- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- iska da q lija
s moqta priqtelka praim seks ot dosta vreme.no napsoledak re6i 4e trqq da q lija i seki pat kogato go praim predi da i go vkaram me kara da q izlija.posledniq pat se stigna do tam 4e daje ne go napraihme otkazah i da q izlija i tq kato 4e li mi se razsurdikajete ko da praq
za ko i otkaza? ae govorete s priqtelkite si be , kaji i che ne ti e priqtno i tfa e !
Ми, к'во толкова ти пречи? Явно така се възбужда по- яко. Всеизвестно е, че клиторен оргазъм се постига много по-лесно. Като ти е толкова неприятно й кажи, че и ти искаш френска преди секс и готово!
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
Не съм на мнението, че след като ти и правиш - трябва да искаш и от нея същото. Обясни й ситуацията, защото може да не е разбрала, че ти е толкова неприятно и стигнете до някакъв консенсус....
И що и той да не си иска?Първоначално написано от djigi
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
mi ne4e mi e super protivno ama prosto ne mie mn qko da go praq pak ne iskam se karame s neq
Я изясни тя връща ли ти "жеста"
@Josefinne - знам ли защо! Според мен една връзка (каквато и да е) не се гради на "аз ти давам това и ти ТРЯБВА да ми дадеш същото".... просто не виждам смисъла...първата асоциация на думата "секс"- "орална любов"=>гадно!
Ами, то не винаги трябва гледаш какво на теб ти е "супер яко", а понякога и да се позамислиш какво на нея и е приятно, какво на нея и доставя удоволствие.
Не може винаги всичко да ни харесва, но понякога, когато такова нещо не ни пречи кой знае колко, а пък се харесва на човека, когото обичаме, мисля, че можем да направим компромис.![]()
mi dosta 4esto mi e dyahala ako tfa ima6 predvid ama men tfa ne me kefi i nemi e priqtno go praq za tfa en sam go prail do sqПървоначално написано от djigi
Сексът след лизане е невероятен, така момичето се навлажнява най-сигурно, бързо и качествено. Толкова ли ти е неприятно?
Ако не ти харесва...кажи и го
Човек,който не може да губи е роден да бъде Лидер...
Винаги се стреми да догониш човека пред теб...не гледай изоставащия гонещ те...
Skype registration:eskey88m
ne moga da razbera podqvolite... za6to ne govorite s priqtelkite si... pak i frenskata spored men e po4ti zadaljitelna estestveno ako i dvamata go iskat... za teb mai sex-a `vkarai-izkarai`![]()
Love you Kris !!!
Първоначално написано от PleasureSeeker
Напълно съгласна... още повече, че аз обичам винаги да казвам "ХОРАТА И МАИМУНИТЕ СЕ РАЗЛИЧАВАТ САМО ПО ТОВА, ЧЕ ЕДНИТЕ ГОВОРЯТ"
Моми4етата не са толкова неразбрани
УСПЕХ!
vav vseki ot nas spi geniiqt i vseki den vsepo-dalbokoooo)))
limmon4e_,
Искаш да бъдеш лишена от правото на автар ли? Премахни го незабавно, моля!
До автора,
пич, малко егоистично разсъждаваш - като искаш да правиш секс, ще доставяш удоволствие на партньора. Това е, приеми го и не мисли само за пръчката си в леглото, мисли малко и за нея!
ami ako tova i dostavq udovolstvie pravi go![]()
I'm gonna do what ever I want,so why to risk it ?
Ако не те кефи да го правиш, което е малко вероятно, й го кажи.Първоначално написано от CJIagaK_M
![]()
Еми много ясно, че няма да ти е особено приятно. То да не е сметанов сладолед това? Да не мислиш, че и на жените им е мнооооого приятно да духат? НО човек изпитва удоволствие от това да доставя удоволствие на партньора. Отначало и мен ми беше неприятно да правя френска на приятеля си, но сега обичам, защото знам, че го харесва и по никакъв начин не може да ми е неприятно, защото го обичам безумно и нищо, което правим не ми е неприятно. А и аз винаги карам приятеля ми да почнем с френска. Но не дълга, ами за разгрявка. Това е част от любовната игра. Колкото да ме навлажни. И аз така него. Защото след това ми е много по-хубаво. Аз не винаги се овлажнявам добре и когато ми направи френска е просто страхотно. Защото иначе изпитвам болка, когато е "на сухо". Може и тя да изпитва болка, но да й е неудобно да каже. Ние го правим от 7 месеца, всеки ден и пак винаги когато е на сухо ме боли първите 5 мин. Друг вариант е, ако не ти харесва да й правиш френска, да си купите лубрикант и да я навлажниш хубаво и да я обарваш с ръка или да си търкаш пениса в нея. Също е страхотно. Второто възбужда и тебе.![]()
HardC0re and BDSM forever![]()
![]()
[quote="machoka"]limmon4e_,
Искаш да бъдеш лишена от правото на автар ли? Премахни го незабавно, моля!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ама много ми харесвашеее![]()
![]()
![]()
vav vseki ot nas spi geniiqt i vseki den vsepo-dalbokoooo)))
Аз ли съм извратена или просто съм единствената, на която не И е било гнусно или гадно да духа?
Ае не става така бе. Щом си го иска момичето...дай й го...на теб разчита...а може вече и на някой друг. Какъв е проблема да го правиш? Гнус ли те е, смяташ го за страмно, неудобно ти е, незнаеш как?
e 4e lizni q we pich,kvo tolkozsaka momicheto shpaklichki. Super e tva men ako pitash
![]()
awe malko ili mn sexa tr da haresva i na dvamata,taka che mislq,che ili tr da pogovorite ili da napravish kompromis sprqmo neq i da si q lijesh,tq 100/100 shte oceni kakvo pravish,samo i samo za da i dostavish udovolstvie....i shte ti vyrne jesta po nqkakayv nachinaide dano se razberete
![]()
Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo!)
http://178342.Sladur.com
em nz nekvo takoa mi e ne 4e me e gnus prosto nemi e osobeno priqtno.mojebi naistina trqq da pogovorim. no vse pak mai trqba da napraq toq kompromis
im ako e gladka ot dole za6to ne moita pr do sq neme e molila no ako me pomoli nqma da mu mislqno vse pak naistina ako ti e tolkova nepriqtno govori s neq
obi4ai zada bude6 obi4an ina4e jivota nqma smisal
замисли се кое те кара да не искаш- косми(евентуално), притесняваш се да няма лош мирис ? , чувстваш се тъпо или? Ако са косми намекни и, че би било по-добро усещането и за самата нея, ако махне поне малко, ако се притесняваш от мирис- изкъпете се заедно преди това( да не се засегне, ако и кажеш да се изкъпе, че ще мисли, че те отблъсква). Ако ти е тъпо опитайте като за начало под душа, така мисля по-лесно ще се отпуснеш.![]()