.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10
    bebince
    Guest

кажете ми как да си сваля дупето

имам проблем.знам че звучи нереално защото много хора са ми казвали че е на психична основа.висока съм 170 и тежа 44 кг.искам да отслабна и да си стегна задника ама не знам точно как.моля ви дайте ми съвет.

Guest
    Аз съм 170 и съм 55 кг и пак ми казват,че съм много слаба Според мен ти са необходими упражнения,а не нещо за отслабване....Има толкова подходящи спортове-плуване,аеробика,фитнес,въ роса е ти да си избереш какво ти харесва

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Еми много начини за отслабване.
    Най-важното е да има движение, да спортуваш.

Ето някои спортове, които сравнително бързо дават резултат:

Плуване.
    Колоездене.
    Тичане.

Фен
    Град
    in the middle of nowhere
    "знам че звучи нереално защото много хора са ми казвали че е на психична основа"

Ами щом са ти казали ги слушай а не прави теми в които още повече хора ти казват че нищо не трябва да "сваляш"
    First rule - I rule

Мега фен
    Даже си много слаба. Почти всяко момиче се мисли за дебело в ранния пубертет.

Супер фен
    Град
    И в началото бе Люлин :D
    Кой е тоя дето ти е казал ,че не си слаба !ЛЕлелеееее момиче,ти си 44 килограма !Нормалното ти тегли би трябвало да варира около - 58кг !!!ДЕБЕЛА ?ГЛУПОСТИ!!!!!!!!!!!!!!
    За задника - въженце

4aF
    2 т. от правилника. Бан на профил

Guest
    Важното е да не гладуваш, може да тичаш сутрин(колкото се може по-рано, най-добре е в 5 ама никой не ходи в 5, скачането на въже също е оферта, ама под скачане се разбира 15-20мин нон-стоп

Град
    na mnogo mesta
    abe dete, ti ludo li si kak moje da se ima6 za debela.trqbva da si pone 58 kg za da ima6 normalno teglo, a ti si 44...
    Pepelta e po-velika ot prastta,za6toto e gorqla!

Супер фен
    Град
    Искам да стана модератор
    имало едно време цар и царица на които им се родило приказно красиво дете, само че си имало един болт на корема. царят и царицата се чудили как да го махнат болта защото колкото принца растял толкова и болта растял. станал принцът голям и една фея му казала да намери грозния дракон (така го измислих), да го убие и да порови в стомаха му, където бил златният водопроводен ключ който можел единствен да развие болта. и така принцът намерил и убил дракона... изровил златният водопроводен ключ... развинтил болта от корема си... и му паднал гъза.

Супер фен Аватара на i'm so excited!
    накъде повече искаш да отслабваш? 44 ако са много, тогава колко са нормални за тебе? 38 ли?
    айде стига тъпотии. аз ти препоръчвам да отидеш на лекар (по възможност психолог...)
    алелуя.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си