- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- slu4valo li vi se e?
Slu4valo li vi se e za mnogo kratko vreme nqkoi da ti lipsva tolkova mnogo,4e use6ta6 edna zaduha v gurdite,se edno ima nqkakva buca tam i ti e adski tejko i zadu6no...?;(
не
da...
Rodix se bez da iskam,
6te umra bez da iskam,
no 6te jiveq kakto si iskam!!!
миииииииии да много пъти особено в последната година се случва доста често а в последния месец направо няма краи
какво ли не правих даже минах на успокоителни по едно време
да даже смятах да се самоубия сега като си помисля съм ръсъждавал глупаво
бях на сал без ветрове спокоино бляскаво море
а ти не беше там
а ти не беше там
бяла светлина
всеки ден да почва с теб
и да свършва пак със теб
аз мечтая за това
това за буцата и задуха не го разбрах съвсем... но определено ми се е случвало да ми липсва един човек и да чувствам празнота в себе си... всъщност така е и сега в момента![]()
mi za 1 godina neprekysnato pyrvo s bivshiq mi koito si misleh 4e obi4ah no qvno sam greshala a i da e bilo taka toi ospq da obie sqkvi moi 4uvstva i da gi obyrne v omraza a sega s segashnoto mi gadje neprekysnato iskam da e pri men ako ne sme se vijdali 1/2 dni otka4am :}![]()
И аз така!Първоначално написано от kaka_lara
Първоначално написано от machoka
![]()
Имаше период с който с гаджето не сме се виждали и чували цяла седмица.Направо се държах като напушена.Все едно бях пристрастена към наркотик-абсолютно същото е.
Дори и за час да се разделяме пак се чувствам така.![]()
Da![]()
Nai-Mi E Dobre Da Sum Zmiq.. Hem Si Lejim,Hem Si Odim
da!
mn 4esto i v momenta sym taka!mislq za edno mom4e i ne spiram da mislq za negonqkoi dni napravo mi se struvat cqla ve4nost,nos vremeto otminava!
Когато мога - помагам,
когато искам - успявам,
когато докосвам - възпламенявам,
когато целувам - сгрявам,
когато обичам - наранявам!