si kato sme praveli sex ponqkoga sa izlizali ot neq edni takiva beli raboti kato top4enca ot kvo moje da e
Я отидете и двамата на кожен плюс тя на генеколог и каквото ви кажат и предпишат всичко си спазвайте, чеее вече ми идва...както и на някой други.Първоначално написано от Анонимко
А м/у другото секс можете да си правите и след като и двамата сте с гъбички дори без презерватив, но ....![]()
Сигурно е от басеина... Аз имах бактериално възпаление от сауна. Значи, тя да отиде на гинеколог, да я прегледат и да й предпишат лечение. Те и на теб ще предпишат. Не трябва да правите секс по време на лечението. При мен то беше 10 дена.
HardC0re and BDSM forever![]()
![]()