.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12
    Повече от фен
    Град
    Луната

Дали ме харесва?

Здравейте скоро в училището ми се появи едно ново момиче и се запознах с нея защото имаме общи приятели.Струва ми се че ме харесва защото все се закача нещо с мен и ми се усмихва постоянно.А когато ме види че не съм в настроение се опитва да ме развесели.Преди няколко седмици една приятелка ми каза че това момиче си падало по мен,а преди няколко дни друга обща приятелка ми каза същото.Започнах да се чудя дали наистина не е вярно това което ми казват но има и съмнение защото си има гадже.Какво е вашето мнение.
    "Не, не чакай ти, не моля остани,скривам думите в сърцето си;
    чуваш може би душата ми как крещи, целуни ме целуни."

Град
    Necropolis
    Хмм не те харесва! Просто женките си падат по подобни работи интрижки разни глупости там. Така че моя съвет е да не се захващаш с глупости умри си на спокоиствие.

Guest
    Бъди с нея, говорете си, прекарвайте заедно повече време. След време ще се изясни дали те харесва или не, ако ти я харесваш и тя продължава да се държи така с тебе, то е време да направиш първата крачка. Щом си има гадже и прави така с тебе, значи са пред скъсване..

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Бъди с нея, говорете си, прекарвайте заедно повече време. След време ще се изясни дали те харесва или не, ако ти я харесваш и тя продължава да се държи така с тебе, то е време да направиш първата крачка. Щом си има гадже и прави така с тебе, значи са пред скъсване..
    Съглaсна

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Съгласен съм.
    Искам само 1 нещо да добавя- внимавай да се се окаже някоя интригантка.

Повече от фен
    Град
    Луната
    Вчера пак се видях с това момиче но нещо не бях в настроение и бях някакъв намръщен.Просто се бях скарал с един приятел и бях нервен и ядосан и тя като ме видя че ми е кофти веднага дойде при мен и ме хвана за ръка и започна да ми разправя да съм се усмихнел и че не ми отивало да съм мрачен.
    "Не, не чакай ти, не моля остани,скривам думите в сърцето си;
    чуваш може би душата ми как крещи, целуни ме целуни."

За мене има 3 вариянта:
    1. Харесва те, но не е сигурна в чувствата ти, за това и продължава да ходи с гаджето си - как ще остане на сухо?!?
    2. Не те харесва - просто иска да накара гаджето си да ревнува!
    3. Харесва те, но не колкото харесва гаджето си - винаги е добре да имаш и РЕЗЕРВЕН вариянт, нали така?
    Защо не провериш кой от трите вариянта е верен?
    Покани я да излезнете на кафе, излезте, след няколко дни го направи пак, но този път се опитай и да я целунеш и виж как ще реагира!
    Успех!

Град
    Местопрестъплението
    ^
    Да бе,ще я целуне,и после оня ще отиде и ще му счупи главата =D>
    Ми тогава давай,закачай се с нея и ти (ако я харесваш) и ще видиш тя дали ще се поддаде или не.Ако не се дърпа...Ти си \/
    Ако се дърпа...Зарежи я,и като тя почне да се закача се прави на интересен
    А ако не я харесваш..Кво те боли всъщтност дали тя те харесва или не?
    Аа да,кеф ти е като знаеш че някой с който се движиш те харесва

The roof, the roof, the roof is on fire.
    We don't need no water let the motherfucker burn,
    Burn motherfucker burn...

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    ^npocTo^a3^f^, пише се вариАнт
    според мен те харесва, но е пред дилема с кого иска да бъде - с теб или с гаджето и сега не знае какво да прави...
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Голям фен
    Град
    sofia
    moje da te haresva a moje da si i samo simpati4en vse pak si ima gadje i ot opit ti kajva ne se doverqvai mnogo na drugite po dobre govori s neq i taka 6e ti e nai qsno kakvo e polojenieto
    nai hubavoto neshto koeto moje da ti se sluchi e tova da si s tozi kogoto poiskash togava i tam kudeto pojelaesh!!!

ami vij sq!az sym na syshtoto polojenie,kato tebe!imam si gaje i se zakacham s edno momche ne che go haresvam a prosto e priqtna kompaniq po dobre ne si vnushavai che te haresva apyk moje i da te haresva!NeznaM!
    pokani q na kafe ili pyk nakarai nqkoi tvoi dobyr priqtel da q popita!
    Ycpex
    Когато мога - помагам,
    когато искам - успявам,
    когато докосвам - възпламенявам,
    когато целувам - сгрявам,
    когато обичам - наранявам!

da prava e | За мене има 3 вариянта:
    1. Харесва те, но не е сигурна в чувствата ти, за това и продължава да ходи с гаджето си - как ще остане на сухо?!?
    2. Не те харесва - просто иска да накара гаджето си да ревнува!
    3. Харесва те, но не колкото харесва гаджето си - винаги е добре да имаш и РЕЗЕРВЕН вариянт, нали така?
    Защо не провериш кой от трите вариянта е верен?
    Покани я да излезнете на кафе, излезте, след няколко дни го направи пак, но този път се опитай и да я целунеш и виж как ще реагира!
    Успех! | \/

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си