kvo misli edno mom4e kogato ti kazva 4e si sexy?
Мисли за секс.
Мъжете оценяват жените според това дали биха или не биха спали с тях и дали след това биха си прознали. Ако ти каже, че си секси - ти в категорийте на яките жени , с които спокойно биха спали и след това - похвалили с това![]()
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
zashto puk da ne ti kaje che si sexy tva e vid kompliment i ne mislq che vlagat chak tolkova dalbok smisal v taq duma
НИКОГА ВЕЧЕ НЕ ВЯРВАЙ НА ЛЮБОВТА,защото тя има прекалено много лица,и повярваш ли поне на едно от тях,то другите тръгват срещу теб и в крайна сметка се озоваваш на дъното на черна дупка,от която изход няма.
просто..комплимент за излъчването на момичето..ама може да има и..цел на изказа на думата[/quote]
Човек,който не може да губи е роден да бъде Лидер...
Винаги се стреми да догониш човека пред теб...не гледай изоставащия гонещ те...
Skype registration:eskey88m
Повечето мъже не правят подобни намеци.
Теб така ли те оценяват, защото аз поне не го правя /към момичетата, с които говоря, и на които евентуално казвам тези думи/?Първоначално написано от Josefinne
Имаш доста странно мислене.Първоначално написано от Josefinne
"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."
6a me izvinqva6 mn ma ne misli6 pravilno sexy e prosto komplimet ili na kratko kazano krasivo momi4e s hubavo tqlo i ot de zn ko si mislat mujete bila si s nqkolko muje i si misli6 4e zn si4ko ae tiho molqti se s tvoito mislene 4e na sqka tema kat te gledam i ve4e mi stava6 banalna ...
секси е израз...нито обида нито намекпросто комплимент
I'm gonna do what ever I want,so why to risk it ?
Първоначално написано от naia
Много точно и аз съм на това мнение...
Истината е някъде там...
http://VoodooServ.HiT.Bg/
-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-
IRC Server: Irc.VoodooNet.biz
Че си готина мадама, добре облечена, с хубаво тяло. А дали иска да спи - е, че кой мъж не би спал с такава мадама. Но казвайки ти го той на дали има в предвид точно секс. Просто вид комплимент.
HardC0re and BDSM forever![]()
![]()
МИсли за секси момиче/жена и те оприличава на нея. НО..не си правете илюзиите, че е намек за секс
miii.....sexy si e tochno kompliment,che si gotina madama i tva e.....kyde go svyrzahte sys sexa samo ne mojah da razbera....![]()
Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo!)
http://178342.Sladur.com
Значи че я намира за сексапилна и няма да откаже секс с нея!Че харесва тялото й и като цяло общо взето-![]()
![]()