.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Тема: Писна ми...

Град
    Велико Търново

Писна ми...

Писна ми да съм добра и мила и на всеки да огаждам...Постоянно за сметка на моето щастие някй друг е щастлив,а аз последната година не съм особенно щастлива...Може би заради несподелената ми любов или заради твa,че винаги нещо става и деня ми се проваля...От месеци насам си харесах едно момче...Играем баскетбол вече на даскало и го харесах мн....ама пред него мн се лигавех и остана с лошо впечатление за мен...Чатим си в icq почна да ме харесва леко и на баскета да ме басика докато една мн добра приятелка не почна да иде да бяга с мен и тя мн го хареса...аз просто си замълчах,че го харесвам и тя го спечели...Искам искрено да са заедно....ама защо ми е така...Не съм лицемерка,гадно ми е че винаги за сметка на моето щастие трябва друг да е щастлив...Не заслужавам ли поне малко и аз да сам хапи...май не ...Даже с тая приятелка мн се уважаваме ама бяхме се разбрали да ходим на нощна сикотека и тя преди 5 мин ми каза"ами мило сири ще излизам със Стефан на кафе".Ами...баси един път да си харесам момче,от месеци не бях си харесвала друг и ся всичко се провали...абе важното е и двмата да са мн щастливи....А при мен кой знае дали някога пак ще се усмихна истински

Супер фен
    В живота не винаги трябва да си честна!!!За да оцелееш не трябва да си честен!!!Защо си си замълчала 4е го харесваш?Трябвало е да му кажеш....Хай другия път,когато си харесаш някой,на всяка цена си го свали за да си и ти хепи!!!ЕЕЕ ХАЙДЕ ИИИИ ГОРЕ ГЛАВАТА!!!

Мега фен Аватара на machoka
    Ами, ти се оплакваш, че нищо не си направила самата ти?!

Ти си си виновна, какво да ти кажа - следващия път се бори за 'любимия' човек, не се лигави пред него, пък после да обвиняваш безпричинно приятелката си, която знае какво иска и най-важното - как да го постигне!

Повече от фен
    Be ako bqh kato tebe Shtqh vednaga da se borq za tova koeto iskam !!
    NAPRAVI GO!
    Nai-Mi E Dobre Da Sum Zmiq.. Hem Si Lejim,Hem Si Odim

Супер фен Аватара на Chiana
    Град
    In the Alcoholic world
    След някой и друг ден като скъсат ти тръгни с него, а ако приятелката ти се сърди... еми извинявай й се, мазни й се и ще се оправите. А ако не, след един месец като скъсате вие с него, ще се оправите и с приятелката ти.
    HardC0re and BDSM forever

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си