.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 31

mi iskam da mi dadete savet kak da postypq

zna4i hodq s 1 momi4e ot ve4e okolo 4 meseca. v4era se slu4i ne6to mn stranno dokato si sedqh na daskalo v staqta 1 momi4e ot moq klas mi predloji da q prasna i psole da ne zanimaame.oba4e problema e 4e iam seriozna priqtelka.a momi4eto e mn gotino pls daite savet da prespq li taino s neq bez priqtelkata mi da razbere ili da i otkaja ?
    obi4ai zada bude6 obi4an ina4e jivota nqma smisal

Повече от фен
    em... ako durjish na priqtelkata si nqq da spish s taq! shtoto tq sigurno sushto durji na teb i nqma ti izneveri! ako ne ti puka chak tolko za neq i bi q zarqzal kogat ti doide uspeh s mackata v d-lo

Недей да спиш с тая от твоя клас...Може да те проверяват дали си сериозен,дали ще изневериш на приятелката ти.Ако и приемеш може да се разнесе и после никое момиче няа да иска да е с теб,щото ще знае че може да и изневериш.
    Но ако не ти пука за твойто момиче и за последиците,а съученичката ти е готина - праскай я....

Мега фен
    Личи, че не държиш на приятелката си, следователно я късай и еби всяка, която ти пусне.

Цитирай Първоначално написано от laydi_Kroft
    Недей да спиш с тая от твоя клас...Може да те проверяват дали си сериозен,дали ще изневериш на приятелката ти.Ако и приемеш може да се разнесе и после никое момиче няа да иска да е с теб,щото ще знае че може да и изневериш.
    Но ако не ти пука за твойто момиче и за последиците,а съученичката ти е готина - праскай я....
    mi po princip az mn si q ubi4am mn darja na neq kakto i tq na men ama nz taq super mn me zanimaa 6toto az i bqh kazal 4e 6te si pomislq i tq seki den mi vika e e ko stana 6e praim li ne6to i nz msilq da i otkaja

Голям фен
    mi ako darji6 na priqtelkata si...za kvo 6te i izneverqva6...pak ako ne ti puka tolkoz mnogo...
    Никога никой,няма да заслужи сълзите ми,а този който ги заслужи,никога няма да ме разплаче!!!

Голям фен
    аз пък подкрепям това че е къпан

dae naistina ne trqq da praq typotii 10x mn hora nabihte mi mozyka v glavata

Мега фен Аватара на Josefinne
    Град
    FoReVeR LoST
    Че тоя много си Убича приятелката, щом от толку време мисли дали да й изневери или не. Ако я Убичаш - щеше на готината приятелка направо да й теглиш майната
    I have the thin line between
    destruction and creation
    drawn through me.

For that
    I am cursed to never feel the peace in rest
    and to find
    new begginings in my restless soul.

I will never get the approval of the people
    that are close to me,
    but I hope to get it from a greater power.

For that
    I accept myself the way I am today
    and hope to find
    the strenght to do the same tomorrow.

Аз пък мисля, че тази твоя съученичка просто яко те е бъзикала, но ти още не можеш да го осъзнаеш.

Цитирай Първоначално написано от Josefinne
    Че тоя много си Убича приятелката, щом от толку време мисли дали да й изневери или не. Ако я Убичаш - щеше на готината приятелка направо да й теглиш майната
    не мога да бъда по-съгласна....
    Радвай се на живота такъв какъвто е,може да не стане по-добър.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Heaven_inhabitant_f
    не мога да бъда по-съгласна....
    =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D>

Повече от фен
    Град
    Vratsa
    Цитирай Първоначално написано от laydi_Kroft
    da.......i az taka smqtam 4e tva ili e nomer ili taq neshto ti se e byzikala

Мега фен
    Дечица любави, защо мислите, че момиче не може да предложи секс?

Не, че не може, но при положение, че са от един клас е малко неудобно едно такова положение, не мислиш ли?

Мега фен
    Курви всякакви има.

Повече от фен
    Град
    Vratsa
    Цитирай Първоначално написано от ^npocTo^a3^f^
    Не, че не може, но при положение, че са от един клас е малко неудобно едно такова положение, не мислиш ли?
    to4no taka ! Nikoi ne e kazal 4e e nevyzmojno !

Голям фен
    Град
    Пловдив
    Не го прави...момичетата имат нюх да усещат кога сме изневерявали...ще те усети и тва ще е краят
    Човек,който не може да губи е роден да бъде Лидер...
    Винаги се стреми да догониш човека пред теб...не гледай изоставащия гонещ те...

Skype registration:eskey88m

и аз не мисля, че ако толкова я Обичаш нямаше да се замисляш над такива.... ********* предложения
    vav vseki ot nas spi geniiqt i vseki den vsepo-dalbokoooo)))

Град
    in my troubled sleep
    Ще си много мил спрямо гаджето ти, ако го направиш... а само колко много ще покажеш, че я Убичаш много... ако наистина държиш на нея кфо толкова му мислиш?! то на мен ми е ставало гадно от пиянска целувка дето съм малка...

Супер фен
    ако държиш на приятелката си няма праиш глупости !

I'm gonna do what ever I want,so why to risk it ?

Супер фен Аватара на Chiana
    Град
    In the Alcoholic world
    Да ти имам Убичта, бе, малкия. Аз ако съм на мястото на приятелката ти, ако разбера за това, ще те зарежа, само защото си се чудил дали да й пуснеш на оная.Така че оправяй се и да слушкаш приятелката.
    HardC0re and BDSM forever

Град
    София
    hmmmmm.......ako obi4a6 istinski gadjeto si po dobre ne i izneverqvai !!

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от dark_elf4e
    hmmmmm.......ako obi4a6 istinski gadjeto si po dobre ne i izneverqvai !!
    Каза голяма глупост. Всъщност ако обичаш гаджето си, не изневеряваш.

Цитирай Първоначално написано от Chiana
    Да ти имам Убичта, бе, малкия. Аз ако съм на мястото на приятелката ти, ако разбера за това, ще те зарежа, само защото си се чудил дали да й пуснеш на оная.Така че оправяй се и да слушкаш приятелката.
    =D> =D> =D>
    Taka e!
    vav vseki ot nas spi geniiqt i vseki den vsepo-dalbokoooo)))

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си