Аз се зарибих по снукъра преди няколко години. Бях много болен, и в нас седя по цял ден и няма какво да правя. Та цъкам програмите и гледам някакъв странен билярд (wtf?! ). Та се загледах в играта и ми допадна. Тогава беше точно световното. Та тогава Съливан беше с някаква ексцентрична(той винаги е с някаква такава..) прическа, и го помислих за някакъв откаченяк. Наистина, в сравнение с останалите изглеждаше точно все едно са го пуснали от лудницата. И особено като почне да прави някакви физиономии. Те повечето понеже са концентрирани и забравят че са пред камери и почват да правят всякакви неща, като например бъркане в носа или ушите Та Съливан с тази прически и тези "жестове" много не ми допадаше. Даже го ненавиждах Обаче играта му е просто фантастична. Толкова бързо играеше(Викат му The Rocket все пак ) че дори ти се струва че ще почне да тича около масата, само и само да свърши по-бъзо Без проблем си проправи път към финала, където би като "маче у дирек" Doth След този финал много дълго се обсъждаше Съливан. Наистина, то нямаше просто кой да го спре. Та тогава май излезе някаква информация че е взимал допинг. Не го повярвах много това, но не ме и интересуваше много
Обаче след този финал, се почна спада в Кариерата(не случайно с главна буква...) на Съливан. Беше се обръснал и почи гола глава. Надали е от прическата но много рязко спадна играта му. Не беше същия Рони, който бяхме свикнали да гледаме. Тогава откриха и рака на Пол Хънтър, още един велик играч. Новината за рака на Хънтър пък вече тотално съкруши Съливан, то си му личеше. Големи приятели са те двамата Празните обещания към феновете "На следващия турнир ще наблюдавате пак стария Рони" разбира се не се изпълняваха. То си личеше в погледа му че или не му се играе, или има проблеми. За справка турнира China Open тази година, където на първия кръг падна със 8(8!!!!!) на 1 от някаква чекня Wattana. Обаче дойде световното първенство. Навсякъде гръмнаха пак "Рони си е върнал формата, Рони си е върнал формата !". И наистина, засега се показва доста убедително. Дано го спечели това световно
Много голям фен съм на Рони и от много изгледани негови мачове спокойно мога да заява кое му е слабото място. Определено мрази да се бави играта. Откача просто когато някой мисли по 2 часа и направи Safety Shot. Явно и Hendry миналата година се беше усетил същото, защото бавеше страшно много, и определено изкара Рони от равновесие. То се виждаше как седи на стола и още малко ще стане да го пребие от бой Hendry. Xaxa

Леле страшно много изписах, дано някой си направи труда да го прочете. Добре че се усетих, иначе мога да изпиша още тонове коментар