- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Лесбийки!!!
emi hodim si po dve4ki dori tri4ki za6toto prosto taka ni haresva puk va6to MPS i fantaziite vi rabotqt pove4ko otkolkoto trqbva...xaxaxa
Po-dobre da te mrazqt za tova,koeto si,otkolkoto da te obi4at za tova,koeto ne si...
ohhh interesno si govorite tuka no se pak ne mislq 4e ste pravi pove4eto momi4eta moga da vi kaja 4e v staroto mi daskalo predi da se premestq dve momi4eta otidoha do kenefa zaedno a tova beshe v 4as po muzika (na u4itelq ne mu pukashe) i togava az izlqzoh sled tqh iskah prosto da gi vidq kato vleznah v kenefa se bqha zasmukali;] ne po..... razbira se 4e po ustnite no ne sramnite hahanzzz za men e normalno momi4e i momi4e da se celuvat nqma nishto loshu vse pak za mn mom4eta tfa e vuzbujdashto nali bratq?;]
аз искам но още не съм, а и не мисля че в тоалетна е най добре
emi nqmam ni6to prtiv...az mnogo puti sum se celuvala s momi4e,e samo s ezik i na drugi mesta,no dosega ne sme se lizali...no tva ne pre4i da opitam...vse pak imam cql jivot...xaxa
awe tva 4e naprimer dve momi4eta si pravqt 6patulki-svirki ne zna4i 4e sa lizbita ili 4e sa se celunali !!!![]()
![]()
![]()
Аз до сега не съм се целувала с момиче нито ме е лизало момиче,но според мен няма нищо лошо в това..колкото до това дали някога ще стана лизбийка малко се съмнявам,защото мене момчетата си ме влекат яко!Иначе искам да пробвам и с момиче,но не искам да мие приятелка малко странно ще мие ако някоя тука е навита д аидва![]()
![]()
![]()
Az sam se lizala s momi4e ama ne e ni6to osobeno!nqma kvo da stane!seksa e mn. po qk!a \/
![]()
are 4ao! tva e ot mene!
emi kat ni se lije 6e lijeme (to kat mom4etata ne iskat...kfo) sami![]()
Всъщност много повече момичета не искат да ги лижат, отколкото момчета не искат да лижат. Огромен процент от мъжете умират да лижат - това, че теб не те искат дори за лизане, не е наш проблем.Първоначално написано от Анонимко
na si6toto mnenie simmnogo puti sum bila navita da probvam s momi4e,oba4e nito edno ot momi4etata koito poznavam mi dopadat.![]()
2% оТ млАдОто ПокОлЕНие сЛуШа чАлГа!
АкО Си оТ оНезИ 98% КоиТо Я МрАзяТ, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си!
лизали са ме и аз съм лизала.докато аз лизах не ми хареса кой ли знае колко ,но мене като ме лиза една приятелка...бях на седмото небе.момичетата винаги съм го казвала,че лижат много много по-добре от момчетата,защото знаят точно къде удоволствието е най-голямо.но в никакъв случай не съм лисбийка и нямам намерение да ставам.![]()