- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Колко често сте с гаджето
По колко дни в седмицата излзиате с гаджето си и по колко часа горе долу на ден?
почти всеки денПървоначално написано от ;)))
по...ми нз понякога по много а др път по по-малко :P
Тъп въпрос. Винаги, когато можем. Не поставям подобни граници.
Ми когато не сме на уч. иии по мн. време...цял ден
а кога излизате с пряителите и приятелките си?
Ако искаш да жонглираш между приятелите и гаджето си, да беше попитал/а направо.
С приятеля ми сме всеки ден от 8 до 11:30, а събота от 8 вечерта до 6 сутринта. С приятелките ми се виждам събота следобяд и петък вечер, а и на даскало, и преди даскало.
А това за жонглирането... мда, кофти работа е. Човек трябва, според мен де, да бъде с този, с който иска. Например аз ако съм по цял ден с приятелките, ще си омръзнем. А така като се виждаме по-малко има повече за какво да си говорим. А с приятеля ми, еми не мога без да го видя. Много се затъжвам за него.![]()
HardC0re and BDSM forever![]()
![]()
два дни излизаме вечер, едни ден почивка и така ....
Ми лично аз и моето бебе сме в една компания и сме по цял ден заедно ^ ^
[color=
Първоначално написано от Chiana
Това е едно от най-тъпите неща, които могат да излязат от устата на момиче![]()
The perfect blossom is a rare thing. You can spend your whole life looking for one, and it would not be a wasted life
Ох,ще ми се по цял ден...но сега няма време за такива неща
Напротив, умнико, случвало ми се е. С една приятелка до такава степен прекарвахме времето си заедно, че вече знаехме всичко една за друга и започнахме да се дразним една от друга. Тя ме дразнеше с най-дребните си постъпки, както и аз нея. И така имаше един период, в който не се виждахме няколко месеца. Но накрая седнахме, поговорихме си като хора, разбрахме, че няма идеални хора и че всеки си има своите плюсове и минуси, и човек трябва да приема хората такива, каквито са. И сега сме си супер приятелки, но не сме по цял ден заедно, ами примерно на седмицата 2-3 пъти и винаги има какво да си кажем, да си споделим, да обсъдим и т.н.Първоначално написано от penywise
![]()
HardC0re and BDSM forever![]()
![]()
Съгласна съм,на мен нито приятелките ми,нито гаджето ми омръзват,сега прекарвам всичкото си свободно време с тях,преди по цял ден бях само с приятелките,сега малко повече съм с гаджето. Нито един път не ми се искало да мине по-бързо времето понеже са ми омръзнали.Как така ако ти е приятно с един човек той ще ти омръзне???Даже всеки път когато съм с тях ми се иска да остана още мъничко,даже и от месеци да сме излизали от сутрин до вечер,все ще намерим какво да правим и да си говорим.Първоначално написано от penywise
Радвай се на живота такъв какъвто е,може да не стане по-добър.
Той е студент в друг град и го виждам някъде на 1-2 месеца.![]()
![]()
Но пък като си дойде за седмица или две сме си заедно нон стоп
...На колене той моли я,
не зная как да ти го обясня.
Става дума,че не искам нищо повече от това
да остарея заедно със теб,
да ме направиш по-добър човек!
Тръгваме боси,пътят не е лек,
но сега ще бъдеш мое слънце,
аз пък-слънчоглед!
хмм... при всеки удобен момент... на мен не ми се налага да правя жунглиране... защото сме от една компания.. =) пък като искам само с него просто си се отделяме или изобщо не ходим при другите =) принципно се виждаме поне 4-5 пъти седмично... като съботите сме нон стоп заедно х)
Аз в момента съм си без гадже,но по принцип като ходя с някой се виждаме всеки дени ни е хубаво заедно,но ако гаджето ти е от друг град както се случи при последното ми гаже...се виждахме мн мн рядко и беше супер кофти ситуация
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
виждаме се абсолютно всеки ден без изклиючение![]()
"Ако човек няма за какво да умре, то той няма за какво да живее" M. L. King J.
Lindsay Lohan Forever!
Различно. Имало е случаи и няколко поредни дни да се виждаме,имало е случаи и цяла седмица да не се виждаме. Според зависи.![]()