.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Град
    nqkade v galaktikata

татуировка

а бе хора я кажате някои правил ли си е татуировка на корем4ето близко до коста на краста?я кажете много ли боли по принцип докато ти правят татуса или....
    оххх незнам много се притеснявам а другата сабота 6те си правя на корем4ето.плссс помогнете много се притеснявам а много искам татуировка
    Ima Div Sex,Lezbo Sex,Gu6ka6t Sex,Lud Sex,Cunka6t Sex,Nejen Sex.......No Za Hora Kato Teb NIKAKAV SEXX!!!!!

i az otdavna iskam
    ot...12 godi6na
    i 6te si napravq nqkoi den de
    znam 4e moje bi 6te syjalqvam ama dokat ne si na4e6a krastata pokoi nqma
    ama spored men e mnogo krasivo stiga da ne se prekalqva
    ne6to ne mnogo golqmo nqkak li4no da e
    a za opasnosta...gledai da e v nqkoe po-izvestno studio i vsi4ko da e sterilno
    4e znai6 li kakvo moje da hvane6...
    i..6te boli nz kolko ama...vse pak ti razdirat kojata
    ama mislq 4e si struva
    aide uspeh ti pojelavam

хора,недейте на корема.ако смятате да имате деца,знаете ли к'ва ще стане татуировката след като надуете коремчетата?щом толкова искате татус направете го другаде.замисляйте се и за след време .... аз също смятам да си правя и по удачния вариант според мен е на плешката.всеки си има мнение
    "V jivota niama shtastie,a samo shtastlivi migove!"

Град
    nqkade v galaktikata
    az ne q iskam mnogo golqma.iskam edna malka peperuda.nai mnogo 3-4sm na daljina i dolu gore tolkova na viso4ina.i to ne e na korem4eto to4no a na kosta na krasta malko po otstrani.nadqvam se da ste me razbrali prosto neumeq da obesnqvam.
    Ima Div Sex,Lezbo Sex,Gu6ka6t Sex,Lud Sex,Cunka6t Sex,Nejen Sex.......No Za Hora Kato Teb NIKAKAV SEXX!!!!!

Guest

SPOK

AMI NE BOLI TOLKOVA MN IZDARJA SE AZ IOMAM NA KRASTA NE E MALKA I PAK NE ME BOLE6E 4AK TOLKOVA!TAI 4E SPOKO 6TE IZDARJI66!

na kost boli pove4e uj
    ama i az iskam na kraka samo se 4udq ot na6te kak 6te q kriq

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Ае не боли бе. Това са глупости. Ама много гадно се усеща как ти влиза иглата в теб Я се замисли тез девойки нежни, финни как са си ги правили, ако е боляло

Цитирай Първоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
    Ае не боли бе. Това са глупости. Ама много гадно се усеща как ти влиза иглата в теб Я се замисли тез девойки нежни, финни как са си ги правили, ако е боляло
    aaaa jenskite sme nejni na vid ama sme mnogo po izdryjlivi ot myjete :P
    vse pak koi rajda bebetata a?

Голям фен
    Град
    софия
    еми и аз ше си права татус и то много скоро само още малко кинти ми трябват... щото като казах на наще , те ми казаха прави квото знаеш самоче пари за татус няма да ти дадеме и аз почти си събрах още 20лв. и отивам да ме дупчат
    даже ето този татус ше си права...

този аз ще си права...

тва е на един от моя клас

eiii super:P
    4estito

az oba4e 4ak sled lqtoto 4e ne e hubavo da se izlaga na slynce

Град
    nqkade v galaktikata
    ei hora to4no predi 2 4asa si napravih tatus.iskam da kaja 4e izop6to ne me bole6e.i mersi mnogo za vsi4ki mneniq.i sam gotova da ukoraja vseki koito ne e sigoren i si misli 4e mnogo 6te boli.daje sq se setih s kakvo da q sravnq bolkata.boli 4pati po malko ot epilaciqta.taka 4e spoko

Az imam tatuirowka na krasta i .. chestno kazano naistina dosta boleshe w nachaloto, no nqkak si se iztarpqwa az si pqh weseli pesnichki i stiskah do bolka rakata na priqtelkata mi i na gadjeto mi no w kraq weche ne boli daje ti stawa edno qko takowa

Голям фен
    Град
    SF
    4estito!na korema 6te umre6 ot bokla!!! XAXAXA

Голям фен
    Град
    SF
    uf sa pro4etoh 4e se glasi6 za nekva peperuda 3x4 sm...slaba rabota.principno az sum s grub,desen prasec i dqsna predmi6nica i na nito edno ot trite mesta ne be6e koi znae kvo (praseca e malko po-kofti ) no korem vsi4ki kazvat 4e boli nai-zdravo.skoro 6te proverq li4no

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си