- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- kak a mu kaja 4e sam do 10
mn haresvam 1 mom4e i toi ne pokani v tqh na kupon..btw az sam na 14 toi na 18..vzima knijka i pravi kupon...sa6tiq den kogato e kupona sledobqd mu zvanqh da se ogovorim pone da mi kaje kade jivee za6toto nie smao si 4atim i nz...no toi mi zatfavq postoqnno..i bez tova ne iskah da otida mn mn 6toto sam do 10 i nz kak 6tqh da mu kaja..pls pomognete mi![]()
ми остави го да си слънчасва и хич не се тревожи за него, все пак той губи, нали![]()
"Целувка за лека нощ"
tai az sam cyteto kak ..kak dago ostavq kato go obi4am stra6no mnogo
Значи той те кани на купон, ти много го харесваш, обаче вие само си чатите?!?! И ти ще ходиш на купона?! Абе, мила, ако само си чатите изобщо не се замисляй. Мани го! Чата не е нищо. Ти не го познаваш. А ако сте се виждали - еми значи или не иска да те види, или пък си има някаква работа и не иска да вдига телефона. Или пък си е хванал гадже. Не му звъни повече и това е. Той ако държи да се видите, ще ти се обади. Късмет, мила.Първоначално написано от cytety
HardC0re and BDSM forever![]()
![]()
abe nii se poznavame s nego..ama po 4ata si kazvame mn ama mn raoti a kato se vidim samo zdra kak e kakvo pravi6 i taka..az sam v takava faza 4e iskam da otida samo za da sam blizo do nego..ne si e hvanal gadje sigurna sam..takyf si e prosto..{ne e pedal spoko}
А какви са му намеренията към теб? Пуска ли ти свалки в чата?
HardC0re and BDSM forever![]()
![]()
от един чат не можеш да разбереш какво представлява
Мисля, че има и други неща в живота освен пари, бира и секс. Само, че не знам кои са.
ami da postoqnno nqkfi {P} i razni svalki..da znam 4e ot 4ata ne moga da razbera kakav e i sestra mi mi go kazva dori..oba4e az mn go haresvam i kogato me pokani zabraih si4ko dr razbirate li me?
of ne se zanimavai s takiva nesigurni istorii ... toia v chata moje da te metka kak si iskaПървоначално написано от cytety
![]()
i kfo mu tichash po gyza mu zvanish i nam si kfo tam q go ostavai toia ako tolko iska da se vidite shte tarsi toi nedei da padash tolko nisko ...
![]()
![]()
![]()
АхахахахахахахаМойто момиче,вервай ми,най-вероятно не му пука за теб,просто иска да те оправи един път за спорта и да се изгъзарее пред приятелите.И аз съм на тази възраст и знам кво,още повече с 14 годишна...Не се обиждай ,но на 14 години вие момичета вече придобивате външен вид на жената а по акъл сте си дечица,вярвате в любовта и чувствата,не искате от едно момче пари и слава,което е много добре и много хубаво,но после се променяте.Мисля си че те е викал,защото лесно би се навила на секс,особено ако той е някое зле и неможе да се реализира сред връстниците си...Дано да греша обаче
![]()
Преследваи любовта си ко не те желае го преследваи докато не посегне не живота си, ако това не се случи направи нещо романтично даречем се хвърли през прозореца и остави предсмъртно писмо или пък си пръсни черепа върху разтворен албум с негови снимки и роза отгоре.
сорка ама мисля,че той е прав!Първоначално написано от Анонимко
Аааа много тъпо!Защо не ти е вдигал?!Значи неиска нищо сериозно от тебе...Изчакай той да ти звънне!!!
Напълно прав си е даже!!! Съжалявам мила обаче това е положениетоПървоначално написано от POLA^_^
![]()
Приеми го и го забрави!
Пич ти пък не се прави на толкова мъдър и зрял,щото мога да ти кажа,че има жени и на 20 години,на които не им пука за тези неща(парите и славата).Да,те имат значение,особено парите,но защо според теб ВСИЧКИ жени ИЗЦЯЛО се водят при избора си на траен партньор от това?Първоначално написано от Анонимко