.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

Hybrid View

Влюбена в НАЙ-ДОБРИЯТ си приятел...

Оф...хорааа толко много съм объркана и вече незная,какво да правя. Изглежда съм влюбена в най-добрият си приятел. От начало си мислех,че просто се заблуждавам,че е просто едно увличане,но вече осъзнавам,че не е така.Той е постоянно в мислите ми,а това направо ме изцежда до край.Наистина е прекълено мъчително,а незная какво да правя.
    Ако...знаете как да ми помогнете ВИ моля за помощ
    ...Никога не губи времето си за човек,който не цени времето прекарано с теб!...

Ами просто това което написа тука иди и му го кажи на него. Може той да е в същата ситуация..знае ли човек. Стискам палци [-o<

п.с. напомня ми за "Спрайт има да ти каже нещо"

Високо, високо, високо ... виско застани. Над завист и обида, над дребните сплетни.

Голям фен
    Град
    Пловдив
    а той...показва ли ти че те харесва...как са ви отношенията
    Човек,който не може да губи е роден да бъде Лидер...
    Винаги се стреми да догониш човека пред теб...не гледай изоставащия гонещ те...

Skype registration:eskey88m

...

Ами...преди няколко месеца аз му казах,че моите чувства вече не са само приятелски.Направих го именно,защото си мислех,че и неговите не са съсвсем приятелски,но се оказа,че съм грешала.Останахме приятели въпреки това...Ииии аз все още мисля,че и той испитва нещо повече,но може би е така,защото съм яко хлътнала...незнам.

Супер фен
    Град
    in gloom of night
    вярно е че остава надеждата, но нали той ти е казал че няма никакви чувства към теб, оитай се да се абстрахираш малко от нещата за да ги видиш след това по ясно
    "Целувка за лека нощ"

Супер фен

Re: ...

Цитирай Първоначално написано от ElinoR
    Ами...преди няколко месеца аз му казах,че моите чувства вече не са само приятелски.Направих го именно,защото си мислех,че и неговите не са съсвсем приятелски,но се оказа,че съм грешала.Останахме приятели въпреки това...Ииии аз все още мисля,че и той испитва нещо повече,но може би е така,защото съм яко хлътнала...незнам.
    Aми хвани го в някоя удобна ситуация и го целуни,после му кажи за чувствата си!!! УСПЕЕЕЕЕЕЙ!

...

Благодаря все пак...

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Цитирай Първоначално написано от The Interceptor
    Ами просто това което написа тука иди и му го кажи на него. Може той да е в същата ситуация..знае ли човек. Стискам палци [-o<

п.с. напомня ми за "Спрайт има да ти каже нещо"
    И аз така мисля.

Голям фен Аватара на naia
    Град
    София
    Оууу в приятел ми защо не го подлудиш и не го накараш и той да се влюби в теб.....нали знаеш,че приятелството в любов може да се превърне

Повече от фен

Re: ...

Moje i da ima nqkakvi 4uvstva,no da iska da zapazite priqtelstvoto vi

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Добре и к'во толкова? Лошо ли е това? Не искаш ли да си с него?

Milko$
    Guest
    Може да се представяш в лоша светлина пред него да си срамежлива,отръпната,мълча лива и др. Може тои да те обича но да не иска да тръгне с тебе поради тези причини които изброих,и си мисли че поради тях връзката няма да устои...

Fifiqn
    Guest
    Помисли си кое е по-важно за тебе това да си останете наи-добри приятели или да опитате връзка и ако е с лош краи да се скарате и да го загубиш завинги..

ami naistina trqbva da razbre6 dali toi te haresva ili ne!ako go haresva6 kaji mu kak stoqt ne6tata i da vidim kakvo 6te stane!YcnEx [-o<
    Когато мога - помагам,
    когато искам - успявам,
    когато докосвам - възпламенявам,
    когато целувам - сгрявам,
    когато обичам - наранявам!

Guest
    Или се отлюби от него или разбери, че един ден ще те съсече мноо лошо.

Абе щом ти е казал че има само приятелски чувства към теб - недей да разваляш приятелството ви. Ти вече си му признала чувствата си и ако той те харесва ще предприеме нещо. Може все още да има само приятелски чувства към теб, но тъй като на тебе не ти се иска да е така си мислиш, че може да е нещо повече. Пак ти казвам - той знае за чувствата ти и ако и той ги има - ще действа.

Когато сърцата се разделят, няма смисъл ръцете да останат една в друга.

Re: Влюбена в НАЙ-ДОБРИЯТ си приятел...

Оф...хорааа толко много съм объркана и вече незная,какво да правя. Изглежда съм влюбена в най-добрият си приятел. От начало си мислех,че просто се заблуждавам,че е просто едно увличане,но вече осъзнавам,че не е така.Той е постоянно в мислите ми,а това направо ме изцежда до край.Наистина е прекълено мъчително,а незная какво да правя.
    Ако...знаете как да ми помогнете ВИ моля за помощ
    az sam bqh v su6toto polojenie( tova sam go pisla v temata "toi ne mi govori ve4e...") i sega kato my razkrih 4ustvata si ( nz dali e zaradi tova) ama toi mi kaza da go ostavq zavinagi, a toi mi be6e nai dobriat priatel a sega i go obi4am no ve4e krai!
    По-добре да си обичан,от колкото да обичаш!

2% от младото поколение не е опитвало трева или някакъв вид опиятия!Ако си от 98%, които са опитвали сложи това под подписа си.

Супер фен
    Град
    Wide awake in Dreamland
    Цитирай Първоначално написано от midnight...
    вярно е че остава надеждата, но нали той ти е казал че няма никакви чувства към теб, оитай се да се абстрахираш малко от нещата за да ги видиш след това по ясно

Guest
    днес имах същия проблем и сторих това, което е направил пичът. Приятелствот ми с въпросното момиче ми е по-ценно, а гаджета ше има много

Повече от фен
    Град
    Дървото :]
    днес имах същия проблем и сторих това, което е направил пичът. Приятелствот ми с въпросното момиче ми е по-ценно, а гаджета ше има много

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си