.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 57 от общо 57

Тема: Баща ми

Hybrid View

Мега фен Аватара на Rofl4e
    E kak moje da govori6 taka za ba6ta si e?? omg q se spri ne stiga 4e ti e usigoril pokriv nad glavata prehrana,predpolagam razpolaga6 i s djobni(kolkoto i da sa te)i da tragne6 taka da govori6 mi ne go zaslujava 4oveka a ti zaslujava6 edin qk tupanik da razbere6 za kogo trqbva da govori6 i ne govori6 taka

нали за това е тоя сайт за да си казваме проблемите и по един или др.начин хората да ни помогнат .... и като са родители какво дай да направим живота на децата си ад... и аз не обичам майка си ... даже с ръка на сърцето си мога да кажа че я мразя вие ако искате ме съдете не сте в нашето положение да казвате какво е право и какво не момчето просто иска малко подкрепа а не пак някой да го съди хайде full respect
    Знам не съм идеална,малко наивна и малко странна!Всичко за мен е черно и бяло...!Заради никой не се променям,нараняват ме без сърце оставам,но и да падна пак се изправям .....

Цитирай Първоначално написано от rusalkata_
    какво е станало,за да мислиш така?
    +1

Омфг??!?! Баща ми е бащата мечта!!! Много як човек е. Даваше ни всичко което мама забраняваше! Винаги е на наша страна! Винаги се даржи с нас мн яко и ни дава кфото поизкаме. Например: купи си хипер як компиутар но аз го помолих и той ми го даде! Или на него казах че пуша и той отиде на родителската среща и дори майка ми не знае.... Винаги се е гризжил за нас много добре и не ни е лишавал от нищо. Винаги казания при него е нямало. Или са били само за ей тъка (защото и за сплашване не ставаха :Д). Вобще много як човек. Пуска ме насякаде и когато поизкам. Проблема е че майка ми е пълната противоположност ;(. Тя нищо не дава, често е сардита за нещо и не ни разбира.... (казвам ние шот имам 2 сестри близначки на 11 год а аз сам на 14).

Какъвто и да е,той ти е баща и ти не бива да говориш така за него!

Guest
    никой ли не забеляза, че тамата е от 2006та?

Цитирай Първоначално написано от Deus ex machina
    никой ли не забеляза, че тамата е от 2006та?
    Ми не колко глупаво да пишем тук

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си