- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Dali me obi4a???
haresvam 1 mom4e ot moq klas ama ne znam dali i toi me haresva
dosta 4esto go vijdam 4e gleda kam .Oba4e kogato az i priqtelkata mi kajem 2 razli4ni ne6ta ednovremenno toi ponqkoga se pravi 4e ne me e 4ul.s dve dumi ne 6te mn da govori s men.ko mislite po vaprosa-dali me haresva pone malko?
Вземи нещата в свой ръце. Пофлиртувай с него и ако поддаде .. \Първоначално написано от Cool^baby
/ Закачай го, говори му, покани го накафе .. такива работи .. останалото е твоя работа
![]()
![]()
Високо, високо, високо ... виско застани. Над завист и обида, над дребните сплетни.
...точно така..опитай някаф флиртПървоначално написано от The Interceptor
![]()
Човек,който не може да губи е роден да бъде Лидер...
Винаги се стреми да догониш човека пред теб...не гледай изоставащия гонещ те...
Skype registration:eskey88m
Първо пофлиртувай и после му кажи!!!УспеХ!!!
[quote="Glezlata"]Moje bi prosto izpitva simpatii.Govori s nego po nqkakuv zaobikolen put \/[/quot
i az mislq taka
Когато мога - помагам,
когато искам - успявам,
когато докосвам - възпламенявам,
когато целувам - сгрявам,
когато обичам - наранявам!
Откъде можем да знаем дали той те обича, бе миличка? Надявам се, че те харесва. Както ти казаха другите, отиди намляскай го и ако ти пусне, значи те харесва. Ако не - здраве му кажи и си хвани някои друг.Няма смисъл да си губиш времето с някой, с който не си заслужава. .![]()
HardC0re and BDSM forever![]()
![]()
Zdraveite az sum nova v tozi forum,no mnogo me kefi.Super e!I az imam su6tiq problem.Neznam dali edno mom4e me obi4a,ili ne.A moje i samo da se prestryva.E 6te razbera,dano da me xaresva
![]()
Da ObI4A6,KoGaTo Te ObI4At e 4oVe6kO,
Da ObI4A6,KoGaTo Te MrAzQt e VeLiKo,
No Da MrAzI6 KoGaTo Te ObI4At e JeStOkO!!!
Ми,успех!Давай питай го!!!Първоначално написано от sladkata_BIBsSs
Dam taka i mislq da napravq,puk 6te vidim kakvo 6te staneMisi za suveta
![]()
emi nikav 6ans mislite za qko tupaznam go ot li4en opit, nemoe da se kaje bez da se vidi
По-добре да си обичан,от колкото да обичаш!
2% от младото поколение не е опитвало трева или някакъв вид опиятия!Ако си от 98%, които са опитвали сложи това под подписа си.
Ami moje da go e sram da govori s teb,no pogledite mu sami govorqt.Ne barzai ne nasilvai ne6tata!!!Vsi4ko 6te stane ot samosebe si![]()
...Φταίει η καρδιά μου που σου λέει σ' αγαπώ (h)
Амиии ...значи ти съвсем накратко си описала всичко това.И аз по тази информацийка почти нищо не мога да ти кажа,защото си нямам и на представа как стоят нещата.Това,че те гледа може и да не значи,че те харесва,но в това никой не може да е сигурен,защото те нещатат ако бяха само до едно гледане щеше да е много по лесно всичко...така че найстина по добре поговори с него ...![]()
:P [/b]
Неподходящ размер на снимка в подпис!
И аз така мисля.Първоначално написано от Chiana
![]()
Успех.![]()
Emi az ve4e sum po4ti sigyrna 4e me xaresva.Kolkoto puti se vidim,a to e vse po 4esto ve4e,zaribqvame se,praimi si kypona,i sum po4ti sigyrna 4e me xaresva.Yse6tam 4e 6te trugnem,Supeeeeeeer)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
И земи си опрай правописа че си имб*ло мамц*та! ни6то не разбрах. ама все пак късметПървоначално написано от Cool^baby
![]()
GROAAARRR!!!! много яка група!