На финал ще са Мърфи и Съливън Разбира се това ще стане ако Съливън не реши пак да прави разни мизерии, но не мисля че някой може да го спре до финала. Основния му претендент вече е само Мърфи, но с него може да срещне само на финала

MiRaCuLiX.bb само 15 хиляди викаш,а Цените стигат и до 300 000. Колко му е Отделно още минимум хиляда за оборудването. Щеките са доста скъпи, все пак не са като нормалните за билярд. Удължител задължително ще ти трябва, взимайки в предвид размерите на масата... Аз лично това удоволствие не мога да си го позволя. За теб щом са малко пари, ще идвам във вас да играя безплатно !

Сега като се сетих, друг който може да спъне Рони преди финала мисля че е Робъртсън. Австралиеца е във перфектна форма. За пръв път участва на Световно и показва убедително резултати засега. Не ме впечатлява лично мен с кой знае каква игра поне. Даже ме е яд че победи Хънтър, но то се очакваше.

Тук ще спомена малко факти за Пол Хънтър, които за жалост няма да са приятни, защото са свързани с болестта му

На тази снимка е той малко преди да му открият рака. Някъде Април 2004-та ако не се лъжа. Хънтър почва професионалната си кариера през 1995-та. Взима първата си титла през 1998-а на Welsh Open. Хънтър е Англичанин, забравих да спомена Та през 2002-ра чак почва да печели следващите си турнири. Може би най-слабия мач който аз лично съм гледал е полу-финал-а на Световното през 2003-та ако не се лъжа, където загубва от Кен Дохърти. Повежда с 15-9 и загубва със 16-17. Какъв обрат...
6 Април, 2005-а. Феновете на Хънтър са шокирани. Новините са потресаващи. Октрили са му рак на тестисите. В следващите 3 години Хънтър ще се бори със злокобната болест. Лечението включва химиотерапии доколкото знам. Помня на един турнир есента на 2005-та болестта на Хънтър беше точно в разгара си. Беше целия от-до обезкосмен заради химиотерапиите. На скалпа му се личеше лента от незнам и аз какво, но като че ли му бяха отваряли скалпа Това в кръга на шегата... та цялото му лице беше изпито, личеше си че не е добре. Обаче не се отказваше ! Нито един негов мач който аз съм гледал, в колкото и лошо състояние да е, той винаги се бори до край !!
Последват серия неуспешни представяния по турнири. Въпреки неуспехите, феновете все така го обичат, защото знаят че той играе заради тях в момента !
И така лека-полека се стигна до сегашното световно. Мача е Пол Хънтър - Нийл Робъртсън(дебютнта, за който ви споменах преди малко), залада е разбира се Crucible Theathre Епична битка със видно преимущество за Робъртсън. Хънтър няма сили да се бори. Придобил е малко по-човечен вид, има си пак окосмяването Хънтър игра със всичките сили които можеше, взе накрая няколко много красиви фрейма, но тогава болестта си каза думата. Нийл Робъртсън го надигра напълно заслужено. Това беше Световното първенство за 2006-та за Хънтър
Това рака си е просто страшна болест. Страшна в буквалния смисъл на думата ! Чувал съм и съм виждал просто ужасяващи неща да му с е случват докато игра. Моли съдията да си събуе обувките, защото краката са му изтръпнали. Иска почивка 15 минути защото не си чуства ръката. Абе страшна работа...