- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Лъжете ли родителите си?
Vaprosa s e qsen.Az li4no po4nah vse po-4estopo4nah da gi lajq za drebni ne6ta za ocenki i za podobni...[/
mi........dasamo che ne za mnogo seriozni neshta.Kato cheli predi 1-2 godini gi lyjeh poveche
![]()
Не им казвам всичко,но не ги лъжа,защото са разбрани хораА това да лъжеш за оценки винаги ми се е струвало ужасно глупаво.
Напоследък започнах да ги лъжа(преди не).Какво да направя че с
тях по друг начин явно не можем да се разберем.
I'll be your dream,I'll be your wish
I'll be your fantasy.I'll be your hope,
I'll be your love,
be everything that you need.
Ave kolkoto i da ne mi se iska..ponqkoga naistina se nalaga osobenno s moq sluchei kogato mi nqmat nikakvo doverie...samo da im kaja che sam bila s nqkoq priqtelka i te vednaga kvo praihte kade hodite i t.n....ama ako si mislqt che nqkoi gi chyva...
luja gi mi i oshte kak
SmiLe ToDaY! TomoRRoW it Will Be WoRsE!
Mi az s pastroka mi i s ba6ta mi malko kontaktyvam tak4e niama smisul da gi luja za ne6to. Maika mi ia luja samo ako stava vupros za sestra mi.
Mi che i az lyja nashteOsobeno za otsystviqta i za ocenkite ... a ponqkoga i za izlizaniqta zashtoto sym s ve4eren 4as a drugite izlizat to4no kogato az se pribiram i ponqkoga pribqgvam do lyji 4e sym v priqtelka i t.n.
![]()
напълно съм съгласна с теб.Първоначално написано от Murderdoll
П.С.лятото ми се наложи да ги излъжа за нещо по-сериозничко,но малко след това веднага ми стана съвестно и съжалявах
Celuvai ustnite mi,kojata mi,vsi4ko...Celuvai tam,kadeto znae6,4e obi4am...Celuvai,kolkoto i kakto pojelae6...Umiram s TEB da bada,drugoto go znae6!
Rqdko, samo ako mi se naloji za da ne mi se karat![]()
ВИЖ ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!!!
Никога не оставяй страхът да удариш топката да те лиши от удоволствието от играта!
Аз не мога да ги излажа!Ако го направя после ще ми тежи и веднага ще им кажа истината!!!
Vze mi dymite ot ystataПървоначално написано от BABY_SEXY_GIRL
![]()
Мога дълго и методично да те анализирам, да те цитирам, после да те матеарилизирам в цигарата си. Мога да те изпуша за две минути и да те смачкам в собственият ти пепелник.
Eee sluchva se![]()
Ama az na mama kazvam ama bashta si go luja ot vreme na vreme !
![]()
И чашите бяха опразнени, и бутилката с гърло разбито, и вратата беше заключена, а леглото широко открито. И безбройни звезди от стъкло ни предсказваха щастие в тая като в приказка великолепна, отдавна неметена стая.
az naposledak mn gi laja koto precenq 4e trqa da kaja ne6to koeto e sriozno na maika kazvam ...no ne govorq mn mn s neq po li4ni ne6ta samo kogato tq me popita...no az ne gi laja prosto skrivam nqkoi ne6t i 4esto razbirat ot dr xora i togava stava lo6o no kvo da napravq ne moje vs da im kazvam ...no kato cqlo nai vajnite ne6ta maika gi znae .....![]()
Da kaja 4e ne gi laja 6te e golqma lajano gledam ako moje bez laja da ne se nabutvam
![]()
I don't thing ! I drink !!!
Litex & Metal Rulz !!!
Верни сме до Гроб!
az nqma za kakvo da gi laja, no kogato se nalaga razbira se 4e gi laja, prosto ne im kazvam vsi4ko.
ba6ta mi 4esto go luja,ama maika mi nikoga,super razbran 4ovek e,mrazq da q luja,ako q izluja za ne6to mi e kofti i otivam i kazvam istinata sled nqkolko 4asa
Koito ne iska kogato moje,nqma da moje kogato iska!!!
Abe izob6to ne mi e iasno kak go pravite tva da lujete samo edinia! Te pomejdy si ne ob6tyvat li?Първоначално написано от stasenceto^
![]()
ami moite ne,razvedeni sa
ami ne ob6tuvat pomejdu si za6toto sa razdeleniПървоначално написано от slun4ice
Koito ne iska kogato moje,nqma da moje kogato iska!!!
Vseki poslygva :P
zamylchi i ... prosto se zaslushai v tishinata ...
тъй като не обичам да лъжа, гледам това да се случва много рядко. пък и с майка ми се разбирам много добре, така че не ми се налага да крия много неща от нея.
nikoi ne zaslujava sulzite ti, zashtoto tozi koito gi zaslujava nikoga ne bi te razplakal!