- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- one life one love priqteli daite mi suvet....
zdrr na si4ki ot foruma dosega ne sum vi pisala no reshih i as da vi drasna nqkoi red i da vi iskam suveta kakvo da pravq znachi s edno moche zapochnahme da si chatim sled tova se zapoznahme v edna bilqrdna zala i v nachaloto sichko vurveshe idqlno zapochna neshty kato flirt mejdy nas toi postoqno kazvashe kolko sum sladka i mi vikashe postoqno pate bebe i sichkite qki raboti koito te karat da se chuvstvash obichana tova traeshe do predi dva dena dokato sichko ne propadna ne si chatehme veche ne izlizame veche nishto se edno izvednyj sichko ruhna as mu pisha toi si izmislq se nqkakva prichina che trqbvalo da pravi i na mi pishe v vsushtnost si pishe s drugite i tva super mn me naranqva a predi dva dena mi kaza bebe nali znaesh che si te obichkam i sega mn me boli ot durjanieto mu kakvo stava zashto sichko se promeni toi si e kurvarche de mn hodi po jeni shtoto e super gotin de ama mn sme si spodelqli i toi e imal nqkolko super seriozni priqtelki no sam i toi si go e kazval he si e kurvarche obache mi kaza che mene si me obichka i iska da si e s men a sega izvednyj sichko propadna i mene mi e super oburkano i nz kakvo da pravq nito na kakvo se dulji opitvam da pogovorq s nego no toi samo mi se durpa i nervi predi nebeshe taka pls daite mi suvet mn sum se otchaqla...
zashTo Taka mE gledaSh sE ednO suM veChe v ruCeTe Ti zashTo mE karaSh da sE ChuvsTvam sqkaSh veChe sum v legLoTo Ti