- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как разнообразявате връзката си ?
Какво правите за да разнообразите връзката си, а не да е едно и също сиво ежедневие ?
2т. забрана за ползване на профил
провокираме се
посещаваме различни места
праим си некви ей такива не пранирани разходки(в планината например или през нощта)
правим си малки изненадки
подаръчета без причина
показваме любовта си един към друг постоянно
![]()
Обикновено излизаме с приятелите му и когато останем насаме, е разнообразие дори само да говорим.
Хубавото е,че и двамата сме супер весели и емоционални и просто е невъзможно да ни е скучно.Винаги измисляме нещо ново на момента,по принцип не планираме.Постоянно се закачаме и редовно си правим купончета.Общо взето не мога да се оплача от него пък и...и него не съм чула да се оплаква.Вярно е,че с времето порастваме и започват ангажиментите,но още е рано да му мисля,пък и като гледам майка ми още си ходи по купончета с бащата така че...не се притеснявам за вбъдеще.![]()
Ам , че ко му трябва на човек като се върна от работа да има нещо на масата ядене пиене и да си легне да се наспи едно хубаво какно има да се разнообразява. -мое и да задоволи жена си еи ти разнообразие.
Варианти за разнообразие-МНОГО.Важното е и двамата да имат желание,защото когато единя е пасивен...е тъпо.Аз си търся по-интересен човек,с който да карам колело,да правим интересни,неочаквани неща и да имаме за какво да си говорим,а не само да висим по кафетата и да не може да си разменим 2 думи като сме насамеЗа съжаление в моя ш**** град всички са точно такъв тип:скутера,колата,кафето,г аджето иии...голям кеф!!!
Днес цъкахме с моята кака на Tomb Rider Legends у тях, ходихме на кафе, разхождахме се. Утре на упражнението 4 часа ще се цъклим пред Java, после ще покриваме нормативи по спорт(баси, 4-ти курс съм, спорт ми сложили), после ще ядем сладолед и ще се разкарваме из морската градина. След това до вечерта всеки ще си ръчка акциите.....не ми се е случвало до сега да няма какво да правим....по-скоро нямаме време за всичко което искаме да направим заедно.
20/M/SF ti si muja me4ta :P ami moje da se raznoobrazite po mnogo na4ini naprimer: kani6 go u vas da ti pomogne uj za ne6to no na vratata go posre6ta6 silno nagrimirana po belio i s obuvki na visok tok.Garanciq 4e 6te se poburka a ot tam natatuk zavisi samo ot vas \/
хаха цепиш дърва батеПървоначално написано от 20/M/Sf
амм примерно...некфа екскурзия мое се напраи...некф подарък..нови пози е секса
![]()
Човек,който не може да губи е роден да бъде Лидер...
Винаги се стреми да догониш човека пред теб...не гледай изоставащия гонещ те...
Skype registration:eskey88m