.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Hybrid View

кристиан
    Guest

Имам ли реални причини да се притеснявам? help

Имам проблем .На кожата покриваща главичката имам нещо като раничка.То е малкa с диаметур 2 на 3-4 милиметра приблизително, леко е подуто и най отгоре е като прежулено, няма коричка, прилича ми на афтите които излизат вутре вув устата.Подозирам че е станало от бактерий туй като маструбирах сутринта и се измих чак вечерта, а може ръцете да не са ми били толкова чисти.Вчера го намазах със дерматологичен спирт и май че сега е малко по добре.
    Кажете ми моля това нещо опасно ли е просто малка инфекция която ще мине след няколко дни, и с какво е добре да го лекувам.

Guest
    namaji go s iod

Голям фен
    еми не си го описал много добре ама до колкото разбирам е някво ужулено това е от маструбацията като много бързаш си си протрил главичката случва се спокойно до 1 седмица нищо няма да ти има

кристиан
    Guest
    положението стана по лошо започнаха да излизат някви като пъпки ли как да ги нареча такива едни подути 3-4 на брой, май сустоянието ми е по лошо от колкото си мислехме, помагайте моля ви.какво е това какво трябва да пия и тн...

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от кристиан
    положението стана по лошо започнаха да излизат някви като пъпки ли как да ги нареча такива едни подути 3-4 на брой, май сустоянието ми е по лошо от колкото си мислехме, помагайте моля ви.какво е това какво трябва да пия и тн...
    тея пъпки кви са болят ли те сарбят ли те кажи де щото ако не те болят или не те сърбят просто това е от ниска хигиена

кристиан
    Guest
    ами за това първото което ми излезе да боли ме когато го мия или когато го намажа сус спирт, леко е подуто и от горе е като прежулено има някъв по светъл цвят. Останалите дето са на кожичката май не ме болят те са по малки и са малко зачервени, имам и 1 точно на края на главичката, оказа се също и че имам в началото точно там дето започва ствола на к*ра ми няколко които ме понаболват точно като пъпки.
    кажете ми кво е тва с кво да го лекувам има ли някой компетентен тук?

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от кристиан
    ами за това първото което ми излезе да боли ме когато го мия или когато го намажа сус спирт, леко е подуто и от горе е като прежулено има някъв по светъл цвят. Останалите дето са на кожичката май не ме болят те са по малки и са малко зачервени, имам и 1 точно на края на главичката, оказа се също и че имам в началото точно там дето започва ствола на к*ра ми няколко които ме понаболват точно като пъпки.
    кажете ми кво е тва с кво да го лекувам има ли някой компетентен тук?
    идея си нямам какво е това обаче има 1 уролог dr smurph ако той види темата може да ти помогне

Guest
    ave to i az imam nqkakva takava bqla rani4ka deto boli ot vreme na vreme kato se izpune kojata pove4e i se 4udeh ot kakvo e shtot tq tu minava tu se poqvqva taka ve4e dosta vreme.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си