.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9
    Guest

kak se hva6tat gybi4ki

takaa... s priqtelkata mi qvno sa ni napadnali gybi4kite i se 4udeh ot kade moje da sa trygnali i kak taka se poqvqvat (dali sa preneseni ot nqkoi drug).. mersi predvaritelno

Мега фен
    Предават се от чуждо бельо, от басеин, по полов път, също така ако приятелката ти взима противозачатъчни, те предразпологат вагината към образуването на гъбички.

Голям фен
    mom4eto moje da hbane gubi4ki dori ot antibiotik!
    ina4e se prenasqt ot vsi4ko...ot baseini,ot 4arshafi(ako ste spali nqkude)....spoko lekuvat se!

Obiknesh li obi4ai silno,
    namrazish li zavinagi mrazi,
    ne sujalqvai nikoga za nishto,
    edva li nqkoi teb shte sujali...!!!

pak az
    Guest
    mersi za otgovorite, mnogo veroqtno e da e ot baseina, samo 4e te izlqzaha predi 2-3 dni a na basein hodihme predi malko pove4e ot sedmica.... a sex moje li da pravim ili trqbva da se izlekuvame napylno?

Мега фен
    Естествено, че няма да правите, докато се излекувате! Да не би да ти се прави секс при мисълта, че имаш гъбички???

Guest
    hahaha verno.... sex s gybi4ki.... po dobre ne.

Guest
    ave mislq si kato sme praveli sex ponqkoga sa izlizali ot neq edni takiva beli raboti kato top4enca ot kvo moje da e

Голям фен
    Град
    дианабад
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    ave mislq si kato sme praveli sex ponqkoga sa izlizali ot neq edni takiva beli raboti kato top4enca ot kvo moje da e
    Я отидете и двамата на кожен плюс тя на генеколог и каквото ви кажат и предпишат всичко си спазвайте, чеее вече ми идва...както и на някой други.
    А м/у другото секс можете да си правите и след като и двамата сте с гъбички дори без презерватив, но ....

Супер фен Аватара на Chiana
    Град
    In the Alcoholic world
    Сигурно е от басеина... Аз имах бактериално възпаление от сауна. Значи, тя да отиде на гинеколог, да я прегледат и да й предпишат лечение. Те и на теб ще предпишат. Не трябва да правите секс по време на лечението. При мен то беше 10 дена.
    HardC0re and BDSM forever

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си