.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Тема: Dali me obi4a???

Cool^baby
    Guest

Dali me obi4a???

haresvam 1 mom4e ot moq klas ama ne znam dali i toi me haresva
    dosta 4esto go vijdam 4e gleda kam .Oba4e kogato az i priqtelkata mi kajem 2 razli4ni ne6ta ednovremenno toi ponqkoga se pravi 4e ne me e 4ul.s dve dumi ne 6te mn da govori s men.ko mislite po vaprosa-dali me haresva pone malko?

Повече от фен
    Moje bi prosto izpitva simpatii.Govori s nego po nqkakuv zaobikolen put \/

Re: Dali me obi4a???

Цитирай Първоначално написано от Cool^baby
    dosta 4esto go vijdam 4e gleda kam .Oba4e kogato az i priqtelkata mi kajem 2 razli4ni ne6ta ednovremenno toi ponqkoga se pravi 4e ne me e 4ul.s dve dumi ne 6te mn da govori s men.ko mislite po vaprosa-dali me haresva pone malko?
    Вземи нещата в свой ръце. Пофлиртувай с него и ако поддаде .. \/ Закачай го, говори му, покани го накафе .. такива работи .. останалото е твоя работа

Високо, високо, високо ... виско застани. Над завист и обида, над дребните сплетни.

Голям фен
    Град
    Пловдив

Цитирай Първоначално написано от The Interceptor
    Вземи нещата в свой ръце. Пофлиртувай с него и ако поддаде .. \/ Закачай го, говори му, покани го накафе .. такива работи .. останалото е твоя работа
    ...точно така..опитай някаф флирт
    Човек,който не може да губи е роден да бъде Лидер...
    Винаги се стреми да догониш човека пред теб...не гледай изоставащия гонещ те...

Skype registration:eskey88m

Супер фен
    Първо пофлиртувай и после му кажи!!!УспеХ!!!

[quote="Glezlata"]Moje bi prosto izpitva simpatii.Govori s nego po nqkakuv zaobikolen put \/[/quot

i az mislq taka
    Когато мога - помагам,
    когато искам - успявам,
    когато докосвам - възпламенявам,
    когато целувам - сгрявам,
    когато обичам - наранявам!

Супер фен Аватара на Chiana
    Град
    In the Alcoholic world
    Откъде можем да знаем дали той те обича, бе миличка? Надявам се, че те харесва. Както ти казаха другите, отиди намляскай го и ако ти пусне, значи те харесва. Ако не - здраве му кажи и си хвани някои друг.Няма смисъл да си губиш времето с някой, с който не си заслужава. .
    HardC0re and BDSM forever

:((((((((((((

Zdraveite az sum nova v tozi forum,no mnogo me kefi.Super e!I az imam su6tiq problem.Neznam dali edno mom4e me obi4a,ili ne.A moje i samo da se prestryva. E 6te razbera,dano da me xaresva
    Da ObI4A6,KoGaTo Te ObI4At e 4oVe6kO,
    Da ObI4A6,KoGaTo Te MrAzQt e VeLiKo,
    No Da MrAzI6 KoGaTo Te ObI4At e JeStOkO!!!

Супер фен

Re: :((((((((((((

Цитирай Първоначално написано от sladkata_BIBsSs
    Zdraveite az sum nova v tozi forum,no mnogo me kefi.Super e!I az imam su6tiq problem.Neznam dali edno mom4e me obi4a,ili ne.A moje i samo da se prestryva. E 6te razbera,dano da me xaresva
    Ми,успех!Давай питай го!!!

Dam taka i mislq da napravq,puk 6te vidim kakvo 6te stane Misi za suveta

emi nikav 6ans mislite za qko tupa znam go ot li4en opit, nemoe da se kaje bez da se vidi
    По-добре да си обичан,от колкото да обичаш!

2% от младото поколение не е опитвало трева или някакъв вид опиятия!Ако си от 98%, които са опитвали сложи това под подписа си.

Голям фен
    Ami moje da go e sram da govori s teb,no pogledite mu sami govorqt.Ne barzai ne nasilvai ne6tata!!!Vsi4ko 6te stane ot samosebe si
    ...Φταίει η καρδιά μου που σου λέει σ' αγαπώ (h)

Амиии ...значи ти съвсем накратко си описала всичко това.И аз по тази информацийка почти нищо не мога да ти кажа,защото си нямам и на представа как стоят нещата.Това,че те гледа може и да не значи,че те харесва,но в това никой не може да е сигурен,защото те нещатат ако бяха само до едно гледане щеше да е много по лесно всичко...така че найстина по добре поговори с него ... :P [/b]
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Цитирай Първоначално написано от Chiana
    Откъде можем да знаем дали той те обича, бе миличка? Надявам се, че те харесва. Както ти казаха другите, отиди намляскай го и ако ти пусне, значи те харесва. Ако не - здраве му кажи и си хвани някои друг.Няма смисъл да си губиш времето с някой, с който не си заслужава. .
    И аз така мисля.
    Успех.

:)

Emi az ve4e sum po4ti sigyrna 4e me xaresva.Kolkoto puti se vidim,a to e vse po 4esto ve4e,zaribqvame se,praimi si kypona,i sum po4ti sigyrna 4e me xaresva.Yse6tam 4e 6te trugnem,Supeeeeeeer )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Град
    Тhe Land of the Drorks!

И земи си опрай правописа че си имб*ло мамц*та! ни6то не разбрах. ама все пак късмет
    GROAAARRR!!!! много яка група!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си